Αγγλικό Μπουλντόγκ-Απορίες

zebo

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2011
64
0
thessaloniki
Δινω τη science plan large breed puppy με κοτοπουλο.Σκεφτομαι να την αλλαξω γιατι δεν την τρωει με ιδιαιτερη ευχαριστηση,πολλες φορες και καθολου.επισης βλεπω οτι εβγαλε στο δερμα του καποια προβληματακια(ισως να μην ειναι απο την τροφη του).και γενικα εχω ακουσει οτι καλυτερο ειναι το ψαρι που εχει ω3 και το αρνι. αν μπορεις πες μου ποια μαρκα ακριβως για ψαρι η αρνι καλης ποιοτητας.ευχαριστω και παλι πολυ

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Για ρίξε μια ματιά,

Fish4dogs
και
taste of the wild pacific stream

Εξαιρετικές τροφές και οι δύο,την fish4dogs θα δυσκολευτείς να την βρείς στην Ελλάδα!
Εγώ δίνω την TotW pacific που είναι σολωμός ουσιαστικά!
Άν έχεις την δυνατότητα να παραγγέλνεις online τροφές απέξω έχω κ άλλες να σου πω αν θες..
Πάρε μικρά σακουλάκια στην αρχή κ για κανένα μήνα για να παρατηρείς πως αντιδρά ο σκύλος στην τροφή.

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Εγω παλι ειμαι ενθερμη υποστηρικτρια της Acana. Γιατι εχει ταιριαξει απολυτα στα σκυλια μου, γιατι εχει
αρκετους κωδικους που μπορεις να διαλεξεις, την βρισκεις με μεγαλυτερη ευκολια απο αυτες που σου προτεινε
ο nfeel και γιατι μπορεις να δωσεις απο 60 εως και 80 ευρω, οσα σηκωνει η τσεπη σου.

Εγω δινω Acana Lamb and apple! Μπορεις εδω να δεις Acana να δεις ολους τους κωδικους!
Πολυ καλη σειρα ειναι και η grain free της!

zebo

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2011
64
0
thessaloniki
ευχαριστω παιδια.πολυ ενδιαφεροντα ολα αυτα που μου υπδειξατε! ειρηνη την lamp and apple μπορω να την δωσω και στο δικο μου που ειναι 5,5 μηνων? η να δωσω για puppies large breed της ακανα, ακομα? Μου αρεσε παρα πολυ η συνθεση της τροφης που δινεις εσυ.πολυ! η συσκευασια για puppies περιεχει κοτοπουλο ενω η δικια σου αρνακι.Γενικα ενθουσιαστηκα με την ακανα απο οτι διαβασα.Μου φαινονται πιο υγιεινες τροφες.Τι προτεινεις? κανει να δωσω στο δικο την apple που ειναι ακομα 5,5 μηνων? η να δωσω τωρα puppies large breed λες μεχρι να μεγαλωσει λιγακι?

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Πολλοι ειναι της φιλοσοφιας σε κουταβια να δινουν adult τροφη ετσι ωστε να μην αναπτυχθουν αποτομα
και επιβαρυνθει το μυοσκελετικο τους. Και ειδικα σε "βαριες" φυλες. Ο ειδικος για να σου απαντησει σαφεστατα
ειναι ο εκτροφεας σου αλλα νομιζω οτι δεν θα εχει προβλημα ο κουταβος ειδικα αν του ταιριαξει η τροφη.

Και ειδικα για δερματικα βοηθαει αρκετα το αρνι γι αυτο και την προτιμησα.
Ξεχασα να σου πω και για την Arden Grange Sensitive καλουτσικη αλλα καπως ακριβουλα.

zebo

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2011
64
0
thessaloniki
Πηρα τελικα της ακανα τροφη για puppies large breed με κοτοπουλακι και σολωμο και χιλια δυο πραγματα ακομα.. φαινεται πολυ καλη . αργοτερα ισως δοκιμασω και την καινουρια σειρα με 0%δημητριακα

zebo

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2011
64
0
thessaloniki
στην ακανα για λαρτζ μπριντ γραφει οτι ειναι για σκυλια απ0 25 κιλα και πανω (οταν ειναι ενηλικα).αρα εκει δεν ειμαστε? επισης ρε συ γενικα και την χιλς και την γιουκανουμπα που ειχα παρει που προτεινανε την λαρτζ μπριντ καλυτερα γιατι ειναι σωστοτερη για τις αρθρωσεις και καλα. ο δικος μου ειναι 6 μηνων και ειναι 18,5 κιλα. μαλλον πρεπει να χασει κανα κιλο ε? ουτως η αλλως βαζω μικροτερη δοση εγω καθημερινα απο οτι αναγραφει στην συσκευασια.αρκετα μικροτερη

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Το προτυπο τι λεει? Πανε πανω απο 25? Εγω παντως θα ταιζα η την Junior της Acana η την lamb and apple.
Εφοσον ειναι 6 μηνων μπορεις να του αρχισεις και adult τροφη δεν εχεις προβλημα, το συνιστουν και πολλοι
εκτροφεις για να μην αναπτυσονται αποτομα και βλαπτουν τις αρθρωσεις τους!

oxa

Active Member
15 Σεπτεμβρίου 2009
43
0
Kypros
Το προτυπο λεει 22-24, αλλα νομιζω ειναι οκ. Παιδεια η ACANA ειναι 5αστερη ξηρα τροφη... Επισης πολύ καλες ειναι η Orijen (για πολλους η καλητερη) αλλα και η Artemis (Αμερικανικη οχι Ελλινικη). Προσεξε λιγο ομως με το θεμα προτεινη, αν η ξηρα εχει μεγαλη ποσοτητα προτεινης ισως δημιουργησει προβλημα κατα την καλοκαιρινη περιοδο στο μπουλι σου...Γιαυτο κατα την καλοκαιρινη περιοδο προτιμα πιο Light ξηρες... Δυο λινκς που θα σε βοηθησουν Dog Food Reviews - Main Index - Powered by ReviewPost και Dry Dog Food Reviews | Dog Food Advisor. Μετά ειναι θεμα να κάτσει στο σκυλί σου...:)

oxa

Active Member
15 Σεπτεμβρίου 2009
43
0
Kypros
Θέλω να μοιραστώ κατι μαζί σας... Επειδή συχνά έρχομαι σε επαφη με ιδιοκτήτες αγγλικων μπουλντογκ, οι περισσότεροι μου λενε το εξις: "οταν γνωρίσεις αυτη την φυλή, τοτε δεν την αλλάζεις..." Εσεις τι εχεται να πειται?? Υπάρχει καποιος που διαφωνεί η που γνώρισε την φυλή και την άφησε ??? :)

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Εγώ δεν έχω αγγλικό bulldog αλλά ξέρω ότι και ιδιοκτήτες άλλων φυλών λένε ακριβώς τα ίδια.
Είναι στην φύση μας να υποστηρίζουμε ένθερμα αυτό που αγαπάμε και με υπερβολές καμιά φορά,δεν είναι κακό :)

zebo

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2011
64
0
thessaloniki
oxa Πραγματικα φιλε μου..ισχυει.. Πλεον το μπουλντογκ ξεπερναει το τα επιπεδα του σκυλου.. Δεν ξερω και αν αλλοι ιδιοκτητες αλλων φυλων ειναι τοσο ''κολλημενοι'' με μια ρατσα.. δεν το πιστευω να ισχυει τοσο! τα αγγλικα μπουλντογκ ''ανθρωπιζουν''. Ειναι κατι τελειως διαφορετικο!!!! Δεν γινεται καποιος να ειχε και να μην κολλησε μετα.Για απορριψη και να μου το πει καποιος απλα δεν θα το πιστεψω!Ειναι το μοναδικο σκυλακι στην περιοχη μου που σταματανε με αυτοκινητα.πεταγονται απο τα μηχανακια ,παρκαρουνε για να το χαιδεψουνε.Δεν υπαρχει αυτο που γινεται!! απο 8 χρονων κοριτσακι που με συγκινησε με κατι που ειπε και εκανε μεχρι ηλικιωμενους πολυ!! Ειναι κατι τελειως διαφορετικο.Αν αρχισω να λεω ιστοριες για τους λιγους μηνες που ειμαι μαζι του δεν θα τελειωσω ουτε του χρονου.και να φανταστειτε η συμβιωση μαζι του σου υπερπολαπλλασιαζει ολα τα συναισθηματα! δεν ξερω...με συγκινει αυτο το σκυλι..''ανθρωπιζει'' μου χει δωσει μαθηματα παρα πολλα στο συντομο αυτο διαστημα που ειμαι μαζι του και σκεφτομαι ποσο θα ειχα αλλαξει σαν ανθρωπος αν ειχα ενα μπουλντογκ απο πολυ παλιοτερα... δεν πειραζει και τωρα καλα ειναι!Πλεον δεν φανταζομαι την ζωη μου χωρις ενα αγγλικο μπουλντογκ διπλα μου!!!

zebo

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2011
64
0
thessaloniki
Lavernee οχι δεν ειναι στις μεγαλες φυλες.Αλλα για την τροφη που λεγαμε πριν ειναι μια αλλη υποθεση.εγω προτιμω και υστερα απο προοτροπες των περισσοτερων που μιλησα μαζι τους μου ειπανε να παιρνω οταν ειναι κουταβι τροφη για μεγαλες φυλες με ρυθμιση της δοδολογιας.Για ακανα παντως οσο ειναι κουταβι ειναι ιδανικη η κιτρινη συσκευασια για μεγαλες φυλες(η ακανα δεν εχει παρα πολλες διαβαθμισεις)

oxa

Active Member
15 Σεπτεμβρίου 2009
43
0
Kypros
Εγω, τα Bulldog τα χαρακτηρίζω καθρεπτες... Οτι δώσεις παίρνεις... Φίλη Zebo, δεν ξέρω αν σου έτυχε να ζήσεις την εμπειρία με γέννα Bulldog κτλ... Εκει να δεις εμπειρίες... Πράγματι, ειναι πολυ πολυ ξεχωριστή φυλή... Ειναι μία ήρεμη λογική ΔYΝΑΜΗ...:)

zebo

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2011
64
0
thessaloniki
Οχι δεν μου χει τυχει.Ειναι πολυ δυσκολη υποθεση απο οτι ξερω και εχω μιλησει.Αλλα οντως πρεπει να ειναι συγκολινιστικη να βλεπεις αυτες τις καινουριες φατσουλες να ερχονται στην ζωη.Οπως το ειπες ακριβως! Ηρεμη λογικη δυναμη!! Μιλαμε για την οριτζιναλ ατελειωτη και ατοφια δυναμη.. οχι ψευτομαγκιες κτλ κτλ και να χαμε να λεγαμε! εκπληκτικο σκυλι!! Μαθημα ζωης!! (φιλος ειμαι οχι φιλη χεχε) καλη χρονιααα

zebo

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2011
64
0
thessaloniki
Απο την fish4dogs ποια απο ολες δινεται στα μπουλντογκακια σας? θελω να αλλαξω την τροφη και να παρω fish4dogs αλλα δεν ξερω ποια απο ολες