Γεια σας . Προσφατα αγορασα σκυλο ενα πανεμορφο καταμαυρο pug αλλα λογο ενθουσιασμου και λογο του οτι δεν γνωριζα πολλα πραγματα για τα puppy mill και τις εισαγωγεσ σκυλων απο το εξωτερικο αγορασα το σκυλακι μου απο το site iwantadog.gr .Θα ηθελα να μαθω αν γνωριζετε το site αυτο και την αποψη σας.Απλος θελω να μαθω αν ειμαι και εγω πλεον συνενοχος στο εγγλημα που γινετε με τα puppy mills και τιν εκμεταλευση των σκυλιων μονο για κερδος.Σας ευχαριστω εκ τον προτερων.
,,,,,,,,,
να σου λυθει και καποια απορια σχετικα με το site που αγορασες το σκυλο σου,,,, ο συγκεκριμενος ειναι εμπορας και κανει χοντρικη και λιανικη πωληση σκυλων,,, δηλαδη πουλαει σκυλακια σε πετ-σοπ και σε ιδιωτες,,, ειχε εμφανιστει και στην εκπομπη του λιαγκα και της γυναικας του στη τηλεοραση,,,,
..
σαν επαγγελμα δηλωνει εκπαιδευτης σκυλων,,,,
,,
απο τη στιγμη που εμπορευεται 292 ρατσες σκυλων φαντασου ποσο γνωριζει το σκυλακι που σου πουλησε.. ουτε σε φωτογραφια δεν θα το εχει δει,,,, οποτε αν χρειαστεις καποια συμβουλη για τυχον προβλημα του σκυλου σου ο τελευταιος ανθρωπος στο πλανητη που θα ρωτησεις θα ειναι αυτος ,,, ==))