Ασχετο αλλα εχω μια επιθυμια χρονια τωρα....
Να γινει dna test σε καποια εκτροφεια να δουμε τινος ειναι ρε γυναικα τα παιδια
Να γινει dna test σε καποια εκτροφεια να δουμε τινος ειναι ρε γυναικα τα παιδια
Αν ειναι χαβας μου βρες μου με αποδείξεις τι κάνει ακριβώς εκτός από αυτό που είπα. Ελέγχους; Τεστ dna; Πως ελέγχει ότι αυτά που καταχωρούνται στα μητρώα του αντιστοιχούν σε αυτά που υφίστανται;Ο καθένας με τον χαβά του
Τι είναι ο FCI? Διεθνής Ένωση σωματείων καθαρόαιμων σκύλων. Είναι το κεντρικό σωματείο του οποίου ειναι μέλη τα εθνικά σωματεία. Δεν έχουν καμία άλλη νομική υπόσταση και δεν μπορούν να ρίξουν πρόστιμα ή πειθαρχικές κυρώσεις σε μη μέλη.το στανταρ δεν το οριζει το fci (που δεν ειναι σωματειο).
στη δευτερη προταση σε ποιον και τι αναφερεσαι;
Δεν έχω κανέναν λόγο, να το κάνω αυτό. Το κομμάτι της off topic συζήτησης, στο οποίο εγώ στάθηκα, έχει καθαρά και ξάστερα να κάνει, με την έννοια της "εξουσίας" του ΚΟΕ. Με τίποτα παραπάνω. Είτε αρέσει, είτε όχι, ότι έχει να κάνει με την επίσημη κυνοφιλία στην Ελλάδα, περνάει αποκλειστικά και μόνο, από τα χέρια του ΚΟΕ. Κανενός άλλου. Αυτός είναι, και αυτά πράττει. Το αν τα πράττει σωστά ή λάθος, είναι τεράστια συζήτηση, στην οποία κατά την γνώμη μου, δικαίωμα κριτικής, έχουν μόνο, όσοι εμπλέκονται ενεργά και έχουν άποψη. Και επίσης κατά την γνώμη μου, όσοι θέλουν να αλλάξουν τα κακώς κείμενά του, μπορούν να προσπαθήσουν να το κάνουν. Ολα τα άλλα, είναι φτηνές και αστείες δικαιολογίες. Αν βαριούνται ή απαξιούν, δικαίωμά τους. Αλλά το να στρέφονται σε δήθεν σούπερ, χωρίς όμως pedigree γέννες πχ, γιατί...αυτοί ξέρουν ρε αδελφέ καλύτερα...ποιός είναι τώρα ο ΚΟΕ, που θα μας πει ΕΜΑΣ, είναι κατακριτέο, και θα βρίσκει πάντα αντίλογο.Αν ειναι χαβας μου βρες μου με αποδείξεις τι κάνει ακριβώς εκτός από αυτό που είπα. Ελέγχους; Τεστ dna; Πως ελέγχει ότι αυτά που καταχωρούνται στα μητρώα του αντιστοιχούν σε αυτά που υφίστανται;
τι αλλη νομικη υποσταση να εχει;Δεν έχουν καμία άλλη νομική υπόσταση και δεν μπορούν να ρίξουν πρόστιμα ή πειθαρχικές κυρώσεις σε μη μέλη.
Η ριμάδα η λογική σε κάνει να "καταντάς" έτσι* Που κατάντησα ρε συ @takisft ;
Για να τα σχολιάζει, πρέπει να έχει άποψη.
Για να έχει άποψη, πρέπει να εμπλέκεται.
Τα υπόλοιπα, είναι εξυπνάδες.
Έχει μεγάλη διαφορά αυτός που κρίνει και κριτικάρει να γνωρίζει από μέσα τα πεπραγμένα, και μεγάλη διαφορά ο κάθε ξερόλας που τον βολεύει να αμφισβητεί τα πάντα να το παίζει επαναστάτης χωρίς αιτία. Μην παίρνεις πάτημα από ποστ της @yasemin που είναι στον χώρο από τα γεννοφάσκια της και τον ξέρει απέξω κι ανακατωτά. Κάποιοι δικαιούνται να μιλούν περισσότερο από άλλους, μας αρέσει δεν μας αρέσει, όσο δημοκρατικό και να μην είναι αυτό.@mareco πολύ καλά κάνει η @yasemin και δεν αποκτά σκύλο χωρίς πεντ ούτε θα δώσει σκύλο χωρίς πεντ. Συμφωνώ και επαυξάνω.
Για το δεύτερο μέρος συμφωνώ απόλυτα. Από θεωρεία, εξυπνάδες και βλακωδεις υποθέσεις χωρίς ίχνος αποδειξης, οι Έλληνες και οι Ελληνίδες είναι πρώτοι και καλύτεροι/ες.
Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Και οχι μόνο.Η FCI είναι διεθνής κυνολογικη ομοσπονδία που απαρτίζεται και εκπροσωπειται από εθνικούς κυνολογικούς ομίλους που είναι μέλη της. Ο ΚΟΕ είναι μέλος της FCI και μοναδικός της εκπρόσωπος στην Ελλάδα.
Σκύλοι κάθε φυλής αναγνωρισμενης από την FCI, καταγράφονται σε ένα γενεαλογιο (stud book) όπου μπορούν να εγγραφούν σκύλοι που προέρχονται μόνον από σκύλους εγγεγραμμενους σε αυτό. Η εγγραφή ενός σκύλου στο γενεαλογιο πιστοποιειται από την ύπαρξη pedigree του ομίλου/μέλους της FCI.
Το γενεαλογιο της FCI αποτελείται από το γενεαλογιο κάθε εθνικού κυνολογικου ομιλου. Άρα ο, τι καταγράφει ο δικός μας εθνικός κυνολογικος όμιλος (ΚΟΕ) καταγράφεται στο "μεγάλο" γενεαλογιο της FCI.
Το United Kennel Club, το American Kennel Club, το Kennel Club, το Canadian Kennel Club και άλλοι κυνολογικοι όμιλοι λειτουργούν ανεξάρτητα από την FCI.
Δεν είναι μέλη της και δεν μοιράζονται ουτε τις ίδιες φυλές με τα πρότυπά τους, ούτε τα ίδια γενεαλογια, ούτε τους ίδιους κανόνες.