Αγορά Dobermann από αγγελία

Status
Κλειδωμένο θέμα

panos_mlonas

Member
18 Σεπτεμβρίου 2008
6
0
απλως μου φαινεται περιεργο το θεμα που εχει γινει με τα ντομπερμαν γτ πρεπει και καλα να ειναι απο εκτροφειο?γιατι δεν γινεται θεμα για τα αλλα σκυλια.Και ναι στην ηλικα που ειμαι περισσοτερο τα λεφτα θα σκεφτω χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν νοιαζομαι για το σκυλο.απλως επειδη δεν μπορω να διαθεσω πολλα γι'αυτο το ψαχνω εδω και ενα χρονο.Για να βρω με 500 περιπου ενα ΚΑΛΟ σκυλι.εχω ρωτησει και φιλους και γνωστους μηπως μπορουν να μ δωσουν καποιο.Λατρευω αυτη τη φυλη..απλως δεν εχω τα 1000+ και το ψαχνω πολυ!

BasKal

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2007
423
2
Μονο τα ντομπερμαν; Καθε αλλο. Ολες οι ρατσες πρεπει να προερχονται απο καλα εκτροφεια.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Ναι, αλήθεια, πού σου ήρθε αυτή η ιδέα ότι θέμα έχει γίνει μόνο για τα ντόμπερμαν?
Λοιπόν άκου:
Σκύλος από ΚΑΚΟ εκτροφέα
Σκύλος από ΙΔΙΩΤΗ
Σκύλος από ΠΕΤ ΣΟΠ
Σκύλος από ΜΕΣΑΖΟΝΤΑ - ΕΙΣΑΓΩΓΕΑ
Σκύλος από ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ (δηλαδή επίσης μεσάζοντα) = ΤΟ ΙΔΙΟ
Μιλάμε για ένα πολύ μεγάλο ρίσκο.
Η μόνο σωστή και ηθική λύση είναι η αγορά σκύλου από ΚΑΛΟ εκτροφέα.
Τέλος.
Τώρα εσύ διάβασες υποτίθεται και ακόμα "δεν μπορείς να καταλάβεις". Εφόσον λοιπόν δεν καταλαβαίνεις και τα λεφτά μόνο σκέφτεσαι, πάρε σκύλο απ' όπου να 'ναι. Ούτε ο πρώτος θα 'σαι ούτε ο τελευταίος. Όμως γνωρίζοντας από δω ποιο είναι το σωστό δεν έχεις καμία απολύτως δικαιολογία να κάνεις κάτι άλλο.
Και επίσης αποδεικνύεις ότι κάθε άλλο παρά λατρεύεις τη φυλή.
Καλή τύχη.

YOTA

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2008
130
0
Thessaloniki
Επικοινώνησε με 2-3 Έλληνες εκτροφείς και συζήτησέ το μαζί τους. Μπορεί να έχουν κάτι να σου προτείνουν. Ποτέ δεν ξέρεις. Κατά την γνώμη μου καλύτερα να περιμένεις λίγο ώστε να μαζέψεις τα χρήματα που χρειάζονται παρά να πάρεις βιαστικά έναν σκύλο μόνον επειδή τον βρήκες σε καλή τιμή.;) Φοβάμαι ότι θα το μετανιώσεις.

BasKal

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2007
423
2
Θα ελεγα οτι εδω εχουμε καποιον που ειτε δεν κανει για ιδιοκτητης ντομπερμαν, ειτε εξυπηρετει αλλους στοχους με την εισοδο του στο φορουμ. Μια αισθηση μονο...Προσωπικα δεν προτιθεμαι να δωσω συμβουλες αποκτησης ντομπερμαν σε μια τετοια (πιθανη-μπορει να κανω λαθος) περιπτωση.

panos_mlonas

Member
18 Σεπτεμβρίου 2008
6
0
Απλως το παλιο ντομπερμαν που ειχαμε μας το ειχε δωσει ενας φιλος μας στην ηλικια 5 μηνων και ηταν εξερετικο.

Συγγνωμη αν πω μια κακια για τους εκτροφης αλλα δεν τους πηγαινω.Θεωρω μεγαλη κοροϊδία να πας να δωσεις 1000+ για ενα σκυλο.Κ ποιος μ εγγυατε οτι δεν θα παθει τιποτα?αυτο κανεις δεν το ξερει.τα σκυλια σαν τους ανθρωπους ειναι.ξαφνικα κατι μπορει να παθουν.Επειδη γνωριζουν το σχεδον μονοπωλειο που εχουν οι εκτροφεις τα πουλανε οσο θελουν και εμεις τι?θα τσιμπησουμε?προσωπικα ΟΧΙ.

Και αν θελετε να σας πω περιπτωση απο εκτροφεα εδω στην αθηνα
(οχι ντομπερμαν) το χρυσοπληρωσε και της πεθανε της κοπελας τον 3ο μηνα.τρεχουν ακομα στα δικαστηρια.

Δε λεω οτι θελω να το παρω απο pet shop αλλα ουτε και απο εκτροφεα ο οποιος στοχο εχει το κερδος και το πουλανε οσο θελουν με την εντυπωση οτι θα το παρεις σιγουρα!
Προτιμω να το παρω απο καποιο γνωστο μου περισοτερη εμπιστσυνη του εχω!

Αν ηταν 'καλοι' οπως λετε επρεπε να μιλουσαν με τον ιδιοκτητη να καταλαβεναν τις αναγκες του και επειτα να εκαναν διαπραγματευσεις.Αυτοι το βλεπουν καθαρα κερδοσκοπικα.Αυτη ειναι η αποψη μου για τους εκτροφεις,χωρις να εχω καποιο προβλημα με τους ανθρωπους τη δουλεια τους κανουν.και στην ελλαδα ζουμε λεφτα προσπαθουμε να βγαλουμε!!

Το θεωρω ασκοπο να δωσεις τοσο λεφτα και να μη σας πω να δωσεις γενικα λεφτα για σκυλο οταν στο χωριο μου εχω αφθονα 'τσοπανοσκυλα' τα οποια δε ζηλευουν σε τπτ τα ντομπερμαν οσο αφορα τη φυλαξη.

Ευχαριστω παντως για τη βοηθεια σας..

Status
Κλειδωμένο θέμα