Να ξεκαθαρίσουμε κ κάτι: απο την αρχή καυτηρίασα το οτι ένας εκτροφέας λέει με τόση άνεση 1300 ευρω για ένα σκύλο. κ εγω λέω πως αυτό το ποσό είναι αστρονομικό. Αν κάποιος έχει ή θέλει ή νομίζει πως ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΟΝΟ κανουν 1300 ας τα δώσει. μαγκιά του.
Εγω προσωπικά θεωρώ οτι με κοροϊδεύει κάποιος που θέλει να μου πουλήσει ενα κουτάβι τόσο ακριβά. κ έφερα το πχ του σκύλου που πήρα (τον έχω κ σε φωτό, για όποιους μπορούν να διακρίνουν βασικά χαρακτηριστικά σε ενα κουτάβι γερμ ποιμενικό) κ τον τρόπο που το πήρα, για να πώ απλά οτι μπορέις να βρείς ένα αξιόλογο σκυλάκι Κ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.
Οσον αφορά το χαρακτήρα, παίζει ρόλο το dna του σκυλου, των γονιών τ, κ η ανατροφή που θα του δώσεις κ όλα ΑΥΤΑ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ! σίγουρα όχι οταν δίνεις το ρευστό.
Στην αγορά που έκανα, την είδα τη μάνα τ. Στου εκτροφέα (του συγκεκριμένου, άλλοι μπορεί να λειτουργούν αλλιώς) θα έβλεπα μόνο τη φωτό, γιατι τα σκυλάκια θα τα έστελναν πακέτο απο γερμανία.
Όσον αφορά, τον άνθρωπο που μου τον έδωσε, τον βλέπεις, μιλάς μαζί τ, ήταν πολύ σχολαστικός κ γνώστης γερμ. ποιμενικών.
Αλλά όχι κ να μου φορτώσει (βλ. σχόλιο άνω) η τάδε, οτι το κριτήριο μ είναι το οικονομικό. κ 500 κ 600 να μου έλεγε πάλι θα τα έδινα.
Αμα κάποιος θέλει να ψάξει 4 χρόνια για να βρεί σκύλο καλό ψάξιμο! εγω αισθάνομαι τυχερός με τον Ιβαν κ σαν συμπεριφορά κ σαν εμφάνιση.
Απο κεί κ περα ο καθένας τα συμπεράσματά του.