Καλησπέρα! Επιθυμώ να αγοράσω ένα κουτάβι Jack Russel. Ξέρει κανείς αν στην Κρήτη υπάρχουν εκτροφεία? Και αν όχι στην Αθήνα υπάρχουν αξιόλογα εκτροφεία? Πόσο θα κοστίσει περίπου η αγορά ενός τέτοιου κουταβιού?
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ.
Κάνα χιλιάρικο και βάλε.Πανω απο 600 ευρω.
παιρνεις τηλ τον ΚΟΕ (κυνολογικος όμιλος Ελλαδας) και απο εκει σου διενουν τηλεφωνα επικοινωνιας για εκτροφεις.
Αν επιλέξεις αυτό όχι μόνο τα προσέχει η Μονίκ αλλά την έχω δει να τα πηγαίνει και σε κέντρο εκπαίδευσης για κοινωνικοποίηση πριν τα δώσει.
Φρόντισε να μάθεις για την φυλή καλά πριν προβείς στην αγορά να είσαι σίγουρη ότι μπορεί να προσαρμοστεί στα δεδομένα σου. Καλή επιτυχία![]()
ποστ νο.2 θα πάρεις τηλ εκει, και θα σε ενημερωσουν για ολα τα εκτροφεια τζακ ρασσελ στην Ελλαδα και απο εκει και πέρα κάνεις τις επιλογές σουΕυχαριστώ και πάλι. Εκτός από το εκτροφείο ''Ramnous'' έχει κανείς υπόψη του κάποιο άλλο το ίδιο αξιόλογο??
Πιστεύω οτι είναι το καλύτερο εκτροφείο τζακ ράσσελ στην Ελλάδα, εσένα τι σε προβληματίζει;Εκτός από το εκτροφείο ''Ramnous'' έχει κανείς υπόψη του κάποιο άλλο το ίδιο αξιόλογο??
Πιστεύω οτι είναι το καλύτερο εκτροφείο τζακ ράσσελ στην Ελλάδα, εσένα τι σε προβληματίζει;
Ξέρεις ότι δεν παίρνουμε ποτέ σκύλο από pet shop, από γέννες φίλων/γνωστών/συγγενών και από αγγελίες για "καθαρόαιμα" κουτάβια σε τιμή ευκαιρίας έτσι;Επίσης, θέλω να έχω τη δυνατότητα επιλογών και από άποψη τιμών μιας και τα 600 και και ειδικά των 1000 ευρώ που προαναφέρθηκαν μου φαίνονται εξαιρετικά μεγάλο ποσό.
Για δες και εδώ :Jack Russell Terrier - Dog Breeders and Kennels in Europe - eurobreeder.comΑπλά είδα μια άλλη ανάρτηση μιασ κοπέλασ που ρωτούσε για εκτροφεία τζακ ράσελ και ανέφερε πως το εκτροφείο που βρήκε μέσω του ΚΟΕ ήταν απαράδεκτο. Για αυτό επιμένω να ρωτάω εδώ, μιας και οι περισσότεροι έχουν κάποια εμπειρία και άποψη πάνω στο θέμα. Επίσης, θέλω να έχω τη δυνατότητα επιλογών και από άποψη τιμών μιας και τα 600 και και ειδικά των 1000 ευρώ που προαναφέρθηκαν μου φαίνονται εξαιρετικά μεγάλο ποσό. Ευχαριστώ και πάλι!icaron:
Εσύ πόσο λες οτι θα μπορούσες να δώσεις για ένα εκτροφικό κουτάβι;Επίσης, θέλω να έχω τη δυνατότητα επιλογών και από άποψη τιμών μιας και τα 600 και και ειδικά των 1000 ευρώ που προαναφέρθηκαν μου φαίνονται εξαιρετικά μεγάλο ποσό. Ευχαριστώ και πάλι!icaron:
Το να δωσεις 1000 ευρω σε μια μερα ειναι φυσικα πολυ μεγαλο ποσο,αν το δεις μεμονομενα εχεις δικαιο.Αν σκεφτεις ομως οτι θα δωσεις 1000 ευρω,και θα εισαι μαζι με το σκυλι που θες για 10-15 χρονια,τοτε ειναι ψιχουλα(αποψη μου αυτη).Την συντροφια ενος σκυλου μπορεις να την βρεις και μεσω των φιλοζωικων οπως προαναφερθηκε βεβαιως.Εγω σιγουρα θα σου προτεινα να μην παρεις σκυλο απο αγγελια,γιατι θα δωσεις και καποια χρηματα,και jack russel δεν θα παρεις.Επίσης, θέλω να έχω τη δυνατότητα επιλογών και από άποψη τιμών μιας και τα 600 και και ειδικά των 1000 ευρώ που προαναφέρθηκαν μου φαίνονται εξαιρετικά μεγάλο ποσό. Ευχαριστώ και πάλι!icaron: