Μπήκα από το κινητό στο link και μπαίνει σε Αθηναικό εκτροφείο Rottweiler!
Μπήκα από το κινητό στο link και μπαίνει σε Αθηναικό εκτροφείο Rottweiler!
Ε μα ναι.... από Θεσσαλονίκη Αθήνα? Αίσχος, στάνταρ ιός χαχαχαχαχαχαχαχα
Σε απλά ελληνικά;
Επωνυμία Εκτροφείου: BEST OF RETSOS
Ονοματεπώνυμο Ιδιοκτήτη: ΦΑΙΗ ΚΕΦΑΛΑ
Αρ. Καταχώρησης F.C.I.: GR 36/2000
E-mail επικοινωνίας: [email protected]
Επωνυμία Εκτροφείου: CAPRICORN’S CAPE
Ονοματεπώνυμο Ιδιοκτήτη: ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΤΑΚΙΟΥΤΗΣ
Αρ. Καταχώρησης F.C.I.: GR 03/2000
Facebook: https://www.facebook.com/apostolos.patakioutis
Επωνυμία Εκτροφείου: DE TATOUAGE
Ονοματεπώνυμο Ιδιοκτήτη: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΜΙΓΑΣ
Αρ. Καταχώρησης F.C.I.: GR 18/2002
Web: www.doguedebordeaux.gr
Επωνυμία Εκτροφείου: HELLASTAR
Ονοματεπώνυμο Ιδιοκτήτη: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ & ΧΡΙΣΤΙΝΑ LARSEN-TRONSTAD
Αρ. Καταχώρησης F.C.I.: GR 22/1998
Επωνυμία Εκτροφείου: SMILING FARM
Ονοματεπώνυμο Ιδιοκτήτη: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΥΘΟΥΛΚΑΣ
Αρ. Καταχώρησης F.C.I.: GR 81/1999
Web: www.pug.gr
Σ'ευχαριστω.
Αν μπλέξεις με το εκτροφιλίκι και γενικά με την κυνολογία στην Ελλάδα τους μαθαίνεις...Σ'ευχαριστω για την ενημερωση. Επειδη ειμαι ασχετη που τους βρηκες; Μεσω ιντερνετ;
τότε μην απορουμε που το μεγαλύτερο ποσοστό Ελλήνων αποκτά καθαρόαιμο σκύλο από λάθος "πηγή"μπλέξεις με το εκτροφιλίκι και γενικά με την κυνολογία στην Ελλάδα
Και πως θα ειμαι σιγουρη οτι ειναι ολα σωστα;Αν μπλέξεις με το εκτροφιλίκι και γενικά με την κυνολογία στην Ελλάδα τους μαθαίνεις...
Θα έπρεπε με ένα γκουγκλάρισμα να τους βρίσκεις στο Skroutz, ή να μοιράζει το Π.Α.Μ.Ε. αναγγελίες εκτροφείων έξω απ τα σχολεία?τότε μην απορουμε που το μεγαλύτερο ποσοστό Ελλήνων αποκτά καθαρόαιμο σκύλο από λάθος "πηγή"
Πολυς κοπος, μια απλη βαση δεδομενων με 3 στοιχεια, περιοχη, στοιχεια επικοινωνιας, φυλες που εκτρεφει, στον ΚΟΕ αρκει.Θα έπρεπε με ένα γκουγκλάρισμα να τους βρίσκεις στο Skroutz, ή να μοιράζει το Π.Α.Μ.Ε. αναγγελίες εκτροφείων έξω απ τα σχολεία?
ΧαχαχαχαχΠολύς κόπος, είναι πολλά τα εκτροφεία
Η τοποθέτηση μου αφορούσε το συνεχές ενδιαφέρον για την κυνολογία, την παρουσία σε εκθέσεις, την ομιλία και τις επαφές που αποκτάς μέσα στον χώρο σιγά σιγά κτλ κτλ.Αν για να αποκτήσεις καθαρόαιμο σκύλο χρειάζεται να
τότε μην απορουμε που το μεγαλύτερο ποσοστό Ελλήνων αποκτά καθαρόαιμο σκύλο από λάθος "πηγή"Αν μπλέξεις με το εκτροφιλίκι και γενικά με την κυνολογία στην Ελλάδα τους μαθαίνεις...
Δεν θα είσαι σίγουρη, η εύρεση σωστού σκύλου απαιτεί μία σωστή έρευνα αγοράς. Από μόνο της η λέξη "έρευνα αγοράς" σε προδιαθέτει ότι μπορεί να αφιερώσεις λίγο χρόνο έως πολύ χρόνο για να καταφέρεις τον στόχο σου.Και πως θα ειμαι σιγουρη οτι ειναι ολα σωστα;
Δεν είπα αυτό!Και δε γινεται όοποιος θελει σκυλο εκτροφικο να απαιτειται να ξερει απεξω κ ανακατωτα τα κυνολογικα κυκλωματα. Μια δυο εκθεσεις να δει κ να κρινει οκ. Το να ξερει ποιος ειναι μπατζανακης ποιανου κ ποιοι κανουν ιπο μαζι κ ποιανου ο σκυλος ζευγαρωσε με ποιανου τη σκυλα, οχι, σορρυ. Καλο θα του κανε αλλα δεν ειναι εφικτο για ολους. (Γι αυτο παρτε ολοι αδεσποτα να βρειτε την υγεια σας λεμε).
@Estranged , επρεπε να το διαβασω αργα-αργα για να (μην) το καταλαβω !Πήγα να πατήσω ένα λινκ στη σελίδα αυτή για να διαπιστωσω γιατι προταθηκε ενα κατα τα φαινομενα εκτροφειο ροτ σε αναζητηση για παγκ.
Μου πεταξε adware popup που δεν εφευγε το διαολεμενο οτι κ να κανα. Scam για να παρει το id του χρηστη με το οκ λεει ο θειος γουγλης για το συγκεκριμενο. Δεν ημουν κι απο desktop και δεν εκλεινε το chrome απο το task manager "ψυχρα" για να με πεταξει σε ανορθοδοξο κλεισιμο και να μη μου ξανανοιξει τα tabs.
Αφου το παλεψα λιγο να το ανοιξω αλλιως χωρις να πατησω clear data γιατι ηξερα τι σημαινε, δεν τα καταφερα, ουτε εγω ουτε ο γουγλης να μου βρει τη λυση.
Αποτελεσμα με το clear data ήταν εκτος των αλλων η διαγραφη των bookmarks απο το ταμπλετ, ως αναμενοταν. Bookmarks στα οποια ειχα σωσει μερες ψαξιματος δουλειων. Θενξ ρε. Αφου μαλλον ειναι γνωστοι σου ενημερωσε σε παρακαλω για το οτι ειναι compromised το σαιτ. Ολοι οι αλλοι be warned.
(δε θυμαμαι αν ειχε ad banner κοντα στο μενου - κ δε μπαινω να το διαπιστωσω - κ εκανα misstap, αλλα κ το απο που παιρνουν ads και το ποσο πανω στο μενου τα βαζουν δικο τους προβλημα ειναι-μου φανηκε οτι πατησα ή γεννες ή πωλήσεις πάντως)
Χαχαχαχαχαχαχχ ναι ναι εχετε ολοι δικιο ομολογουμενως!@Estranged , επρεπε να το διαβασω αργα-αργα για να (μην) το καταλαβω !
Τιποτα απ'τα 2! Αν κ κατι απ'τα 2 θα πρεπε. Πληροφορικος ειμαι απλα (επαγγελματικα). Αλλα της θεωριας, οχι τοσο της πραξης!@Estranged εισαι tech freak... η απλα gadgetακιας μεχρι γτο κοκκαλο?