οκ. πάμε πάλι απο την αρχή....
έθεσες δυο ερωτήσεις (τιμή και εκτροφεία) που σου απαντήθηκαν πλήρως και με σαφήνεια
απο τον τρόπο όμως που έκανες τις ερωτήσεις αλλά και απο τα υπόλοιπα που γράφεις (π.χ. αγορά απο pet shop, σπίτι με αυλή/εκτόνωση) φαίνεται ότι πρέπει να μελετήσεις περισσότερο για την απόκτηση ενός καθαρόαιμου σκύλου και ειδικότερα του γκρένενταλ
Αν θέλεις πιο συγκεκριμμένη βοήθεια θα πρέπει να δώσεις περισσότερα στοιχεία για εσένα, για το πως σκέφτεσαι να ζήσεις με τον σκύλο σου, για την προηγούμενη εμπειρία σου με τα σκυλιά...κλπ..
αλλιώς οποιαδήποτε άλλη συζήτηση δεν θα μπορεί να έχει δημιουργικό χαρακτήρα
Θα σε συμβούλευα όμως έτσι και αλλιώς να κάνεις μια αναζήτηση στο φόρουμ για θέματα σχετικά με την εκτροφή των καθαρόαιμων σκύλων και τους τρόπους απόκτησής τους, τα pet shop, τα puppy mils. Αναζήτησε επίσης θέματα για τα Βέλγικα ποιμενικά που έχω ανοίξει εγώ και άλλα μέλη τους φόρουμ.
Επίσης πολύ χρήσιμα θα σου είναι και τα θέματα που έχουν σχέση με την υγεία των σκύλων και την κληρονομικότητα , με τον χαρακτήρα των φυλών και πως η σωστή και ηθική εκτροφή προασπίζεται την εκάστοτε φυλή προσπαθώντας να αποφύγει προβλήματα που την εκφυλίζουν.
Διάβασε επίσης θέματα για την εκτόνωση των σκύλων καθώς για τα κυναθλήματα με τα οποία μπορείς να ασχοληθείς πετυχαίνοντας μια πιο ουσιαστική σχέση με τον σκύλο σου.
Είμαι βέβαιη ότι θα βρείς πολλές και ιδιαίτερα χρήσιμες πληροφορίες για την φυλή και όχι μόνο.