Σε αυτο δεν θα διαφωνησω καθολου..το ειπα και το ξαναλεω..ειναι σαν να εχεις κανονικο μωρακι στο σπιτι..δηλαδη αν παθει κατι θα πας στο γιατρο και θα το βαλεις σε ατοκες..δεν γινεται αυτο...Εγώ αναρωτιέμαι τα εξής:
Είπε κανείς πως το να έχει κάποιος σκύλο είναι φτηνό «χόμπι»?
Ο «ρατσατος» σκύλος είναι «είδος» πρώτης ανάγκης ή πολυτελείας?
Εάν κάποιος δεν έχει να πληρώσει για καθαρόαιμο σκύλο και δυσκολεύεται λόγω χαμηλού εισοδήματος, ας υιοθετήσει ένα αδέσποτο σκυλάκι τζάμπα!
Αυτές τις «αλχημείες» με τις δόσεις, τις πιστωτικές κάρτες, τα επιτόκια και τις ευκολίες πληρωμής εγώ αδυνατώ να τις καταλάβω! :-?
μπορείς να μου πειςολοι συμφωνουμε στο οτι χρειαζεται να διατιθενται σημαντικα ποσά για την περιποιηση ενος σκύλου κατι που λογικα λαμβανει υποψην του ο καθενας πριν το αποκτησει.αυτο που θεωρω λιγο τραβηγμενο ειναι οι τιμες των σκυλων.μπορει το σκυλακι το αδεσποτο να το παρεις τζαμπα αλλα κ παλι θα χρειαστει να διαθεσεις τα ιδια χρηματα που θα διεθετες και για το καθαροαιμο..αυτο που θεωρω λιγο τραβηγμενο ειναι οι τιμες των σκυλων λαμβανοντας υποψην τα ελληνικα δεδομενα.και γιατι δλδ να ειναι η αποκτηση ενος σκυλου οποιασδηποτε ρατσας ενα προνομιο για λιγους(δεδομενου οτι οι περισσοτεροι ελληνες δεν μπορουν να διαθεσουν μεγαλα ποσα για την αποκτηση του)?