Αγορά Jack Russel

Marion_Russel

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2013
567
675
Καλησπέρα! Επιθυμώ να αγοράσω ένα κουτάβι Jack Russel. Ξέρει κανείς αν στην Κρήτη υπάρχουν εκτροφεία? Και αν όχι στην Αθήνα υπάρχουν αξιόλογα εκτροφεία? Πόσο θα κοστίσει περίπου η αγορά ενός τέτοιου κουταβιού?
Ευχαριστώ.

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Πανω απο 600 ευρω.

παιρνεις τηλ τον ΚΟΕ (κυνολογικος όμιλος Ελλαδας) και απο εκει σου διενουν τηλεφωνα επικοινωνιας για εκτροφεις.

Last edited:

Marion_Russel

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2013
567
675
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.. Και κάτι ακόμη.. έχει κανείς αγοράσει σκύλο από εκτροφείο?? Πώς μπορώ να είμαι σίγουρη για την καλή κατάσταση των σκύλων, αν τα φροντίζουν κτλ? Μία επίσκεψη αρκεί ή πρέπει να επισκεφθείσ το εκτροφείο πάνω από μία φορές μέχρι να το αγοράσεις?

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Φρόντισε να μάθεις για την φυλή καλά πριν προβείς στην αγορά να είσαι σίγουρη ότι μπορεί να προσαρμοστεί στα δεδομένα σου. Καλή επιτυχία :D

Marion_Russel

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2013
567
675
Φρόντισε να μάθεις για την φυλή καλά πριν προβείς στην αγορά να είσαι σίγουρη ότι μπορεί να προσαρμοστεί στα δεδομένα σου. Καλή επιτυχία :D

Ευχαριστώ και πάλι. Εκτός από το εκτροφείο ''Ramnous'' έχει κανείς υπόψη του κάποιο άλλο το ίδιο αξιόλογο??

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Ευχαριστώ και πάλι. Εκτός από το εκτροφείο ''Ramnous'' έχει κανείς υπόψη του κάποιο άλλο το ίδιο αξιόλογο??
ποστ νο.2 θα πάρεις τηλ εκει, και θα σε ενημερωσουν για ολα τα εκτροφεια τζακ ρασσελ στην Ελλαδα και απο εκει και πέρα κάνεις τις επιλογές σου

Last edited:

Marion_Russel

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2013
567
675
Πιστεύω οτι είναι το καλύτερο εκτροφείο τζακ ράσσελ στην Ελλάδα, εσένα τι σε προβληματίζει;

Απλά είδα μια άλλη ανάρτηση μιασ κοπέλασ που ρωτούσε για εκτροφεία τζακ ράσελ και ανέφερε πως το εκτροφείο που βρήκε μέσω του ΚΟΕ ήταν απαράδεκτο. Για αυτό επιμένω να ρωτάω εδώ, μιας και οι περισσότεροι έχουν κάποια εμπειρία και άποψη πάνω στο θέμα. Επίσης, θέλω να έχω τη δυνατότητα επιλογών και από άποψη τιμών μιας και τα 600 και και ειδικά των 1000 ευρώ που προαναφέρθηκαν μου φαίνονται εξαιρετικά μεγάλο ποσό. Ευχαριστώ και πάλι!:rolleyes::picaron:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.804
20.133
Επίσης, θέλω να έχω τη δυνατότητα επιλογών και από άποψη τιμών μιας και τα 600 και και ειδικά των 1000 ευρώ που προαναφέρθηκαν μου φαίνονται εξαιρετικά μεγάλο ποσό.
Ξέρεις ότι δεν παίρνουμε ποτέ σκύλο από pet shop, από γέννες φίλων/γνωστών/συγγενών και από αγγελίες για "καθαρόαιμα" κουτάβια σε τιμή ευκαιρίας έτσι;

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Απλά είδα μια άλλη ανάρτηση μιασ κοπέλασ που ρωτούσε για εκτροφεία τζακ ράσελ και ανέφερε πως το εκτροφείο που βρήκε μέσω του ΚΟΕ ήταν απαράδεκτο. Για αυτό επιμένω να ρωτάω εδώ, μιας και οι περισσότεροι έχουν κάποια εμπειρία και άποψη πάνω στο θέμα. Επίσης, θέλω να έχω τη δυνατότητα επιλογών και από άποψη τιμών μιας και τα 600 και και ειδικά των 1000 ευρώ που προαναφέρθηκαν μου φαίνονται εξαιρετικά μεγάλο ποσό. Ευχαριστώ και πάλι!:rolleyes::picaron:
Για δες και εδώ :Jack Russell Terrier - Dog Breeders and Kennels in Europe - eurobreeder.com
Ο ΚΟΕ έχει εγγεγραμμένα ολα τα εκτροφεία, απο εκεί και πέρα ο καθε υποψηφιος θα κάνει την επιλογή του. Δεν φταιει ο ΚΟΕ για το αν η κοπέλα έκανε λάθος επιλογη!
Ενα εκτροφικό σκυλί κοστίζει πολλά ευρω. Αν αποφασίσεις να πάρεις ενα σωστο σκυλί απο εκτροφεα, θα δώσεις πολλά λεφτά, αυτό ειναι σιγουρο. Bέβαια στην πορεία θα δείς, οτι τα 600 και τα 1000 ευρώ μπροστα στα συνολικά έξοδα του σκύλου που θα έχεις, όσο καιρο θα είναι μαζί σου ειναι ψιχουλα!
Αν δεν θες να δωσεις τόσα χρήματα, θα μπορούσες να υιοθετήσεις ένα σκυλάκι απο φιλοζωική, το οποίο να ταιριάζει στα όσα θες!
Να μείνεις μακρια απο αγγελίες, μακρια απο πετ σοπ και μακριά απο κουταβέμπορες. Αν θες διάβασε στο φόρουμ, ενότητες περί πετ σοπ, puppy mill, αγγελίες να δείς περί τι φρίκης πρόκειται αν δεν γνωρίζεις ήδη!

Επίσης γιατί θέλεις συγκεκριμένα τζακ ράσελ?γνωρίζεις τις ιδιαιτερότητες αυτής τη φυλής? Εισαι έτοιμος για έναν τόσο δραστήριο και υπερκινητικό σκύλο?

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
Marion, αν θες να παρεις καθαροαιμο jack το να πας σε εκτροφεα ειναι μονοδρομος.
Αλλιώς θα παρεις ημιαιμο που θα στο πουλησουν για καθαροαιμο δλδ και θα πληρωσεις (λιγοτερα απο εκτροφεα) αλλά και θα παρεις ημιαιμο που θα μοιαζει με καθαροαιμο....
η επιλογη ειναι δική σου.... εγω αν δεν ειχα τη δυνατοτητα να παρω καθαροαιμο τοτε θα πηγαινα να βρω ενα ημιαιμακι που να μοιαζει με τζακ σε καποια φιλοζωικη. Θα εσωζα και μια ψυχουλα.

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Επίσης, θέλω να έχω τη δυνατότητα επιλογών και από άποψη τιμών μιας και τα 600 και και ειδικά των 1000 ευρώ που προαναφέρθηκαν μου φαίνονται εξαιρετικά μεγάλο ποσό. Ευχαριστώ και πάλι!:rolleyes::picaron:
Εσύ πόσο λες οτι θα μπορούσες να δώσεις για ένα εκτροφικό κουτάβι;

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Επίσης, θέλω να έχω τη δυνατότητα επιλογών και από άποψη τιμών μιας και τα 600 και και ειδικά των 1000 ευρώ που προαναφέρθηκαν μου φαίνονται εξαιρετικά μεγάλο ποσό. Ευχαριστώ και πάλι!:rolleyes::picaron:
Το να δωσεις 1000 ευρω σε μια μερα ειναι φυσικα πολυ μεγαλο ποσο,αν το δεις μεμονομενα εχεις δικαιο.Αν σκεφτεις ομως οτι θα δωσεις 1000 ευρω,και θα εισαι μαζι με το σκυλι που θες για 10-15 χρονια,τοτε ειναι ψιχουλα(αποψη μου αυτη).Την συντροφια ενος σκυλου μπορεις να την βρεις και μεσω των φιλοζωικων οπως προαναφερθηκε βεβαιως.Εγω σιγουρα θα σου προτεινα να μην παρεις σκυλο απο αγγελια,γιατι θα δωσεις και καποια χρηματα,και jack russel δεν θα παρεις.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn