εγω γνωριζω εναν εκτροφεα... αλλα ειχε προσφατα γεννες και νομιζω οτι τα εχει δωσει ολα
βασικα ξερω οτι στην Ελλαδα υπαρχουν σιγουρα 2 εκτρωφεις τον ενα τον ξερω,τον αλλο τον εχω δει σε εκθεση και εχει απιστευτα σκυλια
απο αυτον που ξερω 2 φιλες μου αγορασαν 2 Schnauzers miniature προσφατα πριν κανενα 5αμηνο και ειναι πολυ καλα σκυλια μμορφωλογικα αλλα επειδη ο ανθρωπος το κανει σωστα δεν θα ξαναεχει γεννα για πολυυυ καιρο ακομα...
μπορω αν μου ζητησετε να σας δωσω τηλ να μιλησετε γιατι εχει πολλα κονε και με εξωτερικο και ισως μπορει να βρει σκυλι απο καποιον γνωστο του μιας και παει και σε διεθνεις εκθεσεις
ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΣΚΥΛΙ ΑΠΟ petshop και απο.... κτηνιατρους....
χιλιες φορες να περιμενετε
λιγο
περιττο να πω συγχαρητηρια για την επιλογη σας τα schnauzer ειναι AΠΙΣTEYTA σκυλια
και ΟΧΙ δεν ειμαι αντικειμενικος
Η λίστα που θα πάρετε από τον ΚΟΕ περιλαμβάνει όλους όσους δήλωσαν γέννα το τελευταίο χρονικό διάστημα.Γεια σας και καλώς σας βρήκα! Ενδιαφέρομαι κι εγω για την υιοθεσία mini schnauzer. Μήπως θα μπορούσα να έχω κι εγω ενα mail με Ελληνες εκτροφείς ; Εχω στείλει και στον ΚΟΕ βέβαια, αλλα δεν εχω πάρει απάντηση εδω και καιρό...
Με το καλό να βρείς το σκυλί που θες,αλλά δεν θα το υιοθετήσεις,θα το αγοράσεις,μην μπερδεύεσαι.Γεια σας και καλώς σας βρήκα! Ενδιαφέρομαι κι εγω για την υιοθεσία mini schnauzer. Μήπως θα μπορούσα να έχω κι εγω ενα mail με Ελληνες εκτροφείς ; Εχω στείλει και στον ΚΟΕ βέβαια, αλλα δεν εχω πάρει απάντηση εδω και καιρό...
Σε ευχαριστώ, αλλά τι διαφορά έχει; Θα προσθέσω ενα νέο μέλος στην οικογένεια μου. Άρα θα υιοθετήσω. Ο τρόπος ειναι σίγουρα διαφορετικός, και δικαιωμα σου να εχεις τις αντιρήσεις σου οσον αφορά τον τρόπο υιοθεσίας, αλλα το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.Με το καλό να βρείς το σκυλί που θες,αλλά δεν θα το υιοθετήσεις,θα το αγοράσεις,μην μπερδεύεσαι.
Αν θέλεις να υιοθετήσεις,υιοθέτησε αδέσποτο.
Καλησπέρα σας, ενδιαφερομαι κι εγω για αγορα αλλα δεν μπορω να βρω εκτροφεα καθως ο ΚΟΕ δεν εχει στειλει τιποτα ακομα εδω και 2 βδομαδες. Αν εχετε καποιο ονομα η τηλ απο εκτροφεα παρακαλω στειλ τε μου ενα προσωπικο μηνυμα. Ευχαριστω πολυ!Υπαρχει τουλαχιστον ενα εκτροφειο Μινι Σναουτσερ στην ελλαδα- και ειναι και πολυ καλο.
Εχεις ΠΜ
Ίσως σας βοηθήσει ο σύνδεσμος αυτόςΚαλησπέρα σας, ενδιαφερομαι κι εγω για αγορα αλλα δεν μπορω να βρω εκτροφεα καθως ο ΚΟΕ δεν εχει στειλει τιποτα ακομα εδω και 2 βδομαδες. Αν εχετε καποιο ονομα η τηλ απο εκτροφεα παρακαλω στειλ τε μου ενα προσωπικο μηνυμα. Ευχαριστω πολυ!
Θα πρότεινα να βρεις Ελληνικό εκτροφείο και να αποκλείσεις το Ουγγαρέζικο. Ξέρω αρκετά εκτροφεία αξιόλογα. Μπορείς να μου πεις τι χρώμα σε ενδιαφέρει ?Ξέρει κανείς αν μπορώ να βρώ τέτοια ράτσα στην Ελλάδα? Η κτηνίατρός μου μου βρίσκει ένα σκυλάκι με χαρτιά από Ουγγαρία 600Ευρώ. Θα είναι οκ? Με όλα αυτά που διαβάζω έχω αρχίσει να το ξανασκέφτομαι. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ Έλληνα εκτροφέα της φυλής?
Ευχαριστώ
Υπάρχει και ο Ομιλος Σνάουτσερ που μπορεί να σας δώσει πληροφορίες "schnauzerclubofgreece.grΓεια σας και καλώς σας βρήκα! Ενδιαφέρομαι κι εγω για την υιοθεσία mini schnauzer. Μήπως θα μπορούσα να έχω κι εγω ενα mail με Ελληνες εκτροφείς ; Εχω στείλει και στον ΚΟΕ βέβαια, αλλα δεν εχω πάρει απάντηση εδω και καιρό...
https://www.schnauzerclubofgreece.gr/Καλημέρα, ψάχνουμε ένα mini schnauzer αρσενικό salt & pepper αλλά εδώ και δύο μήνες δεν έχουμε καταφέρει να βγάλουμε άκρη. Μονο petshop με αμφίβολη προέλευση και αμφίβολα χαρτιά... θα εκτιμηθεί εάν κάποιος έχει στοιχεία κάποιου εκτροφείου να μας στείλει.
Όχι μην πάρεις Pet shop. Θα σου πω εγώ. Θέλεις σίγουρα αλατοπίπερο ? δεν σου αρέσει το black silver ;
Μιλάμε για Μινιατούρα ε?Όχι μην πάρεις Pet shop. Θα σου πω εγώ. Θέλεις σίγουρα αλατοπίπερο ? δεν σου αρέσει το black silver ;
Ο καλύτερος που έχει αλατοπίπερο σνάουτσερ είναι στην Θεσσαλονίκη και λέγεται George Stefanou βρέστον στον facebook. Έχει αρσενικά κουταβάκιαεγω γνωριζω εναν εκτροφεα... αλλα ειχε προσφατα γεννες και νομιζω οτι τα εχει δωσει ολα
βασικα ξερω οτι στην Ελλαδα υπαρχουν σιγουρα 2 εκτρωφεις τον ενα τον ξερω,τον αλλο τον εχω δει σε εκθεση και εχει απιστευτα σκυλια
απο αυτον που ξερω 2 φιλες μου αγορασαν 2 Schnauzers miniature προσφατα πριν κανενα 5αμηνο και ειναι πολυ καλα σκυλια μμορφωλογικα αλλα επειδη ο ανθρωπος το κανει σωστα δεν θα ξαναεχει γεννα για πολυυυ καιρο ακομα...
μπορω αν μου ζητησετε να σας δωσω τηλ να μιλησετε γιατι εχει πολλα κονε και με εξωτερικο και ισως μπορει να βρει σκυλι απο καποιον γνωστο του μιας και παει και σε διεθνεις εκθεσεις
ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΣΚΥΛΙ ΑΠΟ petshop και απο.... κτηνιατρους....
χιλιες φορες να περιμενετε
λιγο
περιττο να πω συγχαρητηρια για την επιλογη σας τα schnauzer ειναι AΠΙΣTEYTA σκυλια
και ΟΧΙ δεν ειμαι αντικειμενικος
Giorgos Stefanou βρες τον στο facebookΚαλημέρα, ψάχνουμε ένα mini schnauzer αρσενικό salt & pepper αλλά εδώ και δύο μήνες δεν έχουμε καταφέρει να βγάλουμε άκρη. Μονο petshop με αμφίβολη προέλευση και αμφίβολα χαρτιά... θα εκτιμηθεί εάν κάποιος έχει στοιχεία κάποιου εκτροφείου να μας στείλει.
Ο καλύτερος που έχει αλατοπίπερο σνάουτσερ είναι στην Θεσσαλονίκη και λέγεται Giorgos Stefanou βρέστον στον facebook. Έχει αρσενικά κουταβάκια
Παίζει κάτι σε Black & silver.? Δεν το αποκλείω ..Όχι μην πάρεις Pet shop. Θα σου πω εγώ. Θέλεις σίγουρα αλατοπίπερο ? δεν σου αρέσει το black silver ;