Αγγελίες

βάσω

Well-Known Member
17 Μαρτίου 2008
244
0
ωχ υπαρχει!!!!! κι ειναι κι ομορφουλικο:D αλλα οχι και 200000 ευρω ενα πολυχρομο γιορκσαιρ:p:p

dimiv

Well-Known Member
18 Αυγούστου 2008
506
0
50
Αθήνα
Ζητώ να μου χαρισθεί αρσενικό κοκόνι για να κρατά συντροφιά την γιαγιά μου. Θα είναι σε αυλή. Είχε ένα αλλά πέθανε και τώρα καθε μέρα στεναχωριέται και κλαίει για αυτό.Ευχαριστώ

Η μικρή Ελένη κάθεται και κλαίει.... :D

Gia sas Eimai Ena pedi Kai ego 16 xronon kai Zito(parakalao) na mou xarisoun enan skilo Giati dn exo Lefta na agoraso .Thelo na ine minon na to megaloso ego kai dn thelo aparetita katharoemo .Endiaferome gia Lamprador .Kinigoskilo Beagle Hasky genika melaga skilakia gia auli... Euxaristo Prokatabolika Giorgos (Thessaloniki Neapoli-Polixni)

:confused:

εχω ενα καθαροαιμο yorkshireterrier αρσενικο 5,5 κιλα,7 χρονων και εχει τ χρωμα της φυλης!και ζητηται νυφη!

πράσινο ?

paidia 8elo ena LABRADOR! kata protimisi ka8aroaimo! :D

ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΜΠΟΧΕΡ ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΖΕΥΓΑΡΩΜΑ ΜΕ ΘΥΛΗΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΘΗΝΑ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΦΕ ΑΝΟΙΧΤΟ. ΤΗΛ

σφίχτης

Zeiteite thiliko galliko mpoultok gia zeugaroma epeigontos.O Roney exei trellathei..

:) πόθος όχι αστεία

MALTESAKI 500 EURO POLEITE LOGO ELEIPSIS XWROY :confused:

καλά που μένει ,σε κούτα?...

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Μερικές καινούριες, γιατί πολλά δυσάρεστα γίνονται τελευταία... να γελάσουμε και λίγο!

Η ΣΙΝΤΥ
Έχετε δει (σίγουρα έχετε) κάτι χαριτωμένα κουκλάκια-σκυλάκια σε παιχνιδομάγαζα ή σε μαγαζιά με είδη δώρων ;
Ε, η Σίντυ είναι ένα τέτοιο ζωντανό κουκλάκι. Είναι μια κουταβούλα 4 μηνών, μικρόσωμη σαν κουκλάκι, ήσυχη σαν κουκλάκι αλλά αυτή θα ανταποκρίνεται στα χάδια σας, που δε κάνει το κουκλάκι.
Αγκαλιάστε τη, όπως θα κάνατε με το κουκλάκι, και νιώστε τη ζέστη της αγάπης της, που δεν θα σας έδινε ποτέ το κουκλάκι.

(με μπαταρίες δουλεύει ή άνευ?)

Γεια σας ! Είμαστε 4 αδερφάκια, μόλις 2,5 μηνών ημίαιμα Λαμπραντόρ με Χάσκυ (πςςςς, για σκεφτείτε συνδυασμό….), 3 κοριτσάρες, κουκλάρες, ντίβες και έχουμε έναν γλυκύτατο αδελφούλη, που ανησυχεί για εμάς, θέλει να μας δει αποκαταστατημένες και βέβαια να αποκατασταθεί και ο ίδιος, σε καλές οικογένειες .
Περιμένουμε με αγωνία τις προτάσεις σας και ελπίζουμε να κάνετε τον Τόμπυ να αλλάξει σύντομα ύφος και να σας δείξει το ακαταμάχητο χαμόγελό του. Αν δεν έχετε δει σκύλο να χαμογελάει δεν ξέρετε τι χάνετε….

(προίκα δίνετε?)

Πωλουνται dashunts 1.5 μ.

(1,5 ΜΕΤΡΟ? Διασταύρωση με φίδι?)

Είναι ένα παιχνιδιάρικο λευκό σπιτς γεννημένος στην Ουγγαρία.Τώρα πρόκειται να κάνει τα πρώτα του βήματα ως πραγματικός σκύλος!!!

(και ναι! Πρόκειται για αγγελία ζευγαρώματος…)

Ζητώ να μου χαρσιστεί σκυλάκι, μμεχρι 1 μηνός που δε θα μείνει μικρόσωμο. περιποίηση σκυλιού εξασφαλισμένη, το θελω σε κήπο στο χωριο, μπορείτε να το βλεπετε οποτε θελετε

(μεγαλύτερα του 1 μηνός δε γίνονται καλοί φύλακες λέει ο παππούς!)

Θελω να μου χαρισετε ενα κουρεμενο μικρο γιορκσαιρ 4 μηνων να ειναι εμβολιασμενο

(Α γεια σου… μόλις γυρίσαμε απ’ το κομμωτήριο!)

Χαιρετε.ζητω να μου χαρισουν σκυλακι υγιη και καλου χαρακτηρα ηρεμο φιλικο μικρου μεσαιου μεγεθουσ εωσ 15 κιλα. να ειναι θηλυκο.εχουμε 1 αρσενικο στειρωμενο 5 ετων.ειχαμε κ θηλυκο που μασ πεθανε σε ηλικι 4 ετων απο πυομητρα καθωσ ο κτηιατροσ δε μασ ειχε ενημερωσει οτι κ τα αστεειρωτα θηλυκα κινδυνευουν οχι μονο τα αρσενικα.

(Εδώ μαθαίνουμε ότι ΚΑΙ τα αρσενικά κινδυνεύουν από πυομήτρα!)

zitite katharoemo thiliko pekinoua gia na zevgarosei me katharoemo arseniko tsiouaoua

(Ο Μπούμπης προτιμά τις πλακουτσομούρες γκόμενες)

Kανισάκια καθαρόαιμα τριάντα ημερών μεσαίου μεγέθους, χρώματος λευκού, πολύ χαριτωμένα και ναζιάρικα, από γονείς κούκλους, με πιστοποιητικό γνησιότητος από κτηνίατρο πωλούνται σε λογική τιμή από ιδιώτες.

(τώρα δίνουν pedigree και οι κτηνίατροι!)

αγγλικά μπουλντόγκ κουτάβια. που είναι 12 εβδομάδων και τρέφονται καλά. συγκείμενο από καλή σωματικού βάρους και αγαπά την εταιρεία του ζεστά χέρια, καθώς και χαρούμενος περιβάλλοντα. επαφής εάν ενδιαφέρονται για περισσότερες λεπτομέρειες και φωτογραφίες

(Άσε κατάλαβα. Να πάρω το κουτάβι που το ταϊζουν καλά για φύλακα στο γραφείο γιατί αγαπά την εταιρεία μας)

γλυκό πατημασιά κουτάβια για έγκριση. αν ψάχνετε για μια εξαιρετική σύντροφος, τότε θα βρεθεί μόνο ένα. αυτά λατρευτός πατημασιά κουτάβια είναι έτοιμα.

(εγκρίνω!)

Τσιουάουα κουτάβια για άνδρες και γυναίκες πώληση chihuahuas.They είναι ενημερωμένοι σχετικά με τους πυροβολισμούς και έχουν σκουλήκι. γονείς στα γραφεία της, θα είναι λιγότερο από 4 κιλά πλήρως αναπτυχθεί. Κουτάβια θα έρθει με τα αρχεία πυροβολισμό, κουτάβι κιτ και κουτάβι τροφίμων, ώστε αν υπάρξει ενδιαφέρον τότε μπορείτε να επιστρέψετε σε μας για περισσότερες λεπτομέρειες και φωτογραφίες

(αυτά τα κουτάβια κάνουν ΚΑΙ για άντρες! Έχουν σκουλήκια και δε μασάνε από πυροβολισμούς. Συμφέρουν!)

(πολλές ανάλογες μεταφρασμένες αγγελίες από κάποιον εντελώς πυροβολημένο παπιμιλά!)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Χαιρετε.ζητω να μου χαρισουν σκυλακι υγιη και καλου χαρακτηρα ηρεμο φιλικο μικρου μεσαιου μεγεθουσ εωσ 15 κιλα. να ειναι θηλυκο.εχουμε 1 αρσενικο στειρωμενο 5 ετων.ειχαμε κ θηλυκο που μασ πεθανε σε ηλικι 4 ετων απο πυομητρα καθωσ ο κτηιατροσ δε μασ ειχε ενημερωσει οτι κ τα αστεειρωτα θηλυκα κινδυνευουν οχι μονο τα αρσενικα.

(Εδώ μαθαίνουμε ότι ΚΑΙ τα αρσενικά κινδυνεύουν από πυομήτρα!)
χαχαχαχαχαχα :D:D

elmejor

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2009
71
2
Moschato-Athens
ΜΠΑΣΕ Νορβηγίας, με ψηλό πόδι

ΝΤΟΓΚΟ ΑΡΤΖΕΝΤΙΝΟ κουτάβια συλλεκτικά, από σπάνιους γονείς, 4 αρσενικά, 1 θηλυκό, τελικό βάρος 65 - 75 κιλά, εξαιρετικής ποιότητας,

ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ διασταύρωση Τεριέ, καθαρόαιμα, κουτάβια, σε ζωόφιλους, πωλούνται

Την επομενη φορα συνεχιζουμε απο το "Π"
Συλλεκτικα ;;;;;;

ελα οκ δινω σαργκανη ,αναστοπουλο και διντσικο ανταλλαγη με το σημα του Αγροτικου Αστερα

Miss

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2009
278
0
Αργυρούπολη
Καλά υπάρχουν και κάποια τηλέφωνα ή e-mail που αν τα googlαρει κανείς βλέπει κάποιους που πουλούν σκυλιά από όλες τις ράτσες πανελλαδικά και φυσικά όλα είναι εισαγωγής με τα όλα τους!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
[FONT=&quot] ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ
Ουαάάά! Είμαι ο Σταλίτσας ο Μπέμπης. Είμαι τοσοδούλης ακόμη και με ταίζουν με το μπιμπερό γιατί κάποιος κακός άνθρωπος με πηρε με τα 2 αδερφάκια μου από την κοιλίτσα της μαμας μου. Οπως φαινεται όμως γεννηθηκαμε τυχεροί γιατι βρεθηκε ένα χεράκι να μας δίνει το γαλα και τη ζεστούλα που τόσο χρειαζόμαστε.
Τώρα έχουμε με τα αδερφάκια μου ο ένας τον άλλο και ψαχνουμε ο καθένας το δικό του μπεμπόσπιτο!
Ετσι, αν θελεις να υιοθετησεις έναν από εμάς θα εχεις τη χαρά να ζήσεις την εμπειρία του να μεγαλώνεις το σκυλάκι σου από τόσο δα μωράκι!
Σας αφήνω τώρα, γιατί μου είπαν ότι πρεπει να μιλάω λίγο και να κοιμάμαι πολύ για να μεγαλώσω σωστά.
Ανοιξε τη χουφτίτσα σου και το σπιτάκι σου για εναν από εμας και θα δεθούμε μαζί σου μοναδικά!
[/FONT]

[FONT=&quot]Να μια αγγελία-πρότυπο με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ο υποψήφιος σκυλοϊδιοκτήτης. Αν έχεις μπεμπόσπιτο κάλεσε τώρα![/FONT]

[FONT=&quot]Αυτοί που με είχαν πίστεψαν ότι πρέπει να πάρω πανεπιστημιακή παιδεία, γι’ αυτό με πήγαν και με άφησαν στο Πανεπιστήμιο, αλλά εγώ είμαι πολύ μικρή ακόμα για ανώτατες σπουδές.
Γι’ αυτό ψάχνω για κάποιον να ξεκινήσουμε από τα βασικά και να γίνει ο παντοτινός δάσκαλός μου.
[/FONT]

[FONT=&quot]Έπρεπε να το παρατήσουν έξω από δημοτικό το κουτάβι…[/FONT]

[FONT=&quot]Χαρίζεται ημίαιμος, αρσενικός λύκος, στειρωμένος, εμβολιασμένος και αποπαρασιτωμένος[/FONT]
[FONT=&quot]
Θα προτιμήσω αρκούδα, θενκς.
[/FONT]

[FONT=&quot]Αν για οποιονδήποτε λόγο σε κάποιον υπάρξει πρόβλημα και αποφασίσει να δώσει τον Σκύλο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΛΥΚΟΣΚΥΛΟ,ευχαρίστως το υιοθετώ.[/FONT]

[FONT=&quot]Πέντε τεμενάδες έκαστος για τον αλτρουιστή κύριο παρακαλώ.[/FONT]

[FONT=&quot]kalisperasas zitao mia nifoyla gia to fatsoyli mou h rtsa tou na einai grifon me kanisaki einai 4miso se ilikia opois endiaferete parakalo na epikinonisei[/FONT]

[FONT=&quot]Σώστε τα σπάνια γκριφόν κανίς![/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]ΖΗΤΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΤΕΙ Ή ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ ΚΟΥΤΑΒΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΜΑΥΡΟ ΛΑΜΠΡΑΝΤΟΡ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ 2-4 ΜΗΝΩΝ. ΕΧΩ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΗΠΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΑΓΡΙΑ ΖΩΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΥΟΥΜΕ![/FONT]

[FONT=&quot]Άγρια ζώα, κήπος, πουλιά, λαμπραντόρ, μαύρο… εδώ ομολογώ την έχασα τη μπάλα.
[/FONT]

[FONT=&quot]Θέλω σκυλάκι,δωρεάν,Γιορκσαιρ ή μαλτεζ. Είμαι φιλόζωη 13 ετων και ζω στο Ηρακλειο Κρητης. Ανυπομονώ να το αγκαλιάσω και να το έχω παρέα. [/FONT]

[FONT=&quot]Αυτή η αθωότητα της εφηβείας… [/FONT]

[FONT=&quot]Ζητω να μου χαρισουν ενα Βeagle h' Westie η' Jack rusell γιατι θελω ενα μικρο σκυλακι για το σπιτι που να μην μαδαει πολυ καθως εχω πολυ μικρα παιδια[/FONT]

[FONT=&quot]…και όχι μόνο της εφηβείας[/FONT]

[FONT=&quot]Ζητείται Γαμπρός. Δεσποινίς ετών (τριάντα) εννέα (έμπειρη) ΦΟΞ-ΤΕΡΙΕ Ουγγρικής καταγωγής, ζητά γαμπρό αναλόγων προσόντων ημεδαπό (Αθήνα)[/FONT]

[FONT=&quot]Η γριά (και έμπειρη) κότα έχει το ζουμί, είπαμε![/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot] ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΕΝΑ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΓΙΟΡΚΣΑΙΡ ΤΕΡΡΙΕΡ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ..ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ..ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!![/FONT]

[FONT=&quot]Παρακαλώ. Έρχομαι. Περίμενε. [/FONT]

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
some more (αν βαρεθείτε πείτε μου!)

Για yorkshire golden μεσαίου μεγέθους αρσενικό 19 μηνών ζητείται θηλυκό ίδιων χαρακτηριστικών για ζευγάρωμα.

(Βεβαίως και υπάρχει η φυλή! Αφήστε που πρέπει και να διασωθεί!)

ζιταω να μου χαρισετε koutabi μαλτεζ ενα μινων 8α εχει οτι χρειαζετε και πολυ μεγαλο χωρο να παιζει

('ντάξει, μου περισσεύει ένα!)

Zητω να μου χαρισουν ενα Μaltese η' να το ανταλλαξουμε με ενα beagle αρσενικο 5 μηνων που εχω.

(Όχι ρε γαμώτο, μόλις το χάρισα...)

zhtw maltese teacup size arseniko gia na zeugarwsi me to diko mu maltese teacup

(σιγά σιγά θα το φτιάξουμε το σετ τσαγιού)

SAXNW KAPOION NA XARIZEI KOYTABAKI LYKOSKYLO H PITBULL H AN EINAI EYKOLO RODWAILALER

(Καλύτερα όχι. Τα ροντβάιλαλερ είναι πολύ κακά σκυλιά)

ΖΗΤΗΤΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΣΑΡΠΕΙΝ ΘΥΛΙΚΟ

(σαρπέιν ιζ ε πέιν)

chenes crested 8iliko gia zeugarwma

(και πού ν' αρχίσω για τα τσενέζ...)

Ζητώ NA μου χαριστεί bull terrier μέχρι 2 μηνών άσπρο με μαύρη στάμπα ΣTO αυτί ή ΣTO μάτι

(μου είπαν να το παίξω αυταρχικός μπας και πιάσει)

ΖΗΤΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΟΥΝ-Η ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΕΩΣ 20 ΕΥΡΩ, ΚΟΤΕΡΟ 114 ΜΕΤΡΩΝ ΜΕ ΠΙΣΙΝΑ,ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗ ΓΙΟΓΚΑ,ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΠΟΕΡΑ,ΜΑΣΕΡ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

(respect :D )

Ψάχνουμε θηλυκό για ζευγάρωμα ... κατά προτίμηση στη βόρεια ελλάδα. ο σκύλος μου είναι χρώματος μπεζ

(κι αυτό είναι ό,τι χρειάζεται να ξέρετε...)

Ι ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΑΛΤΕΖ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΤΕΡΙΕ,ΚΑΝΑΝΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΚΟΥΚΛΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΕΕΕ.ΟΠΟΙΑ ΘΥΛΗΚΙΑ ΕΠΥΘΥΜΕΙ ΑΣ ΕΠΥΚ ΜΑΖΗ ΜΟΥ....

(Οεεοεεεεεεεε μαλτεριέ, η νέα μόδα στα σαλονάτα)

6 minon kathoroaimos maltezakos,3 peripou kila,omorfos kai paixnidiaris zitaei skilitsa idias ratsas gia sovari sxesi.

(μικρό είν' το μάτι σου!)

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΥΦΗ...ΣΚΥΛΑ!!
His name is Bond. Christoforidis Bond.
Είναι ένα πανέμορφο, πανέξυπνο και πολυτάλαντο -όπως η μετριόφρων αφεντικίνα του- westie (west highland white terrier) περίπου 3 χρόνων. Είναι ταύρος στο ζώδιο, του αρέσουν οι βόλτες στη παραλία ύπο το φως της σελήνης, είναι καλοφαγάς και η γκαρνταρόμπα του απλώς άψογη! Στις συζητήσεις είναι "ακουστικός" τύπος καθότι γαυγίζει ελάχιστα και φυσικά είναι γενναίος σαν γνήσιος Bond (ήταν μέσα την ώρα που προσπάθησαν να διαρρήξουν το σπίτι μου, που κακό χρόνο να έχετε)!!
Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί sir αφού έφτασε στην αγκαλιά μου μετά απο αεροπορικό ταξίδι απο Αγγλία! Έχει μια μικρή αδυναμία στη σοκολάτα κλπ κλπ... Ας αφήσουμε και λίγο μυστήριο για τη νύφη...

Ψάχνουμε λοιπόν σκυλίτσα, ίδιας ράτσας για να αποκτήσω καθαρόαιμα εγγόνια (χώρια ότι πωλούνται προς 490 ευρώ έκαστος.... just kiddin :p)!! Αν υπάρχει κάποιος που να ενδιαφέρεται ας μου στείλει mail στο /////// και κανονίζουμε το προξενειό!

Υ.Γ. 1 Προίκα, οχι απαραίτητη αλλά δεκτή :p
Υ.Γ. 2 Μένουμε Τριανδρία αλλά τι σημασία έχει η απόσταση μπροστά στον έρωτα? Γουφ!!

(τη γκαρνταρόμπα να σχολιάσω? Την τιμή just kiddin? Τις βόλτες στην παραλία? Τη σοκολάτα? Ας αρκεστώ στην πανέξυπνη, πανέμορφη και πολυτάλαντη αφεντικίνα... :paja1:)

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
εμενα εκει που γελαω,με πιανουν τα νευρα μου, μα πολυ με πιανουν ομως λεμε:mad:
ευτυχως που ειμαι υποτασικη και δεν κινδυνευω.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Αχαχαχαχα!!!!Ο τύπος με το κότερο έχει πιάσει το νόημα της ζωής!!!!!:p:D

By the way....πολλά maltese παίζουν!Λέτε να είναι η μόδα της εποχής;:confused:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
ΖΗΤΩ ΕΠΙΓΩΝΤΩΣ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΟΥΝ Η ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΠΙΝΣΕΡ ΣΚΥΛΑΚΙ,, ΕΙΜΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ Κ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ,, ΘΕΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑ ΠΙΝΣΕΡ Κ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ,,, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ XXXXXXXXXX
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΕΙ ΣΤΟ EMAIL ΜΟΥ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Υπερεπείγει η υπόθεση και θέλει βοήθεια η κοπέλα, αλλιώς θα φέρουμε τους γιατρούς...

Μετά είναι μια κυρία ονόματι Ιουλία που διαθέτει κινητό με νούμερο κλειδαρά και φαίνεται ότι είναι εκτροφέας με τα όλα της διότι πουλάει τα εξής (ΚΑΙ αποστέλλει πανελλαδικά):

Καθαροαιμα κουταβια Ποιμενικος Καυκασου αρσενικα 2 μηνων, αριστα μορφολογικα με πρωτα εμβολια και αποπαρασιτωση. Αποστολη Πανελλαδικα.

Καθαροαιμο κουταβι Μαλτεζ θηλυκο 2 μηνων, αριστο μορφολογικα με πρωτα εμβολια και αποπαρασιτωση. Αποστολη Πανελλαδικα.

Καθαροαιμα κουταβια Σαρ Πει 55 ημερων, αριστα μορφολογικα με πρωτα εμβολια και αποπαρασιτωση. Αποστολη Πανελλαδικα.

Καθαροαιμα κουταβια σαμογιεντ 55 ημερων, αριστα μορφολογικα με πρωτα εμβολια και αποπαρασιτωση. Αποστολη Πανελλαδικα.

Καθαροαιμα κουταβια Μοπς 2 μηνων, αριστα μορφολογικα με πρωτα εμβολια και αποπαρασιτωση. Αποστολη Πανελλαδικα.

Καθαροαιμα κουταβια Γιορκσαιρ τεριε 2 μηνων, αριστα μορφολογικα με πρωτα εμβολια και αποπαρασιτωση. Αποστολη Πανελλαδικα.

Καθαροαιμα κουταβια Chow Chow 55 ημερων, αριστα μορφολογικα με πρωτα εμβολια και αποπαρασιτωση. Αποστολη Πανελλαδικα.

Καθαροαιμα κουταβια Γερμανικος Ποιμενικος 50 ημερων, αριστα μορφολογικα με πρωτα εμβολια και αποπαρασιτωση. Αποστολη Πανελλαδικα.
Απ' όλα έχει ο μπαχτσές!

Σπάστε πλάκα τώρα:

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΛΥΚΟΣ,2 ΕΤΩΝ Κ Η ΠΡΩΣΟΡΙΝΗ ΤΟΥ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΟΥΒΑΚΙ ΤΟΥ ΔΙΚΕΠΑΖ(ΠΕΡΑΜΑ)ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΑΣΚΕΙ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΗΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΝ...ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΦΟΡΜΑ ΥΟΘΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ.ΚΩΔΙΚΟΣ ΖΩΟΥ XXXXX (ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΗ ΕΥΡΕΣΗ) XXXXXXXXX SΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΠ ΤΟ ΠΡΩΙ ΩΣ ΤΙΣ 2ΜΙΣΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
Συγγνώμη αλλά για τι πράγματα τον εμβολίασαν το λύκο?!

Ψάχνω για κανισάκι toy θηλυκό, από μικρόσωμους γονείς, αν είναι δυνατόν ελληνικής εκτροφής. Θα έχει άπειρη αγάπη. Παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μου στο XXXXXXXXXX
Διότι ως γνωστόν τα περισσότερα κανισάκια προέρχονται από μεγαλόσωμους γονείς και μπορεί να μπερδευτεί ο άλλος και να της στείλει το κτήνος του Βερολίνου...

πωλουνται γνησια αρσενικα τζακ ρασελ τριχρωμα

ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ, 11 ΜΗΝΩΝ, ΒΑΣΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΥΠΑΚΟΗΣ, ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ, ΥΠΑΚΟΥΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΧΩΡΟΥ.
Πάντα μ' αρέσουν οι αναφορές στο χρώμα, είναι σα να παραγγέλνει κανείς αυτοκίνητο. Όσο για την έλλειψη χώρου του Γερμανικού Ποιμενικού της δεύτερης αγγελίας, οι φωτογραφίες τον δείχνουν σε μεγάλο κήπο και τεράστιο σαλόνι. Μυρίζομαι Ελληνίδα κότα που δεν της αρέσει το ότι ο σκύλος μαδάει κλπ. κλπ., οπότε βαρειά η καλογερική. Αυτό που με τσαντίζει είναι το πόσο κακό κάνουνε οι κότες στα παιδιά τους που τραυματίζονται ψυχολογικά όταν αποχωρίζονται το σκύλο τους. Έχω μια πρώην συμμαθήτρια που είναι μεγάλο κάθαρμα σ' αυτόν τον τομέα, να μην την πιάσω τη μαλακισμένη στο στόμα μου.....:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Ψάχνωνα αγοράσω ένα κουταβάκι γιορκσαιρ! Μπορώ να διαθέσω μέχρι 150 ευρώ! Pleaseeeee ας βρεθεί κάποιος να μου δώσει.. Τα λατρεύω αυτά τα σκυλάκια!
No comment!

Allegro

Well-Known Member
30 Σεπτεμβρίου 2009
878
10
Maroussi
Chloe:
"zhtw maltese teacup size arseniko gia na zeugarwsi me to diko mu maltese teacup

(σιγά σιγά θα το φτιάξουμε το σετ τσαγιού)"

Έλιωσα στο γέλιο!!!!!
:D:D:D:D:D:D:D:D

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
πωλειται ο φανης ,ενα αξιαγαπητο κουταβι μολις 50 ημερων που το βρηκαμε στο δρομο και το φροντιζουμε εδω και περιπου 10 μερες.Η ρατσα του ειναι τερριέ και θα γινει 6-7 κιλα .Ειναι πολυ παιχνιδιαρικο και αγαπαει το καθενα.Εχει κανει το πρωτο εμβολιο και εχει βιβλιαριο.Ειναι ολοασπρο και εχει ενα αριστερο μπεζ ματι.πωληση λογω ελλειψεις χωρου.

αυτό θα πει επιχειρηματικό δαιμόνιο...και τα αδέσποτα εχουν την τιμή τους:(:(

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Φωταγγελία απο Αμερική

DOG FOR SALE
Excellent guard dog.

Owner cannot afford to feed him anymore.There are no more thieves, murderers, or molesters left in the neighborhood for him to eat.

Most of them knew him as 'Holy Shit'