Αγορά samoyed

ploutonas

Member
26 Απριλίου 2011
5
1
καλησπερα,ειμαι νεο μελος και ενδιαφερομαι για αγορα σαμογιεντ.

Επικοινωνησηα με εναν που ισχυριζεται εκτροφεας απο την Κατερινη.Εχει ενα θυληκο κουταβι σαμογιεντ 2 μηνων το οποιο πουλαει 450 ευρω.Ειμαι απο κερκυρα αλλα εχω συγγενη που αυριο μπορει να περασει απο κατερινη και να μου το φερει.

Μιλησα με αυτον τον ανθρωπο μου εδωσε διαφορες πληροφοριες και μου ειπε οτι το σκυλι ειναι καθαροαιμο(ειναι αραγε).Μου φανηκε αρκετα πειστικος.Εχει εκτροφειο λοιπον,στην Κατερινη(νομιζω λεγετε ΟΡΦΕΑΣ αν θυμαμαι καλα και ειναι γραμμενος στον κυνολογικο ομιλο,ετσι ειπε).

Μου ειπε πως το σκυλακι εχει βιβλιαριο υγειας,εχει κανει το 1ο εμβολιο και 4 αποπαρασιτωσεις.
Ομως δεν εχει χαρτια.....

EDIT:ξεχασα να πω,νομιζω λεγετε Χρυσαφης αυτος ο κυριος

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Καλησπερα και καλως ηρθες!:)
Το σκυλακι μπορει εμφανησιακα να μοιαζει με samoyed!Ομως χωρις Pedigree δε θα εχεις την πιστοποιηση οτι ειναι καθαροαιμο κ μαλλον δε θα εχουν καλυφθει ολα οσα χρειαζονται για μια σωστη αναπαραγωγη που αρμοζει στα σωστα εκτροφεια!
Θα σε συμβουλευα ν αποφυγεις μια τετοια αγορα κ να ψαξεις για εναν σωστο εκτροφεα (παρε τηλεφωνο στον ΚΟΕ www.koe.gr ) που θα σου δωσει κ τα χαρτια!
Καλη αναζητηση

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
κ παλι οχι!οι σωστοι εκτροφεις δε σε χρεωνουν παραπανω για τα χαρτια!Το Pedigree ετσι κ αλλιως ειναι πολυ φθηνοτερο απο τα 150 ευρω εξτρα που σου ζηταει ο συγκεκριμενος!ΜΑΚΡΙΑ!

Κων/νος

Well-Known Member
31 Αυγούστου 2010
222
0
Αθηνα,Μελισσια
Gaia Lykaia.Eγω ειχα παρει παλαιοτερα χασκι σιβ.Ειναι η Δημητρα εκει παρε τηλ να μαθεις οτι θελεις.Νομιζω οτι εχει&sam...Περιοχη Θεσ/νικη

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
δεν και τον mano στο Μοναστήρι, θα μου πεις σου δίνω πληροφοριες για τα Σκόπια? απλά εκει τα χρήματα που συζητάς ειναι 3 μηνιάτικα, και τουλάχιστον από όσο ξερω δεν κανει κουταβοπαραγωγή
http://samoyed-odmano.com/index.html
Εγω απλά τη πληροφορία δίνω, συστάσεις δεν κάνω, Σλοβένος είναι, Αρμένης στη καταγωγή, κτηνίατρος και μένει εκεί, η γυναίκα του μιλάει τέλεια πολλές γλώσσες, και ούτε αυτή ειναι απο εκεί. Απλά μια και καταλαβαίνω ότι ψάχνεις κάτι οικονομικό

ploutonas

Member
26 Απριλίου 2011
5
1
που να φτασω ως τα ΣΚΟΠΙΑ:p
Επιπλεον μπηκα στο site του gaia lykaia αλλα το ενα απο τα δυο τηλ που εδιναν δεν λειτουργει και το αλλο ειναι κλειστο..μηπως υπαρχει και πουθενα αλλου εκτροφειο σαμογιεντ?

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Αλλο σκοπια αλλο Μοναστηρι, εκει ειναι σαν την Ελλαδα, Ελληνικά παλιά κτηρια, οι ανθρωποι μιλανε Ελληνικά, αν σε ξερουνε βεβαια, γιατί φοβουνται, Ελληνικα μαγαζιά στο δρομο κτλπ, βλέπεις κομμωτηριο οδοντιατρείο, Ελληνικό νεκροταφείο, την αρχαία λυνκεστη με αρχαία Ελληνικά αγάλματα...

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Καλως ήρθες!
Ο τύπος που λες δεν ακούγεται για εκτροφέας. Γενικά όταν λένε χωρίς χαρτια τόσο, με χαρτια τόσο, ένα πράγμα μόνο πρέπει να κάνουμε: ΜΕΤΑΒΟΛΗ :D

Το pedigree κοστίζει μόλις 20 ευρώ και κανένας στοιχειοδώς σοβαρός εκτροφέας δεν συζητάει για το αν θα δώσει pedigree, εξυπακουεται.

Πάρε τηλέφωνο στον ΚΟΕ και ζήτα λίστα με τις γέννες σαμογιεντ στην Ελλάδα. Η λίστα αυτή είναι ένας καλός μπούσουλας για να ξέρεις που να ψάξεις. Διάβασε και το λινκ που σου έδωσαν "πως διαλεγω εκτροφέα" γιατι η εγγραφή στον ΚΟΕ δε σημαίνει ότι όλα είναι καλά.

Καλή τύχη :)

Spiros.G

Member
16 Οκτωβρίου 2011
16
0
καλησπέρα

Γεια σας ψάχνω και εγώ να αγοράσω σε οικονομική τιμή καθαρόαιμο samoyed μπήκα στο site που δώσατε και περιμένω απάντηση .
Μήπως γνωρίζετε εκτος από αυτό site κάτι άλλο ?
ευχάριστο αναμμένο τις απάντησης σας :)

Last edited by a moderator:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Γνωρίζουμε α) ότι δεν επιτρέπεται να γράφεις greeklish, β) ότι [αν είσαι Αθήνα] έχασες την ευκαιρία να γνωρίσεις -αν υπάρχουν- από κοντά εκτροφείς, στην έκθεση που έγινε χθες και σήμερα του κοε, γ) ακριβώς λόγω της έκθεσης, όπου κι αν έστειλες μύνημα αυτές τις μέρες, θα χρειαστεί να περιμένεις να επιστρέψουν όλοι στις βάσεις τους και δ) και σημαντικότερο...καθαρόαιμο και οικονομικό, δεν παίζει.
Αν ξεκινάς την έρευνα, διαπραγματεύοντας την τιμή, θα καταλήξεις σε pet shop ή ιδιώτη [ότι χειρότερο δηλαδή], νομίζοντας ότι θα σου δώσουν καθαρόαιμο.
Ελπίζω, να μην κάνεις το λάθος.

Spiros.G

Member
16 Οκτωβρίου 2011
16
0
Καταρχάς , Συγνώμη για τα greeklish.
Δεν ειμαι απο Αθήνα και δεν γνωρίζω κανένα εκτροφείο από εκεί .
Θα ήθελα αν μπορούσε κάποιος να μου δώσει πλήροφορίες για κάποιο/α εκτροφείο/α με samoyed πιστοποιημένο/α θα με βοηθούσε πολύ!

http://samoyed-odmano.com/index.html γνωρίζετε τίποτα γι'αυτόν τον εκτροφέα? (prices etc..)

Last edited:

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
μια παρενθεσουλα....απλα να ξερετε οτι εχει πολλους εκτροφεις κ σωστους κατα τα αλλα,που κανουν τετοιες συμφωνιες.....(με χαρτια τοσο ,χωρις χαρτια 200 λιγοτερο....).