Αγορά ιονιστή (Air Purifier)!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Μιας που τις επόμενες μέρες θα προβώ σε βάψιμο δωματίου του σπιτιού μου όπου διαμένει και ο σκύλος μέσα σε αυτό σκέφτομαι να αγοράσω ανάμεσα σε άλλα και ιονιστή για βελτίωση της ποιότητας του αέρα μέσα στο δωμάτιο!Το δωμάτιο αερίζεται επαρκέστατα, είναι ευήλιο, δεν μυρίζει με τον σκύλο μέσα, καθαρίζεται καθημερινά, ωστόσο θεωρώ ότι θα είναι ένα καλό βήμα για ποιότητα.

Τα τετραγωνικά του δωματίου είναι περί τα 15τ.μ.!
Οι προδιαγραφές του ιονιστή θα ήθελα να είναι για 35-50τ.μ.!
Δεν θα ήθελα να μοιάζει σε γκουμούτσα/έπιπλο!

Μια έρευνα αγοράς που έκανα βρήκα κάποιους αλλά θα ήθελα να ρωτήσω τους ομόσταβλους σκυλο-ιδιοκτήτες του forum αν έχουν κανένα καθώς και κριτικές(αυτές με ενδιαφέρουν περισσότερο)!

Ευχαριστώ!:)

natacha

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2013
50
7
54
ΧΑΛΑΝΔΡΙ
Καλό ιονιστή , αποτελεσματικό,ανθεκτικό,με φιλτρα άνθρακα,έχει η Philips,όμως σε ένα δωμάτιο το οποίο αερίζεται επαρκώς,τι χρειάζεται ο ιονιστής?
Τον έχω από το 1990,φοιτητικά χρόνια,τσιγάρα, τάβλι και χαρτιά.....Σούπερ και νομίζω όχι ακριβός.

• Like
Reactions: Orilis

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Καλό ιονιστή , αποτελεσματικό,ανθεκτικό,με φιλτρα άνθρακα,έχει η Philips,όμως σε ένα δωμάτιο το οποίο αερίζεται επαρκώς,τι χρειάζεται ο ιονιστής?
Τον έχω από το 1990,φοιτητικά χρόνια,τσιγάρα, τάβλι και χαρτιά.....Σούπερ και νομίζω όχι ακριβός.
Αυτό ακριβώς. Το να προχωράμε σε υπερβολές που δεν θα κάναμε ούτε για τον εαυτό μας είναι...υπερβολικό :)

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Το ότι αερίζουμε επαρκώς τους χώρους του σπιτιού δεν σημαίνει ότι είναι υγιές!
Ειδικά αν η περιοχή έχει πολύ δέντρο, σκόνη, γύρη και ένα ζώο μέσα στο δωμάτιο τις στιγμές που είναι κλειστές οι μπαλκονόπορτες!

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
στελιο θα πρεπει να τον ακουσεις εκεινη την ωρα πριν τον παρεις, γιατι μπορει να κανει θορυβο,επισης να δεις τα φιλτρα τι τιμες εχουν και πανω κατω καθε ποτε θα πρεπει να αλλαζεις..και που θα βρεις.. απο κριτικες δυσκολα.. εδω σε αυτη τη χωρα δεν κανει κανενας κριτικη.. σε μεγαλες αλυσιδες δεν θα βρεις τιποτα ! σπανια !

δεν ειναι υπερβολη η θεσσαλονικη ειναι πρωτη σε μολυνση στην ευρωπη !

ειδα για ντελονγκι για ενα χεβενφρες εναν πηγασο ελβετικο (200 ευρω) και αλλα απο 50 ευρω μεχρι οσο θες.. και γενικα υπαρχει μεγαλη γκαμα και διαφορες τιμες..
σου στελνω σε π.μ τον Ελβετικο που μου εκανε εντυπωση..

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Η μόνη λύση, τότε, θα ήταν να ζούμε σε μια γυάλα όπως στο truman show...
Πραγματικά, πιστεύω, πάντως, όσο πιο πολύ περιορίζουμε τα αλεργιογόνα κι άλλα βλαβερά στοιχεία που έρχονται σε επαφή με έναν οργανισμό, τόσο εξασθενούμε και τις άμυνές του. Παν μέτρον άριστον.

• Like
Reactions: Alexia

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
στελιο θα πρεπει να τον ακουσεις εκεινη την ωρα πριν τον παρεις, γιατι μπορει να κανει θορυβο,επισης να δεις τα φιλτρα τι τιμες εχουν και πανω κατω καθε ποτε θα πρεπει να αλλαζεις..και που θα βρεις.. απο κριτικες δυσκολα.. εδω σε αυτη τη χωρα δεν κανει κανενας κριτικη.. σε μεγαλες αλυσιδες δεν θα βρεις τιποτα ! σπανια !

δεν ειναι υπερβολη η θεσσαλονικη ειναι πρωτη σε μολυνση στην ευρωπη !
Δυστυχώς αυτός είναι ο λόγος που ρωτάω, γιατί δεν μπορώ να βρω ούτε κριτικές, ούτε προιόντα!
Δεν μένω κέντρο Θεσσαλονίκη, μένω πιο έξω που υποτίθεται και καλά ότι τα πράγματα ατμοσφαιρικά είναι καλύτερα!

ειδα για ντελονγκι για ενα χεβενφρες εναν πηγασο ελβετικο (200 ευρω) και αλλα απο 50 ευρω μεχρι οσο θες.. και γενικα υπαρχει μεγαλη γκαμα και διαφορες τιμες..
σου στελνω σε π.μ τον Ελβετικο που μου εκανε εντυπωση..[/QUOTE]

Την Delogni, την Daikin και την Heaven Fresh τις έριξα μια ματιά και η αλήθεια είναι ότι εκτός από την Heaven Fresh οι άλλες διαθέτουν προιόντα κυρίως για επαγγελματικούς χώρους και όχι για οικιακούς!
Μην μου το στέλνεις p.m., βάλ'το εδώ μπας και υπάρξει κάποια κριτική!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Η μόνη λύση, τότε, θα ήταν να ζούμε σε μια γυάλα όπως στο truman show...
Πραγματικά, πιστεύω, πάντως, όσο πιο πολύ περιορίζουμε τα αλεργιογόνα κι άλλα βλαβερά στοιχεία που έρχονται σε επαφή με έναν οργανισμό, τόσο εξασθενούμε και τις άμυνές του. Παν μέτρον άριστον.
Από την αποστείρωση στην ποιότητα νομίζω υπάρχει μία σεβαστή απόσταση!
Δεν είμαι του αποστειρωμένου περιβάλλοντος!Η χρήση του ιονιστή προορίζεται για οικιακές μυρωδιές, από κάπνισμα μέχρι σκυλίλα!Έως εκεί!Αλλά προφανώς ένας ιονιστής σου προσφέρει πολλά παραπάνω από αυτά!Πιθανόν να χρησιμοποείται και σε άλλα μέρη του σπιτιού!
Ποιότητα ζητάω, όχι αποστείρωση!Με σκύλο μέσα στο σπίτι δεν νομίζω ότι είμαι της...αποστείρωσης!

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
το καλομελι το ειδα και εγω αλλα δεν μου γεμισε το ματι.. και σαν κατασκευη απλη.. και ισως κανουν και θορυβο σαν μοτερ σαν τα χεβενφρες που ειναι σαν αεροθερμα ! .. ενω εχουν καλη τιμη δε λεω.. τωρα εβλεπα και μια σειρα Argo αλλα ειπες δεν θελεις μεγαλα ενω εχουν πολυ καλη τιμη και φιλκο...