ΓΙΟΡΚΣΑΙΡ ΤΕΡΙΕ ή άλλα μικρόσωμο, αρσενικό, έως 1 μήνα, ζητώ να μου χαρίσουν, μόνο σοβαρές προτάσεις
(φαίνεται άλλωστε ότι έχεις σοβαρές κυνολογικές γνώσεις…)
ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΙΜΑΙ Ο ΡΙΚΟ.ΕΙΜΑΙ 2 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΘΥΛΗΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ.ΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΣΜΕΝΑ ΛΟΓΩ ΜΙΑΣ ΩΤΙΤΙΔΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΕ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΣΤΟ PET SHOP ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...
(Εμείς τα παιδιά μας θα τα προσέχουμε όμως! Άσε που έχω τρελά ενδιαφέροντα… Συμφέρω!)
inai i meres mou kai tin kiriaki tha eimai etimi an einai kanenas apo thesaloniki as mou stili ena mail na vrethoume
(οι αγγελίες ζευγαρώματος γίνονται όλο και πιο… ροζ!)
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΓΟΡΙΑ...ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΟΛΑ...Κ ΨΑΧΝΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΑΜΠΡΟ ΟΠΟΥ Κ ΑΝ ΕΙΝΑΙ..ΠΑΙΡΝΩ ΤΡΕΝΟ Κ ΕΡΧΟΜΑΙ..ΕΘΝΟΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ Κ ΟΙ ΛΑΡΙΣΣΑΙΟΙ ΓΑΜΠΡΟΙ.Κ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ!ΠΕΡΙΜΕΝΩ E-MAIL ΣΑΣ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ!
(Θου Κύριε, μας διαβάζουν και παιδιά!)
ena katharo likaki arseniko thelw..... eyxaristw!!!!
(Έχουν μείνει λίγα στα βουνά, αλλά δεν ξέρω πόσο συχνά κάνουν μπάνιο)
ΖΗΤΑΩ ΕΝΑ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΘΑΡΟ ΛΥΚΑΚΙ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΓΕΙΤΩΝΑΣ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ,ΚΑΙ ΣΚΕΥΤΟΝΑΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΠΕΘΕΡΙΑΣΟΥΜΕ.ΟΠΟΤΕ ΤΟΣΑ ΣΚΥΛΙΑ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ!!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! *ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...
(και κάτι απίστευτα βλαμμένοι συμπέθεροι…)
ΖΗΤΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΒΙΛΑ ΜΕ ΠΙΣΙΝΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ.ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ!!
(δικιά μου είσαι συ…
)
ΕΙΜΑΙ Ο ΜΠΙΛΥ..ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΗΜΙΑΙΜΟΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΧΑΡΤΙΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΙΤΜΠΟΥΛ..ΑΝΑΖΗΤΩ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ!
(Μην τους ακούς μωρό μου! Κατιναριό!)
Γερμανικός ποιμενικός 10 μηνών πολύ καλής μορφολογίας πωλείται σε πολύ καλή τιμή στην περιοχή Θεσσαλονίκης.Έχει εκπαίδευση υπακοής και είναι κατάλληλος για καθήκοντα φύλαξης ,προστασίας κλπ. Φιλικός σκύλος και πολύ εύκολος σε αλλαγή ιδιοκτήτη
(έχει αλλάξει κάμποσους φαίνεται…)
ΛΥΚΟΣΚΥΛΑ (5), πατέρας πρωταθλητής, μητέρα ημίαιμη, 1,5 μηνών, πολύ καλοί φύλακες, τιμή 40 ευρώ έκαστο
(μπήκε τις προάλλες ένας κλέφτης και τον κατουρήσανε!)
ΠΙΝΣΕΡ θηλυκό, ημίαιμο, καφέ, 3 ετών, ζητεί Πίνσερ, καφέ, αρσενικό, για ζευγάρωμα
(μπορεί να είμαστε ημίαιμες αλλά τον άντρα τον θέλουμε γνήσιο!)
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΚΟΛΕΙ 5 ΜΗΝΩΝ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΙΜΕΝΙΚΑ 2 ΜΗΝΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟΠΑΡΑΣΙΤΟΜΕΝΑ 200 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΕΚΙΝΟΥΑ 2 ΜΗΝΩΝ 250 ΕΥΡΩ ΚΩΣΤΑΣ
(έχω πολλά, έχω φθηνά και συμφέρω!)
γερμανικός ποιμενικός 11 μηνών με πολύ καλή μορφολογία πωλείται στην περιοχή Θεσσαλονίκης.Έχει κοινωνικό χαρακτήρα και θα δεχθεί εύκολα καινούργιο ιδιοκτήτη. Επίσης είναι εκπαιδευμένος σε υπακοή και είναι κατάλληλος για καθήκοντα προστασίας-φύλαξης.Τιμή 1200 ευρώ. Πληροφορίες Χρήστος
(θέλω ρε γαμώτο αλλά είναι ακριβοοοοός)
Γερμανικός ποιμενικός 13 μηνών με χαρτιά ΚΟΕ πωλείται 170 ευρώ.Φιλικός καιζωηρός μεγαλωμένος σε οικογένεια με παιδιά , δέχεται εύκολα νέο ιδιοκτήτη.Η τιμή πώλησης αφορά μόνον τα έξοδα φιλοξενείας του σκύλου σε ξενοδοχείο σκύλων λόγω έλλειψης χώρου.Πληροφορίες Χρήστος
(Θα πάρω αυτόν των 170 ευρώ, ευχαριστώ πολύ)
OLDEN RETRIEVER ΘΗΛΥΚΙΑ 6 ΕΤΩΝ ΕΓΚΥΟΣ(ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 7 ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2009)ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΑΝΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ.
(χμ… αν δεν την… αγοράσουμε… ποια θα είναι άραγε η τύχη της?......
)
ΜΠΑΣΕΤ ΧΑΟΥΝΤ 4 μηνων,θηλυκο,τριχρωμο,εμβολιασμενο και αποπαρασιτωμενο,πωλειται σε οσους επιθυμουν ενα στοργικο συντροφο για ολη την οικογενεια,λιγο τεμπελη αλλα να κανει τις βολτες του,για μεσα σε διαμερισμα αλλα ακομη καλυτερα εξω απο αυτο.Την δινουμε στα 350 ευρω
(ακόμα καλύτερα στο πεζοδρόμιο!)
Είμαι ο Ερμής ένα Golden Retriever, 5 ετών και ψάχνω νύφη.. Αν είσαι θηλυκό και θέλεις να γνωριστούμε και ότι ήθελε προκύψει.. Επικοινωνήστε μαζί μου στο τηλ******** Ή στο ******* για να σας στείλω φωτογραφίες του κορμιού μου… Ευχαριστώ Ερμής
(Κορμί θανατηφόροοο κορμί θανατηφόροοοο σε θέλω μ’ έναν όροοοο!!!!
Παρεμπιπτόντως το γνωστό email της αγγελίας αποδεικνύει μόνο πόσο φιλόζωοι είναι ορισμένοι «ψαγμένοι» και «ειδικοί»… Φυσικά δεν το παραθέτω)
ΖΗΤΑΩ ΝΥΦΗ ΜΑΛΤΕΖ . ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΤΕΖΟΣ 2 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΖΥΓΙΖΩ 5 ΚΙΛΑ . ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΣΚΥΛΙΤΣΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΟΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΜΑΛΤΕΖΑ 19 ΕΤΩΝ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
(Προσοχή στη γιαγιά! Θα σας μείνει!!!)
zito na mou xarisoun 1 koutavi pitbull h doberman h rotvawer.
(μετάφραση: είμαι άγριο 17χρονο)
tha ithela para poli an yparxei kapios kalos anhtropos poy tha ithele na xarisei koytabi kokeraki kai ksantho kaneli na epikinonisei mazei moy. eimaste zebgari poy tha ithele na oloklirosei thn agapi toy me ena tetrapodo sto spiti.
(ΟΥΣΤ ανωμαλιάρηδες!)
Ζητείται επειγόντως γαμπρός για βέλγικο petit griffon, ίδιας ράτσας ή έστω ίδιου μεγέθους, να μην ξεπερνάει δηλαδή τα 5kg
(Ο γάτος μου κάνει?)