Αγορά Γερμανικού Ποιμενικού

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
ναι δεν το πρόσεξα ότι την έχει δλώσει την γέννα,σίγουρα θα έχoυν pedigree και οι 2 γονείς τότε.

sofokles5

Well-Known Member
19 Αυγούστου 2010
91
0
ευκαιρία, όσον αφορά το χαρακτήρα του σκύλου εννοείται. για χαλάρωσε λίγο.

sofokles5

Well-Known Member
19 Αυγούστου 2010
91
0
είπα οτι ήταν ευκαιρία ο πρώτος σκύλος που πήρα το 97 (όσον αφορά τον χαρακτήρα τ) κ ελπίζω να είναι ευκαιρία κ ο τρίτος, που προχτές αγόρασα!!!!!

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
κιαν δεν είναι?
δεν θα μετανιώσεις που έκανες μια βιαστική επιλογή απλά για να γλίτωσεις 500-600Ε ?
και θα έχεις έναν δύστροπο σκύλο που θα σου κάνει και θα του κάνεις την ζωή σύσκολη για τα επόμενα 10-13++ χρόνια

sofokles5

Well-Known Member
19 Αυγούστου 2010
91
0
κοίτα, ο σκύλος όταν έκατσα κανα 2 ωρο στην αρχή για να τον δω, φάνηκε πολύ ήρεμος κ παιχνιδιάρης. κ η μάνα του μου φάνηκε πολύ ήρεμο σκυλί (5,5 ετών). την ίδια εντύπωση μου δίνει κ στο σπίτι 3 μέρες τώρα. στο μέλλον θα δείξει. παίζει ρόλο κ η εκπαίδευση τ κ πως συμπεριφέρεσαι στο σκύλο εσυ πιστευω.

sofokles5

Well-Known Member
19 Αυγούστου 2010
91
0
την δήλωση γέννας στην έδωσε? σε τι ηλικία το πήρες?
οχι, τη δήλωση γέννας δε μου την έδωσε...Μου έδειξε το pedigree της δικής του σκύλας κ μου πε, όταν σε 2-3 μήνες του στείλουν του μικρού, θα με πάρει τηλ....
Ελπίζω να το κάνει.

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
ο αλλος παει βρε ταξιδι στο νησι βρε, να βρει σκυλο..θα ετοιμασει το πρωτο πανεληνιο γιουρασιερ κλαμπ..κ συ μας λες οτι εψαχνες 4 μερες??ημαρτοννννν

Περα απο την πλακα ευχομαι να πανε ολα καλα με τον νεο σκυλακο..(πως κ τριτο?) που θα πανε δηλαδη...απλα καλο θα ειναι, εαν οντος σε ενδιαφερουν τοοοσοο πολυ τα σκυλια κ ειδικα τα γερμ.ποιμ. να ενημερωθεις για αυτην την υπεροχη φυλη κ ισως καποια στιγμη μπορεσεις να "δεις" παραπερα απο τις οικονομικες διαφορες...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
@ oscar
Ελπίζω τα ψιλά γράμματα να μην τα αναφέρεις κοροιδευτικά. Και κυρίως σε σχέση με όσα έχουμε διαβάσει στα μεγάλα γράμματα από την αρχή αυτού του θέματος, ε;
Sorry αλλά ξέρεις, ο γραπτός λόγος, που δεν μπορείς πάντα να καταλάβεις το ύφος του...

sofokles5

Well-Known Member
19 Αυγούστου 2010
91
0
Να ξεκαθαρίσουμε κ κάτι: απο την αρχή καυτηρίασα το οτι ένας εκτροφέας λέει με τόση άνεση 1300 ευρω για ένα σκύλο. κ εγω λέω πως αυτό το ποσό είναι αστρονομικό. Αν κάποιος έχει ή θέλει ή νομίζει πως ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΟΝΟ κανουν 1300 ας τα δώσει. μαγκιά του.
Εγω προσωπικά θεωρώ οτι με κοροϊδεύει κάποιος που θέλει να μου πουλήσει ενα κουτάβι τόσο ακριβά. κ έφερα το πχ του σκύλου που πήρα (τον έχω κ σε φωτό, για όποιους μπορούν να διακρίνουν βασικά χαρακτηριστικά σε ενα κουτάβι γερμ ποιμενικό) κ τον τρόπο που το πήρα, για να πώ απλά οτι μπορέις να βρείς ένα αξιόλογο σκυλάκι Κ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.
Οσον αφορά το χαρακτήρα, παίζει ρόλο το dna του σκυλου, των γονιών τ, κ η ανατροφή που θα του δώσεις κ όλα ΑΥΤΑ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ! σίγουρα όχι οταν δίνεις το ρευστό.
Στην αγορά που έκανα, την είδα τη μάνα τ. Στου εκτροφέα (του συγκεκριμένου, άλλοι μπορεί να λειτουργούν αλλιώς) θα έβλεπα μόνο τη φωτό, γιατι τα σκυλάκια θα τα έστελναν πακέτο απο γερμανία.
Όσον αφορά, τον άνθρωπο που μου τον έδωσε, τον βλέπεις, μιλάς μαζί τ, ήταν πολύ σχολαστικός κ γνώστης γερμ. ποιμενικών.
Αλλά όχι κ να μου φορτώσει (βλ. σχόλιο άνω) η τάδε, οτι το κριτήριο μ είναι το οικονομικό. κ 500 κ 600 να μου έλεγε πάλι θα τα έδινα.
Αμα κάποιος θέλει να ψάξει 4 χρόνια για να βρεί σκύλο καλό ψάξιμο! εγω αισθάνομαι τυχερός με τον Ιβαν κ σαν συμπεριφορά κ σαν εμφάνιση.
Απο κεί κ περα ο καθένας τα συμπεράσματά του.

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Ο οscar καλά τα λέει αλλοι περιμένουνε μήνες και πάνε εξωτερικό για να πάρουν το σκυλί τους, και σε άλλους οι 4 ημέρες φαίνονται πολλές για να βρουν σκύλο.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
Ο οscar καλά τα λέει αλλοι περιμένουνε μήνες και πάνε εξωτερικό για να πάρουν το σκυλί τους, και σε άλλους οι 4 ημέρες φαίνονται πολλές για να βρουν σκύλο.
Βεβαίως, αν το λέει έτσι..., καλά το λέει...
Κρατάω μια επιφύλαξη, γιατί δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα, έτσι όπως το διαβάζω :cool:

sofokles5

Well-Known Member
19 Αυγούστου 2010
91
0
ο αλλος παει βρε ταξιδι στο νησι βρε, να βρει σκυλο..θα ετοιμασει το πρωτο πανεληνιο γιουρασιερ κλαμπ..κ συ μας λες οτι εψαχνες 4 μερες??ημαρτοννννν

Περα απο την πλακα ευχομαι να πανε ολα καλα με τον νεο σκυλακο..(πως κ τριτο?) που θα πανε δηλαδη...απλα καλο θα ειναι, εαν οντος σε ενδιαφερουν τοοοσοο πολυ τα σκυλια κ ειδικα τα γερμ.ποιμ. να ενημερωθεις για αυτην την υπεροχη φυλη κ ισως καποια στιγμη μπορεσεις να "δεις" παραπερα απο τις οικονομικες διαφορες...
θάνκς! το πρώτο δυστυχώς απο φόλα στην αυλή του σπιτιού (2004) , κ το δευτερο (ήταν η κόρη του πρώτου) καρκίνο του πνεύμονα μάλλον ή κάποιο κυτταρικό πρόβλημα απο ότι είπε ο doc. 20 μέρες πριν τις κάναμε εξ. αίματος κ είχε πολύ υψιλα αιμοπετάλια. Ο vet που πάμε έλλειπε σε διακοπές. κ η vet στη γειτονιά, έκρινε πως έχει ακροαστικά κ της έδωσε αντίστοιχα χάπια. απο κει κ πέρα κάθε μέρα ήταν χειρότερα.
γύρω στις 10/8 άρχισε να κάνει αιμοπτύσεις. τη πάμε επιτόπου σε κλινική στο χαλάνδρι, λένε ποντικοφάρμακο κ αρχίζουν τις μεταγγίσεις αιματος. μετά βλέπουν οτι δεν είναι αυτό κ λένε για καρκίνο. πλεον όμως το σκυλί βασανιζόταν. είχε πρηστεί ολόκληρο κ υπέφερε. οπότε, δυστυχώς ευθανασία.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι η κόρη του σκύλου σου μπορεί να είχα κάποια κληρονομική ασθένεια επειδή ζευγάρωσες 2 σκυλιά τα οποία δεν είχες ιδέα από που προέρχονταν,χωρίς εξετάσεις και χωρίς όλες τις προφυλάξεις που παίρνει ένας καλός εκτροφέας πριν κάνει μία γένα?
Και κάνεις ξανά το ίδιο λάθος?
Ο ιδιώτης που λες ότι είναι σοβαρός ,γνώστης και τυπικός και έχει κατεβάσει τη σκύλα του σε έκθεση και έχει βρει ένα καλό αρσενικό κλπ,κπ, ΠΟΤΕ δεν θα πούλαγε κουτάβια για 3οο ευρώ μέσω αγγελίας, θα είχε φροντίσει να τα διαθέσει αλλιώς

sofokles5

Well-Known Member
19 Αυγούστου 2010
91
0
α) ποιος σ ειπε οτι δεν ειχα ιδεα απο που προερχονταν? κ πληρεις εξ αιματος κ απαλλαγμενα απο δυσπλασία.
β) ο εκτροφεας προλαμβάνει κ το καρκίνο? πςςς
γ) "ποτέ 300"--> απαντησα πιο πανω.
αυτα.-

sofokles5

Well-Known Member
19 Αυγούστου 2010
91
0
την δήλωση γέννας στην έδωσε? σε τι ηλικία το πήρες?
μου έδωσε βέβαια το βιβλιάριο υγείας τ σκύλου, που αναφέρει κ την ακριβή ημ/νια γεννησης ,αν εννοεις αυτό.