Έχεις πολύ κέφι για βούρτσισμαΣκεφτομουν αρχικα και τα 2,αλλα λογω του οικονομικου και μονο κατεληξα σε λασα
Πέρα από το καλαμπούρι, τι σ έκανε να προτιμήσεις το Lhasa Apso; Έχουν τελείως διαφορετικό ταμπεραμέντο απο τα westie
Έχεις πολύ κέφι για βούρτσισμαΣκεφτομουν αρχικα και τα 2,αλλα λογω του οικονομικου και μονο κατεληξα σε λασα
Απο βουρτσισμα αλλο τιποτα Αλεξια(ασε που ειμαι και κομμωτης )Έχεις πολύ κέφι για βούρτσισμα
Πέρα από το καλαμπούρι, τι σ έκανε να προτιμήσεις το Lhasa Apso; Έχουν τελείως διαφορετικό ταμπεραμέντο απο τα westie
Δεν ξέρεις την φυλή καλά (σου έκανε κλικ απο epet-shop?)Ε για αυτο δε θελω να παω και γω.Αναγκαστηκα προτιμω να μου το στηλουν
Δεν είπα απαραίτητο. Είπα 99%Εγω θελω ΑΥΤΟ(γιατι εχω πολλα τα 2 απο αυτα εινα και αδεσποτα ετσι πληροφοριακα) το σκυλι που θα παρω θελω να ειναι απο καλο εκτροφειο με χαρτια και οσο το δυνατον πιο κοντα στο τελειο γινεται
ακριβως! δεν θελει το σουπερ κουταβι.πιστευω οτι ενα τυπικο σκυλι θελει για συντροφια
Κλικ μου εκανε μονο εμφανισιακα και κατεληξα σ αυτο.Απο κει και περα πιστεψε τον τελευταιο μηνα δε κανω τιποτα αλλο εκτος απο το να διαβαζω για τα σκυλια.Και οτι υπηρχε απο ιντερνετ η απο μαγαζι το χω ειδη στα χερια στα χερια μου.Οποτε εκτως απο το εμφανισιακο κλικ ειμαι ΟΚ και με ολα τα υπολοιπα.Εκτροφεια ξερω που υπαρχουν ΕΨΑΞΑ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ.Δε ψαχνω να παρω αμεσα κουταβι.Οσο περισσοτερο καθυστερισει τοσο καλυτερα.Απλα ρωταω απο τωρα για να ξερω τι θα αντιμετοπισω.Ας μην ειμαστε πρκατηλειμενοι και απολυτοι ΠΑΝΤΑ.Υπαρχουν και εξαιρεσεις και ειναι ασχημο να βαζεις εναν ανθρωπο να απολογηται εξαιτιας της απολυτοτηταςΔεν ξέρεις την φυλή καλά (σου έκανε κλικ απο epet-shop?)
Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις έναν έντιμο από έναν απατεώνα (λογικό - αν ήξερες την φυλή όμως καλά θα μπορούσες, γιατί θα ήξερες και τα εκτροφεία)
Δεν θές να ταψιδεψεις (ο άλλος το ξέρει, και θα πράξει ανάλογα )
Δεν ξέρεις τις διαδικασίες (λογικό) και κανείς δεν μπορεί να σου πεί σίγουρα αν θα πέσεις θύμα απατεώνα ΕΚΤΟΣ και αν τον γνωρίζει προσωπικά.
ΑΡΑ
Κατά 99% θα πέσεις ΘΥΜΑ.
Η Μάθε τα όλα και πάρε το Lhasa Apso σε 10 χρόνια (δεν κάνω πλάκα)
Η παίρνεις κάτι άλλο που υπάρχει στην Ελλάδα και τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα ...
Αυτή είναι η ΩΜΗ αλήθεια.
Αν θέλεις οπωσδήποτε ΑΥΤΗ τη φυλή:
Τα 2.000 είναι καλά λεφτά. Θα ταξιδέψεις αφού έχεις διαβάσει και δεί εκθέσεις - εκτροφείς έστω και άλλων παρεμφερών φυλών και έχεις μιλήσει μαζί τους Ελληνες ...
Θα δώσεις 1000 στο κουτάβι και 1000 στα έξοδα ... και θα το έχεις.
Σου μιλάει κάποιος που από την Κυριακή το μεσημέρι ΜΕΝΕΙ στο αμάξι του, και μόλις μπήκε σπίτι ...
Εξετασεις θα δοσω???Ποια χαρακτηριστικά του Lhasa θαυμάζεις και πιστεύεις ότι σου ταιριάζουν;
Τοσο αργα θα τα μαθει τα λασα βρε ντενις?Η καλυτερη λυση ειναι να βγεις εξω μονος σου και να δεις αυτο που πρεπει.Μην στο κανουνε delivery.[-XΗ Μάθε τα όλα και πάρε το Lhasa Apso σε 10 χρόνια (δεν κάνω πλάκα
να σε βοηθησει προσπαθει! συνηθως στο νετ στα info site( dogbreeds,infopuppy etc) γραφουν γενικολογες πιπες!Εξετασεις θα δοσω???
(((Εγγύηση ποιότητας πραγματικά δεν υπάρχει (παρά μόνο αν περάσει το οκτάμηνο σε ηλικία το κουτάβι). Θεωρητικά δηλαδή, μπορεί ΟΝΤΩΣ να σου δώσουν αυτό που θεωρούν το καλύτερο της γέννας και πάλι να βγει χάλια. Επίσης μπορεί να το "χαλάσεις" εσύ (με λάθος ανατροφή, άσκηση, καλλωπισμό, διατροφή).)))
μετα το οχταμηνο δηλαδη τι διαφορετικο μπορει να παρουσιαστει???περα απο το οτι ο ιδιος ο κατοχος μπορει να το ''χαλασει ''....