Αγορα κουταβιού...

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Ευχαριστώ Μάκη.

Και εγώ δεν ξέρω την ιστορία του σκύλου αλλά για να το λένε οι ιδιοκτήτες του κάτι παραπάνω θα ξέρουν....... :wink:

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
παντως οι γερμανικοι ποιμενικοι ειναι αρκετα αδικημενοι τα τελευταια χρονια στην ελλαδα

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
Μα δεν είναι κρίμα να δεθείς με ένα ζώο και να ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΣ να το δώσεις γιατί είσουν ΄λίγος΄?

εγώ πάντως χέρομε που (πλέον) υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Βασίλης οι οποίοι

Αυτό θα πει ψάξιμο!!

Τρείς μήνες έψαχνα εκτροφέα, τρείς μήνες για να σύρει η σκύλα, δύο

μήνες για να γεννήσει και επιτέλους απέκτησα το Robin..

δηλαδή αυτός ο άνθρωπος έκανε άσχημα???

περιμένεις να πάρεις κάτι το οποίο θες πολύ.

γιατί δεν κάνεις και λίγο ακόμη υπομονή να πάρεις και αυτό που ΠΡΕΠΕΙ και σου αξίζει?

(γενικά το λέω και όχι ειδικά)

ΕΠΙΣΚΕΨΟΥ εκτροφείς.

δες τα σκυλιά τους (όχι τις εγκαταστάσεις τους)

πήγαινε σε εκπαιδευτήρια

δες πως δουλεύουν

όσο πιο πολλά μάθεις τόσο λιγότερο θα στεοχωρηθείς.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
παρεπιπτώντος.

εγώ έχω ΄αδυναμία΄στα σκυλιά ενός εκτροφέα.

αυτό δεν σημαίνει όμως ότι οι άλλοι δεν κάνουν καλή δουλειά ή έχουν ΄λιγότερο΄σκυλιά.

το χ μέλος έχει συμφέρον - γνωριμία με κάποιον εκτροφέα και θα προσπαθήσει να σου ΄επιβάλει΄την γνώμη του.

για αυτόν τον λόγο καλό είναι να ψάξεις μόνος σου έτσι ώστε η απόφαση να είναι όσο το δυνατόν ανεπηρέαστη.

μπορώ όμως να σε ΄σπρώξω ΄ προς τους εκτροφείς εκείνους οι οποίοι ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΕ να παρουσιάζουν τα σκυλιά τους σε εκθέσεις μορφολογίας

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
τι να πω βρε συ..ανοιξε χ.ε και δες ...στατιστικο του κο*ου θα μου πεις αλλα κατι ειναι..ροτβαιλερ rulesss αυτην την στιγμη στο ελλαντα

οι εποχες που ολοι ψαχναν αυταρες εχει περασει.. :D

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
αυτό μόνο σαν θετικό θα το έβλεπα.

άλλωστε ποιότητα με ποσότητα δεν συμβαδίζει.

καλύτερα λιγοι και καλοί παρά πολλοί και χάλια.

από όσο γνωρίζω πάντως οι εκτροφείς της φυλής και σκυλιά αξιόλογα φέρνουν από εξωτερικό και δεν έχουν και ιδιαίτερο πρόβλημα να δώσουν τα κουτάβια.

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
σιγουρα ειναι θετικο...γιατι καποιες αυταρες ειχαν παραμεγαλωσει...κατι τετοιο θα γινει και στα ροτβαιλερ τα επομενα χρονια πιστευεις?

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
μα πιστεύω ότι ήδη η ποιότητα των rottweiler στην Ελλάδα είναι κάτω του μετρίου.

και αυτή η ανεξάντλητη προσφορά των 200 ευρώ κάνει τα πράγματα χειρότερα.

εγώ πάντως δεν φοβάμε μην μεγαλώσουν τα αυτιά στα ροττ.

μην αρχίσουν να σηκώνοντε φοβάμε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Falko

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2007
552
0
Χαλκιδικη
www.rottweilers-gr.com
ΜΑΚΗΣ said:
μα πιστεύω ότι ήδη η ποιότητα των rottweiler στην Ελλάδα είναι κάτω του μετρίου.

και αυτή η ανεξάντλητη προσφορά των 200 ευρώ κάνει τα πράγματα χειρότερα.

εγώ πάντως δεν φοβάμε μην μεγαλώσουν τα αυτιά στα ροττ.

μην αρχίσουν να σηκώνοντε φοβάμε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:cry: :cry:
Για κλαμματα ειναι αυτα πραγματικα..αλλα πιστευω οτι γινετε παντως δουλεια προς το καλυτερο απο παρα πολλους ειτε εκτροφεις ειτε ιδιωτες..

Οσο αφορα τον Γερμανικο Ποιμενικο...
Εγω αισθανομαι αδικημενη!!!!!!
Καθε εκθεση εχει παντα Ειδικο Κριτη...ενω εμεις οι Rottweilers...εχουμε οτι θελεις απο κριτες ορεξη να εχει κανεις...
Και δεν μπορει να πει κανενας οτι δεν το εχουμε ζητησε γιατι το εχουμε αρκετες φορες!!!
Παντως του χρονου ο προεδρος του Ομηλου της Κατερινης συμφωνησε για να φερουμε ειδικο κριτη..

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Καθε εκθεση εχει παντα Ειδικο Κριτη...ενω εμεις οι Rottweilers...εχουμε οτι θελεις απο κριτες ορεξη να εχει κανεις...
Στο όμιλο το έχει ζητήσει κανείς? Πώς?

Παντως του χρονου ο προεδρος του Ομηλου της Κατερινης συμφωνησε για να φερουμε ειδικο κριτη..
Ποιοί? Και ποιόν?

Βασίλης

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2007
143
0
THESSALONIKI
Τα τελευταία χρόνια η μεγάλη μανία για τον γερμανικό ποιμενικό έχει καταλαγιάσει, με αποτέλεσμα να μείνουν στο χώρο λίγοι αλλα καλοί εκτροφείς.
Αυτό το διαπίστωσα ψάχνοντας.
Το ίδιο θα συμβεί και στα ρότι αν δεν έχει ήδη γίνει.

Falko

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2007
552
0
Χαλκιδικη
www.rottweilers-gr.com
denis said:
Ποιοί? Και ποιόν?
Εμεις μιλησαμε με τον Προεδρο..δεν εχουμε πει για κριτη αλλα πρεπει ολοι μαζι να σκεφτουμε ενα τροπο για να μην λενε αλλοι οτι τον εφερε ο δαδε επομενως θα κερδισει κτλ..

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Λέω ADRK γιατί μόνο αυτοί είναι υπεράνω κριτικής ... εάν φέρω εγώ ή εσύ ή όποιος άλλος έναν κριτή, ξέρεις τί θα γίνει ... οι κριτές του ΑDRK όμως θα ερχόντουσαν ΜΟΝΟ σε έκθεση του ΟΦΙΡΕ ... o οποίος ΔΕΝ υπάρχει. Αν σταλθούν αιτήσεις για πληρωμή της ετήσιας συνδρομής, θα υπάρχει ... μετά αρχαιρεσίες κ.ο.κ αλλά φευ ... ο πρόεδρος του ομίλου δεν μπορεί και δεν επιτρέπεται να πληρώνει τίποτα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog