Αγορα Γερμανικου ποιμενικου!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Νομίζω ότι αναγγελία γέννας μπορούμε να κάνουμε στην ενότητα για τις αναγγελίες γέννας, σωστά και με επωνυμία εκτροφείου!
Εδώ θεωρώ ότι είναι λάθος να τοποθετούμε γέννα!

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Νομίζω ότι αναγγελία γέννας μπορούμε να κάνουμε στην ενότητα για τις αναγγελίες γέννας, σωστά και με επωνυμία εκτροφείου!
Εδώ θεωρώ ότι είναι λάθος να τοποθετούμε γέννα!
Έχεις δίκιο Στέλιο , ζητώ συγνώμη για την παρατυπία .
Μπορείς να το διαγράψεις αν θες

MarkellaMats

Active Member
10 Φεβρουαρίου 2013
27
0
Αθηνα
Εδω που τα λεμε μαλλον και το θεμα που ανοιξα βρισκεται σε λαθος σημειο και ισως θα πρεπε να μεταφερθει στις συζητησεις για εκτροφη, αναπαραγωγη και επιλογη. Συγχωρεστε με παιδια ειμαι καινουρια ακομα...

MarkellaMats

Active Member
10 Φεβρουαρίου 2013
27
0
Αθηνα
Το σεμιναριο ειναι στην Αγγλια και επειδη βρισκομαι εδω βρηκα ευκαιρια να παρω εισιτήριο! Αυτη ειναι η ιστοσελιδα Cesar Millan Live: Trust Your Instincts Tour 2013 και εγω θα παρακολουθησω το σεμιναριο στο Nottingham στις 16/4 ! Οποτε μετα απο τις 16 να περιμενετε καινουριο τοπικ απο μενα για να σας πω τις εντυπωσεις μου!

MarkellaMats

Active Member
10 Φεβρουαρίου 2013
27
0
Αθηνα
χαχαχα ναι! οπως ειπα το σκυλακι το θελω απο Αυγουστο -Σεπτεμβριο οποτε κανω απο νωρις την ερευνα μου για να ξερω τι παιζει που να κοιταξω και να παρω δευτερες γνωμες! Θελω να ειμαι καλυμμενη και πανετοιμη για οταν θα ερθει το σκυλακι ! Να σου πω την αληθεια εχω επικοινωνησει και με εκτροφεια εδω περα να δω τι παιζει κτλ αλλα αμα αποφασισω να φερω απο Αγγλια σκυλακο ειναι και αλλα πραγματα που πρεπει να σκεφτω πχ μεταφορα (δεν εμπιστευομια κ πολυ τα αεροπλανα για μεταφορα σκυλων κτλ αλλα δεν ξερω κιολας τι παιζει δεν το χω ξανακανει) ..

καλο δεν ειναι που ψαχνομαι απο νωρις!? ;)

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Φυσικά και είναι καλό που ψάχνεσαι από νωρίς.
Απλώς...δυσκολεύομαι να σε καταλάβω. Μένεις εκεί, έχεις μια θαυμάσια ευκαιρία, να πάρεις πληροφορίες από αγγλικά εκτροφεία και δεν το εκμεταλλεύεσαι;
Κανονικά εσύ, θα πρέπει να μας ενημερώνεις. Κι όχι εμείς [τα παιδιά που ξέρουν δηλαδή], εσένα.

MarkellaMats

Active Member
10 Φεβρουαρίου 2013
27
0
Αθηνα
Μα οπως σου ειπα ψαχνομαι! Αλλα εχω ξεκινησει τωρα! Δωσε μου λιγο χρονο! χεχε Εχω σκοπο να επισκευτω εκτροφεια εδω και θα σας ενημερωσω ολους σας! Δυστυχως δεν εχω πολυ ελευθερο χρονο για να βολταρω απο 'δω και απο κει σε εκτροφεια μιας και κανω ενα πολυ πολυ απαιτητικό μαστερ! Εχω σκοπο επισης να βγαλω μια λιστα απο υπηρεσιες που προσφερουν εδω περα για να ενημερωσω τον κοσμο (πχ οταν σου δινουν κουταβι εδω, δινουν μαζι και μια κουβερτουλα στην οποια εχοι κοιμηθει πανω η μαμα του σκυλιου για να παρει τη μυρουδια της ουτως ωστε το σκυλακι να νιωθει οτι βρισκεται σε γνωριμο περιβαλλον!) Θα επανελθω δριμύτερη απλως χρειαζομαι το χρονο μου! χεχε! Οπως ειπα και πριν θελω να ειμαι ΟΣΟ δυνατον πιο ενημερωμενη γινεται! Και κοιταω τι επιλογες εχω για να τις ζυγισω και να αποφασισω! :cool:

MarkellaMats

Active Member
10 Φεβρουαρίου 2013
27
0
Αθηνα
Παιδια για να μη γινει παρεξηγηση στο πρωτο (εισαγωγικο) μήνυμα λεω οτι ψαχνω για εκτροφεια αρκετο καιρο και λιγα μηνυματα παραπανω λεω οτι τωρα αρχισα! Με το τωρα αρχισα (ενα μηνα πριν) αναφερομουν για την ερευνα αγορας σε ΑΓΓΛΙΚΑ εκτροφεια οχι της Ελλαδας! :rolleyes: Τα ελληνικα τα παρακολουθω πολυ περισσοτερο καιρο περιπου 1 χρονο τωρα..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi