Λοιπον, έχουμε όντως ένα boxer με πατέρα Γερμανικό Ποιμενικό
:shock:
Το pedigree είναι απότι θυμάμαι κι εγώ μπέζ ...
Το εκτροφειο Saurus ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ... τώρα, αν έχει κάνει καλά ζευγαρώματα κλπ κλπ δεν ξέρω ... Από όλη αυτήν την κατάσταση πολυ αμφίβολο το έχω να κάνει όντως αυτά τα ζευγαρώματα .... άσε που δεν βγάζει και πολύ καλούς ΓΠ, αλλά Boxer ... :lol: :lol: 8)
Επισης πρέπει να έχει γινει λάθος (κι εγώ ψάρωσα στην αρχή ... να θέλανε να γράψουνε SAURUS Waterlo, και όχι WATERLO Saurus ... εγώ νόμιζα ότι το εκτροφείο είναι το Waterlo, και επίσης δεν υπάρχει ... κάποιος του τα έλεγε από το τηλέφωνο του τύπου που το έφτιαχνε ... :lol:
Να μας πείς το όνομα του πετσοπά και πού είναι το πετσοπ ... μην φοβάσαι, αποκλείεται να σου κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση ... αλλά και να σου κάνει θα βγάλεις πολλά λεφτά, αν θες ασχολούμαι κι εγώ και τα λεφτά που θα βγάλουμε μισά μισά ...
Επισης να ξέρεις ότι και με 1500 Ευρώ αποκλείεται να σου βγάλει ΤΩΡΑ αυθεντικό pedigree για τον σκύλο αυτον ... θα πάρει από κανένα νεκρό boxer, κανένα από τα αζήτητα ή θα βγάλει άλλο πλαστό, από καλύτερη πηγή ...
Κάνε καταγγελία - μήνυση για απάτη ... θα βγάλεις τουλάχιστον τα λεφτά της αγοράς με συνοπτικές διαδικασίες ... ΑΙΣΧΟΣ