Αγγλικό μπουλντόγκ κουταβάκι

the_nomad

New Member
24 Φεβρουαρίου 2010
4
0
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καλημέρα στους απανταχού ζωόφιλους και μη, με λένε Γιώργο κ εδώ και 3 εβδομάδες έχω ένα πανέμορφο αγγλικό μπουλντόγκ (την επόμενη εβδομάδα γίνεται 3 μηνών).Δεν έχω προηγούμενη εμπειρία με σκυλιά και θα ήθελα πολύ την βοήθειά σας. Τον βγάζω μικρές βολτούλες καθημερινά-προσέχοντας βέβαια πάρα πολύ καθώς δεν έχει κανει το 3ο του εμβόλιο- αλλά τις περισσότερες φορές προβάλλει αντίσταση.Επίσης σπάνια έρχεται όταν τον φωνάζω πράγμα που με λυπεί απίστευτα.Όλα αυτά είναι επειδή είναι κουταβάκι 'η επειδή είναι η συγκεκριμένη ράτσα?
Για οποιαδήποτε συμβουλή και πληροφορία θα ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Καλωσηρθες Γιωργο με το κουταβι σου!:)

Φανταζομαι οτι αν συνδυασεις τις λιχουδιες με τις εντολες τοτε θα του ειναι πιο ευχαριστο. Μην ξεχνας οτι ακομα ειναι αρκετα μικρο και ο ενας δεν εχει συνηθισει καλα καλα τον αλλο!

Ερμής

Member
10 Φεβρουαρίου 2010
10
0
Θεσσαλονίκη
Καλώς ήρθες.Ψάξε λίγο μέσα στο forum στις σκυλοκουβέντες και θα βρεις λύσεις για τις περισσότερες απορίες σου.Όχι μόνο για την εκπαίδευση αλλά και για τη διατροφή, τη συμβίωση γενικά, αλλά και ειδικά για τη ράτσα. Τριών μηνών είναι σχετικά νωρίς για να ακούει πάντα την εντολή "έλα"

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Last edited:

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Καλημέρα στους απανταχού ζωόφιλους και μη, με λένε Γιώργο κ εδώ και 3 εβδομάδες έχω ένα πανέμορφο αγγλικό μπουλντόγκ (την επόμενη εβδομάδα γίνεται 3 μηνών).Δεν έχω προηγούμενη εμπειρία με σκυλιά και θα ήθελα πολύ την βοήθειά σας. Τον βγάζω μικρές βολτούλες καθημερινά-προσέχοντας βέβαια πάρα πολύ καθώς δεν έχει κανει το 3ο του εμβόλιο- αλλά τις περισσότερες φορές προβάλλει αντίσταση.Επίσης σπάνια έρχεται όταν τον φωνάζω πράγμα που με λυπεί απίστευτα.Όλα αυτά είναι επειδή είναι κουταβάκι 'η επειδή είναι η συγκεκριμένη ράτσα?
Για οποιαδήποτε συμβουλή και πληροφορία θα ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Καλως ηρθες Γιωργο ...εσυ και το bulldogακι σου.

Μην περιμενεις να σε ακουει απο τωρα (να χαιρεσαι αν θα σε ακουει μεγαλυτερος:)).

Γενικα ειναι πεισματαρικα σκυλια ... μην του αφηνεις περιθωρια για παρερμηνειες ως προς το ποιος κανει κουμαντο...ολα ομως στον καιρο τους.

Μεγαλη προσοχη στην οποια ''ασκηση'' τωρα που ειναι κουταβι (απαγορευονται αλματα , γλυστερα πατωματα , εντονα παιχνιδια κλπ).

Βαλε καμμια φωτο :) Απο που τον αγορασες?

the_nomad

New Member
24 Φεβρουαρίου 2010
4
0
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μου το πήρε δώρο ο πατέρας μου από Βουλγαρία. Γνώριζε τον ιδιοκτήτη που είχε ένα αρσενικό και ένα θηλυκό και γέννησε 4 κουταβάκια.

the_nomad

New Member
24 Φεβρουαρίου 2010
4
0
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ναι τα έχει όλα. Τώρα είναι 3 μηνών κ 5 ημερών για την ακρίβεια. Διαβάζω το site αρκετό καιρό πριν πάρω το σκυλάκι και θέλω να σας πω συγχαρητήρια για την πολλή καλη δουλειά σας. Θέλω να προσφέρω στον Φοίβο μου το καλύτερο δυνατό αλλά στενοχωριέμαι πολύ γιατί αισθάνομαι ότι με ''γράφει'' κανονικά!! Είναι φυσιολογικό?? Για να καταλάβετε τι εννοώ όταν μπαίνω σπίτι και κοιμάται δεν σηκώνεται καν απο το κρεβατάκι του.Μόνο μετά τις βόλτες του αισθάνομαι ότι θέλει να είναι μαζί μου.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.767
4.044
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Θέλω να προσφέρω στον Φοίβο μου το καλύτερο δυνατό αλλά στενοχωριέμαι πολύ γιατί αισθάνομαι ότι με ''γράφει'' κανονικά!! Είναι φυσιολογικό?? Για να καταλάβετε τι εννοώ όταν μπαίνω σπίτι και κοιμάται δεν σηκώνεται καν απο το κρεβατάκι του.Μόνο μετά τις
Πόσο χρόνο του αφιερώνεις; Ο σκύλος δένεται μαζί σου όσο είσαι μαζί του και ασχολείσαι ή παίζεις μαζί του.
Είναι ακόμα μικρός, μερικά σκυλιά είναι και πιο ανεξάρτητα.

the_nomad

New Member
24 Φεβρουαρίου 2010
4
0
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Είμαστε την μεγαλύτερη περίοδο της ημέρας μαζί.Εγώ κάθομαι, διαβάζω ή κάνω διάφορες δουλειές και αυτός τις περισσότερες φορές αράζει στο κρεβατάκι του που είναι δίπλα μου. Τον βγάζω 3 φορές την ημέρα για την ανάγκη του και το πρωί κανουμε μια μεγάλη βόλτα γιατί τότε έχει πολλή όρεξη.Μετά από καθε βόλτα παίζουμε για κανένα μισάωρο

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
Ναι τα έχει όλα. Τώρα είναι 3 μηνών κ 5 ημερών για την ακρίβεια. Διαβάζω το site αρκετό καιρό πριν πάρω το σκυλάκι και θέλω να σας πω συγχαρητήρια για την πολλή καλη δουλειά σας. Θέλω να προσφέρω στον Φοίβο μου το καλύτερο δυνατό αλλά στενοχωριέμαι πολύ γιατί αισθάνομαι ότι με ''γράφει'' κανονικά!! Είναι φυσιολογικό?? Για να καταλάβετε τι εννοώ όταν μπαίνω σπίτι και κοιμάται δεν σηκώνεται καν απο το κρεβατάκι του.Μόνο μετά τις βόλτες του αισθάνομαι ότι θέλει να είναι μαζί μου.
καταρχην ειναι μικρο οποτε λογικο να κοιμαται πολυ, επισης ειναι αγγλικο μπουλντογκ και το αραλικι και το πεσιμο ειναι απο τα κυρια χαρακτηριστικα τους, δωσε τους κρεβατι ή καναπε να την πεσουν και δε σηκωνονται ουτε με σεισμο 8 ριχτερ