Αγορά cavalier king charles spaniel!!!

lia26

Well-Known Member
24 Απριλίου 2011
484
1
Γεια σας παιδια!!Χρονια πολλα με υγεια πανω απ'ολα!!!!Διαβαζω εδω και αρκετο καιρο το συγκεκριμενο forum και ομολογω οτι εχω κολλησει:)!!!Εχω αποφασισει την αγορα ενος cavalier εδω και καιρο..εχω ηδη επισκεφθει την εκτροφεα για να μιλησουμε,να δω τα σκυλια της κ.λ.π....κατ'οπιν συζητησης θα εχω στα χερια μου κατα πασα πιθανοτητα το δικο μου ζουζουνι:pΑπο μικρη το ονειρο μου ηταν να αποκτησω τη δικη μου Lady!!Κατα τη συναντηση υπηρχαν καποια πραγματα που με προβληματισαν...δεν ειδα καποια πεντιγκρι των σκυλιων της ουτε ιατρικες εξετασεις(η αληθεια ειναι οτι δεν το ζητησα) και οταν την ρωτησα αν θα εχουν microchip μου απαντησε πως οχι!!Διαβασα πως οι εκτροφεις δινουν με ηλεκτρονικη ταυτοποιηση τα κουταβια...Περιμενω με ανυπομονησια τις αποψεις σας!!;)

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
χρόνια πολλά. Εξαιρετική επιλογή φυλής τολμώ να πω για σκυλί συντροφιάς. Χι χι! Να αρχίσω με το τζιπ :). Τα κουταβια δίνονται 2 μηνών συνήθως κ είναι πολύ νωρίς κανονικά για τσιπαρισμα. Η εκτροφέας δεν δείχνει σε κάθε έναν που παει εκεί τ χαρτιά. Δεν το χει ανάγκη στην τελική. Ότι θέλεις ζήτησε της το. Τώρα ζευγαρώνει ένα εκπληκτικό αρσενικό τον πιμο που στον μαραθώνα είχε πάρει άριστα στην έκθεση. Άσε που είναι απίστευτα κούκλος. Μην εχεισ καμία ανησυχία. Εχω την χοουπ που βλέπεις στο άβαταρ μου από το εκτροφείο. Εχω δει κι αλλά καβαλιέ από την κυρία δάφνη. Εξαιρετικά ο λ α. Όπως εχω δει κ καβαλιέ από πετ.. Λοιπόν. Ότι θές ζήτησε το η συζήτησε το με την εκτροφέα. Έχε στο νου πως λατρεύει τη φυλή κ είναι πολύ σοβαρή σε αυτό που κάνει.

lia26

Well-Known Member
24 Απριλίου 2011
484
1
Καλα βρε Hopsi πως καταλαβες οτι λεω για την συγκεκριμενη εκτροφεα?χαχαχα!!Ενταξει,δεκτο οτι ειναι νωρις για τσιπαρισμα αλλα απ'οτι εχω διαβασει εδω τα δινουν τσιπαρισμενα..η αληθεια ειναι οτι διαβαζα και τα δικα σου posts που με εκαναν να πειστω για την κυρια Δαφνη..απ'τι ξερω θα εχει μαλλον κουταναι τον Σεπτεμβριο?Απο τον Πιμο θα ειναι?

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
κοίτα. Να διαβάσεις τα ποστ μου κ να πεισθείς για τη φυλή, οκ. Αλλά το να πάρεις το κουταβι από σωστό εκτροφείο, ε, οχι κ από μένα. Δόξα τον τούτατη υπάρχουν ένα κάρο θέματα για τα πετσοπ κ τα παππυ μηλς. Αυτό που μπορω να πω είναι πως δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα. Είτε το πάρεις από την κυρία δάφνη είτε από τη σύρο κ την κυρία Μπεητς. Για ότι θές ρώτα την ίδια την κυρία Δάφνη. Εγώ δεν ξέρω τέτοιες λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα ζευγαρώματος . Είπαμε. Δεν είμαι κ βοηθός της. Χι χι. Πάντως από τη λιβια κ τον πιμο έχουν βγει κάτι κουταβια.. Μα κάτι κουταβια..

lia26

Well-Known Member
24 Απριλίου 2011
484
1
Αχ,αντε να ερθουν εκεινες οι μερες που θα το παρω :) Κουκλακι ειναι μπουμπου σου!!...Αν δεν πειστω για το εκτροφειο απο ατομα που εχουν μεινει ικανοποιημενα,απο ποιον αλλον?Προσπαθησα να βρω στο google διακρισεις σκυλιων της κυριας Δαφνης αλλα βρηκα μονο του Komo :-(

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
δες και της piaff! Ο πιμο πήρε βραβείο πέρισυ κ ήμουν εκεί που το πήρε. Αν δεις στο άλμπουμ μου είναι μια φωτογραφία η χοουπ αγκαλιτσα με την εκτροφέα. Τότε ήταν που πήρε το άριστα ο πιμο.

nightmare

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2010
213
0
60
Hrάκλειο
Και εγώ νομίζω ότι τα σκυλιά ο εκτροφεας τα δίνει τσιπαρισμενα.

Επίσης και το πεντιγκρι δίνεται αμέσως, τουλάχιστον όχι μετά από 6 με 8 μήνες.

Κάτι δεν μου πάει καλά εδώ.

lia26

Well-Known Member
24 Απριλίου 2011
484
1
Εχω την εντυπωση οτι ο Κ.Ο.Ε αργει να τα εκδοσει γι'αυτο ερχονται μετα απο 6 μηνες....

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
ναι ε; τα δίνει ο κόε αμέσως; δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Μόνο αν είναι πλαστά. Τι να πω. Με τσιπ ξέρω πως δίνονται από τα πετ σοπ κ από δήθεν εκτροφεία της ουγγαρίας...είστε σίγουροι; εγώ εχω 2 καβαλιέ από ελληνικό κ αμερικανικό εκτροφείο με γονείς βραβευμένους κ τα τσιπ τα έβαλα εγω. Επίσης όσους ξέρω με καβαλιέ εκτροφικό σωστό, ήταν χωρίς τσιπ. Πολύ απλά διότι χρειάζεται να υπάρχει αρκετό λίπος κάτω από το δέρμα. Έχετε δει τη βελόνα γι το τσιπ; ε; να δείτε τη γλυκα;

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
Και εγώ νομίζω ότι τα σκυλιά ο εκτροφεας τα δίνει τσιπαρισμενα.

Επίσης και το πεντιγκρι δίνεται αμέσως, τουλάχιστον όχι μετά από 6 με 8 μήνες.

Κάτι δεν μου πάει καλά εδώ.
Εντελώς άκυρο το ποστ σου. Εντελώς. Προφανώς δεν εχεις σκυλί από ελληνικό καλό εκτροφείο.

lia26

Well-Known Member
24 Απριλίου 2011
484
1
Hopsi δυστυχως το εχω ζησει αυτο με την βελονα οταν τσιπαραμε το μποξερ των γονιων μου....εγω ειπα για το τσιπ επειδη σε αλλα ποστ αναφερεται οτι ο εκτροφεας δινει το κουταβι με τα πρωτα εμβολια,αποπαρασιτωσεις και μικροτσιπ

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
μπορείς να βρεις να βάλεις το λινκ; δεν εχω ιδέα για αυτό που λες. Εμενα έτσι όπως το γράφεις πάντως, άλλο πράγμα μου θυμίζει..:( ούτε να τ σκέφτομαι. Βαλε κάποιο λινκ γιατι μου κάνει επιεικώς εντύπωση.

lia26

Well-Known Member
24 Απριλίου 2011
484
1
μπορείς να βρεις να βάλεις το λινκ; δεν εχω ιδέα για αυτό που λες. Εμενα έτσι όπως το γράφεις πάντως, άλλο πράγμα μου θυμίζει..:( ούτε να τ σκέφτομαι. Βαλε κάποιο λινκ γιατι μου κάνει επιεικώς εντύπωση.
Κατσε γιατι μεχρι να το βρω σε τοσες χιλιαδες ποστ θα παρει καμποσο..τι σου θυμιζει?

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
εφιάλτη, δεν δαγκώνω έφαγα το κρέας μου για φέτος. Απλά γράφω από κινητό που παει αργά κ δεν είχα δει την πλήρη υποταγή σου. Χα χα' λία μου θυμίζει αγγελία στο ίντερνετ από σκυλεμπορες. Το εκτροφείο ξέρω πως μέχρι πριν ένα μήνα έδινε το κουταβι με το πρώτο εμβόλιο κ φάρμακο για ενδοπαράσιτα. Έτσι όπως το έγραψες ακριβώς, το γράφουν τα κτηνη που τα πουλάνε με τυφο μορβα για 2 κατοστάρικα η κάτι άντε μην πώ τι απατεώνες στο ίντερνετ με αγγελίες κ ψεύτικες φωτογραφίες κλεμμένες κ πλαστά χαρτιά. Ακόμα κ πλαστά βιβλιάρια υγείας.. Θέλω να πω, αμφισβητώ την ύπαρξη τέτοιου μηνύματος στο φόρουμ για κουταβι σωστού εκτροφείου. Εγώ σας αφήνω. Εχω 2 μπεμπες εδώ που τρίβονται να μπουν κάτω από το σκεπασμά μου. Χιχι. Καληνύχτ

lia26

Well-Known Member
24 Απριλίου 2011
484
1
Δεν μπορω να καταλαβω πως αμφισβητεις την υπαρξη του οταν σου εχω βαλει το λινκ!!!!

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
το ποστ για να δικαιολογηθούν τα ποσα καλέ; αχ μην με βάλεις τώρα να πλακωθω με το μισό φόρουμ. Να χαρείς. Άρα δεν το είδες σε θέμα για τα καβαλιέ. Οκ. Άκου καλό μου. Ορθά κοφτά. Εμβόλιο κ για ενδοπαράσιτα ναι. Τα υπόλοιπα τσού. Διάβασες την πολιτεία του πλάτωνα καλό μου.