Αγγελίες

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Για ποιόν Αρίστο λέτε ρε παιδιά?

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΓΕΝΑ ΡΟΤ ΒΑΙΛΕΡ ΑΠΟ ΑΡΙ
Ο Ροτ Βάιλερ είναι κάποιος που έχει έρθει από το υπερπέραν, και επέλεξε τον πλανήτη Άρη για την γέννα!!!

:eek:

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 150 ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΒΟΥΝΙΣΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ "ΚΕΔΡΩΝΑ" ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ - ΝΟΜΟ ΠΕΛΛΑΣ ΤΗΛ
Τι δικαιώματα έχουν τα Κατσίκια?
Βοσκή-Παιδεία-Ελευθερία!!!

Έχουν και υποχρεώσεις?

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
μονο εγω βλεπω φυσιολογικη την αγγελια με τα κατσικια?
που ειναι το φαουλ?:D

το μονο λαθος το βρισκω στο οτι δεν ταιριαζει στο topic:p

elena

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2007
136
0
Heraklion
www.cookiespirit.freegr.net
Μάλλον τα δικαιώματα επιδότησης εννοεί παιδιά :)
Νομίζω οι κτηνοτρόφοι παίρνουν επιδότηση ανα ζώο (για αυτό τους έχουν βάλει και σκουλαρίκι με τον αριθμό μητρώου)
Συμβαίνει να βλέπεις τέτοιες αγγελίες στην επαρχία (καμμια φορά και για αμπέλια-ελιές κτλ)
Δεν είναι παράλογη αγγελία απλά δεν είναι συνιθισμένη ;)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
το θέμα είναι αγγελίες
το φόρουμ για σκυλιά
η αγγελία για κατσίκια

άρα η αγγελία είναι οφ τόπικ .+- (τελεία και παύλα):D

Πάντως μιας κι ειμ απο χουριό
τα πράματα(αιγοπρόβατα στα χουριάτικα) έχουν επιδότηση ή δικαιώματα(στα αθηναίικα ή αθηνέζικα που λέμε ιμείς στου χουριο)

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Πωλείται Yorkshire Toy 1,5 χρονού,2,5 κιλά, με πολύ καλή συμπεριφορά και σε άριστη κατάσταση
(χωρίς φθορές ε? Από design πώς πάμε?)

Lovely Yorkie κουτάβια για την πώληση τριών μηνών χαριτωμένα μωρά ψάχνει για ένα home. there έχουν ολοκληρώσει τα εμβόλια
(Ξέρουν και εντολές! Όπως «come εδώ now βρωμόσκυλο»)

Τσιουάουα σκυλάκι για υιοθεσία παρακαλούμε να έχουμε ένα υπέροχο κουτάβι ότι είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε για έγκριση στο υπέροχο σπίτι που τυχόν θα φροντίσει πολύ it. please αν ενδιαφέρεται επαφή για περισσότερες λεπτομέρειες.
(Ο αυτόματος μεταφραστής μας τα χάλασε αυτή τη φορά)

Lexy είναι ένα χαριτωμένο και στοργική αγγλικά μπουλντόγκ puppy.She είναι χαριτωμένο και έχει ένα πολύ κοινωνικοποίηση character.she παίρνει μαζί με άλλα κατοικίδια ζώα και πρέπει να είναι ένας καλός σύντροφος για σας family.Kindly γυρίσω σε μένα, αν σας ενδιαφέρει.
(έχουμε απ’ ούλα! Αν καταφέρουμε να συνεννοηθούμε όλα θα πάνε καλά!)

Bradly κατά 16 εβδομάδων Labrador puppy.He ΕΕΚ είναι πολύ σημερινό και ελέγχεται για την υγεία documents.I Αναζητώ ένα τέλειο σπίτι σε σπίτι αυτό puppy.Contact εκ νέου για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες.
(από πού είσαι εσύ καλέ? Από Ουγγαρία μήπως?)

ζητω να μου χαριστει κουταβι τσαο τσο ή πεκινουα με καλο χαρακτηρα
(τσάο τσο???? Ciao!)

ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ(ΟΛΕΣ ΟΙ ΡΑΤΣΕΣ)ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ MICROCHIP ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ, ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΕΚΤΡΟΦΕΙΣ .
ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΟΥΤΑΒΙΩΝ.
(οι διεθνώς διακεκριμένοι εκτροφείς το ξέρουν?)

ΖΗΤΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΣΙΟΥΑΟΥΑ ΠΟΚΕΤ Η΄ YORKIE H' TZAK ΡΑΣΕΛ ΜΕΧΡΙ 5 ΜΗΝΩΝ.ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΙΟ ΑΠΟΛΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ...ΓΙ'ΑΥΤΟ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ..
(έεεεεεελα μωρέεεεεεεε! Ρίξε εκεί ένα κέρμα!)

ΜΕ ΛΕΝΕ GRINCH...ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΓΙΟΚΣΑΙΡ 1,5 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΚΟΛΑΣΜΕΝΩΝ Η ΤΥΧΕΡΩΝ ΣΚΥΛΩΝ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ... ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΙΤΣΑ ΜΟΥ ΕΞΩ ΝΥΦΟΥΛΕΣ ΜΟΥ
(μη με απειλείς εμένα!!!)

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΘΗΛΥΚΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΓΙΑ ΖΕΥΓΑΡΩΜΑ ΜΕ ΗΜΙΑΙΜΟ 2 ΕΤΩΝ, ΜΕΣΑΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ, 10 ΚΙΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΚΡΥ ΤΡΙΧΩΜΑ (ΜΑΥΡΟ-ΚΑΦΕ). ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
(Ασφαλώς… οι σοβαρές προτάσεις σε σοβαρούς ανθρώπους!)

Ζητώ να μου χαρίσουν Γερμανικό Ποιμενικό ή Αγίου Βερνάρδου ή ένα πολύ πολύ μικρόσωμο σκυλάκι για παρέα μέσα στο σπίτι
(Η τρίτη σου προσωπικότητα τι γνώμη έχει?)

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
Ζητώ να μου χαρίσουν Γερμανικό Ποιμενικό ή Αγίου Βερνάρδου ή ένα πολύ πολύ μικρόσωμο σκυλάκι για παρέα μέσα στο σπίτι
(Η τρίτη σου προσωπικότητα τι γνώμη έχει?)

αχαχαχα.........πολυ καλο chloe.....:D
ειναι το νεο φαινομενο της εποχης
οι προσωπικοτητες αυτες:rolleyes:

kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13

Αυτο πως εμφανιστηκε στο φορουμ; Το εχει δει κανενας αλλος;

Last edited:

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
ΣΙΧ ΣΟΥ μινιατούρα, 2 μηνών, αρσενικό, εμβολιασμένο, αποπαρασιτωμένο, ανταλλάσσεται με ηλεκτρονικό υπολογιστή!! (Δε μπορώ να βάλω τα ανάλογα smilies)

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
βασικα ειναι για κλαμματα η αγγελια αυτη..........
μου θυμιζει το εμποριο στα χρονια της αρχαιοτητας.......

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
ΓΙΟΡΚΣΑΙΡ ΤΕΡΙΕ ή άλλα μικρόσωμο, αρσενικό, έως 1 μήνα, ζητώ να μου χαρίσουν, μόνο σοβαρές προτάσεις
(φαίνεται άλλωστε ότι έχεις σοβαρές κυνολογικές γνώσεις…)

ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΙΜΑΙ Ο ΡΙΚΟ.ΕΙΜΑΙ 2 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΘΥΛΗΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ.ΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΣΜΕΝΑ ΛΟΓΩ ΜΙΑΣ ΩΤΙΤΙΔΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΕ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΣΤΟ PET SHOP ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...
(Εμείς τα παιδιά μας θα τα προσέχουμε όμως! Άσε που έχω τρελά ενδιαφέροντα… Συμφέρω!)

inai i meres mou kai tin kiriaki tha eimai etimi an einai kanenas apo thesaloniki as mou stili ena mail na vrethoume
(οι αγγελίες ζευγαρώματος γίνονται όλο και πιο… ροζ!)

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΓΟΡΙΑ...ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΟΛΑ...Κ ΨΑΧΝΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΑΜΠΡΟ ΟΠΟΥ Κ ΑΝ ΕΙΝΑΙ..ΠΑΙΡΝΩ ΤΡΕΝΟ Κ ΕΡΧΟΜΑΙ..ΕΘΝΟΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ Κ ΟΙ ΛΑΡΙΣΣΑΙΟΙ ΓΑΜΠΡΟΙ.Κ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ!ΠΕΡΙΜΕΝΩ E-MAIL ΣΑΣ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ!
(Θου Κύριε, μας διαβάζουν και παιδιά!)

ena katharo likaki arseniko thelw..... eyxaristw!!!!
(Έχουν μείνει λίγα στα βουνά, αλλά δεν ξέρω πόσο συχνά κάνουν μπάνιο)

ΖΗΤΑΩ ΕΝΑ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΘΑΡΟ ΛΥΚΑΚΙ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΓΕΙΤΩΝΑΣ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ,ΚΑΙ ΣΚΕΥΤΟΝΑΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΠΕΘΕΡΙΑΣΟΥΜΕ.ΟΠΟΤΕ ΤΟΣΑ ΣΚΥΛΙΑ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ!!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! *ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...
(και κάτι απίστευτα βλαμμένοι συμπέθεροι…)

ΖΗΤΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΒΙΛΑ ΜΕ ΠΙΣΙΝΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ.ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ!!
(δικιά μου είσαι συ… :D)

ΕΙΜΑΙ Ο ΜΠΙΛΥ..ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΗΜΙΑΙΜΟΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΧΑΡΤΙΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΙΤΜΠΟΥΛ..ΑΝΑΖΗΤΩ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ!
(Μην τους ακούς μωρό μου! Κατιναριό!)

Γερμανικός ποιμενικός 10 μηνών πολύ καλής μορφολογίας πωλείται σε πολύ καλή τιμή στην περιοχή Θεσσαλονίκης.Έχει εκπαίδευση υπακοής και είναι κατάλληλος για καθήκοντα φύλαξης ,προστασίας κλπ. Φιλικός σκύλος και πολύ εύκολος σε αλλαγή ιδιοκτήτη
(έχει αλλάξει κάμποσους φαίνεται…)

ΛΥΚΟΣΚΥΛΑ (5), πατέρας πρωταθλητής, μητέρα ημίαιμη, 1,5 μηνών, πολύ καλοί φύλακες, τιμή 40 ευρώ έκαστο
(μπήκε τις προάλλες ένας κλέφτης και τον κατουρήσανε!)

ΠΙΝΣΕΡ θηλυκό, ημίαιμο, καφέ, 3 ετών, ζητεί Πίνσερ, καφέ, αρσενικό, για ζευγάρωμα
(μπορεί να είμαστε ημίαιμες αλλά τον άντρα τον θέλουμε γνήσιο!)

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΚΟΛΕΙ 5 ΜΗΝΩΝ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΙΜΕΝΙΚΑ 2 ΜΗΝΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟΠΑΡΑΣΙΤΟΜΕΝΑ 200 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΕΚΙΝΟΥΑ 2 ΜΗΝΩΝ 250 ΕΥΡΩ ΚΩΣΤΑΣ
(έχω πολλά, έχω φθηνά και συμφέρω!)

γερμανικός ποιμενικός 11 μηνών με πολύ καλή μορφολογία πωλείται στην περιοχή Θεσσαλονίκης.Έχει κοινωνικό χαρακτήρα και θα δεχθεί εύκολα καινούργιο ιδιοκτήτη. Επίσης είναι εκπαιδευμένος σε υπακοή και είναι κατάλληλος για καθήκοντα προστασίας-φύλαξης.Τιμή 1200 ευρώ. Πληροφορίες Χρήστος
(θέλω ρε γαμώτο αλλά είναι ακριβοοοοός)

Γερμανικός ποιμενικός 13 μηνών με χαρτιά ΚΟΕ πωλείται 170 ευρώ.Φιλικός καιζωηρός μεγαλωμένος σε οικογένεια με παιδιά , δέχεται εύκολα νέο ιδιοκτήτη.Η τιμή πώλησης αφορά μόνον τα έξοδα φιλοξενείας του σκύλου σε ξενοδοχείο σκύλων λόγω έλλειψης χώρου.Πληροφορίες Χρήστος
(Θα πάρω αυτόν των 170 ευρώ, ευχαριστώ πολύ)

OLDEN RETRIEVER ΘΗΛΥΚΙΑ 6 ΕΤΩΝ ΕΓΚΥΟΣ(ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 7 ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2009)ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΑΝΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ.
(χμ… αν δεν την… αγοράσουμε… ποια θα είναι άραγε η τύχη της?...... :()

ΜΠΑΣΕΤ ΧΑΟΥΝΤ 4 μηνων,θηλυκο,τριχρωμο,εμβολιασμενο και αποπαρασιτωμενο,πωλειται σε οσους επιθυμουν ενα στοργικο συντροφο για ολη την οικογενεια,λιγο τεμπελη αλλα να κανει τις βολτες του,για μεσα σε διαμερισμα αλλα ακομη καλυτερα εξω απο αυτο.Την δινουμε στα 350 ευρω
(ακόμα καλύτερα στο πεζοδρόμιο!)

Είμαι ο Ερμής ένα Golden Retriever, 5 ετών και ψάχνω νύφη.. Αν είσαι θηλυκό και θέλεις να γνωριστούμε και ότι ήθελε προκύψει.. Επικοινωνήστε μαζί μου στο τηλ******** Ή στο ******* για να σας στείλω φωτογραφίες του κορμιού μου… Ευχαριστώ Ερμής
(Κορμί θανατηφόροοο κορμί θανατηφόροοοο σε θέλω μ’ έναν όροοοο!!!!
Παρεμπιπτόντως το γνωστό email της αγγελίας αποδεικνύει μόνο πόσο φιλόζωοι είναι ορισμένοι «ψαγμένοι» και «ειδικοί»… Φυσικά δεν το παραθέτω)

ΖΗΤΑΩ ΝΥΦΗ ΜΑΛΤΕΖ . ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΤΕΖΟΣ 2 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΖΥΓΙΖΩ 5 ΚΙΛΑ . ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΣΚΥΛΙΤΣΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΟΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΜΑΛΤΕΖΑ 19 ΕΤΩΝ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
(Προσοχή στη γιαγιά! Θα σας μείνει!!!)

zito na mou xarisoun 1 koutavi pitbull h doberman h rotvawer.
(μετάφραση: είμαι άγριο 17χρονο)

tha ithela para poli an yparxei kapios kalos anhtropos poy tha ithele na xarisei koytabi kokeraki kai ksantho kaneli na epikinonisei mazei moy. eimaste zebgari poy tha ithele na oloklirosei thn agapi toy me ena tetrapodo sto spiti.
(ΟΥΣΤ ανωμαλιάρηδες!)

Ζητείται επειγόντως γαμπρός για βέλγικο petit griffon, ίδιας ράτσας ή έστω ίδιου μεγέθους, να μην ξεπερνάει δηλαδή τα 5kg
(Ο γάτος μου κάνει?)

silk

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2008
440
3
41
Kinetta
Exw ena Arseniko Yorkshire Terrier Toy 1.8KG, enos etous, kai psasxno gia 8yliko me tis kataliles analogies gia zeygaroma...

(80-60-80 σου κάνω?)

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΡΣΕΝΙΚΟ YORKSHIRE TERRIER ΕΩΣ 3 ΜΗΝΩΝ Η΄ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΡΑΤΣΑΣ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΠΟΛΥ.

(και αν σε κοροιδέψουν και μεγαλώσει?)

ΑΡΣΕΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ ΚΟΥΤΑΒΙ ΛΑΜΠΡΑΝΤΟΡ, ΜΠΕΖ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ, ΜΕΧΡΙ 200Ε
(μπέζ να ταιριάζει με τον τοίχο..)

Ψάχνω για εκθεσιακό γερμανικό ποιμενικό με χαρτιά γιγαντόσωμο κουτάβι με χαρτιά σε λογική τιμή.έως 6 μηνών.

(Εκθεσιακό -Γιγαντόσωμο κουτάβι - λογική τιμή
3 σε 1)

ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΣΩΜΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΣΙΟΥΑΟΥΑ Η ΜΠΙΓΚΛ Η ΝΤΑΤΣΧΑΝΤ ΓΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΩΣ 200 ΕΥΡΩ

(έρχονται χριστούγεννα και το psp κάνει μια περιουσία..)

ζητειται σκυλος σε μεγεθος toy(μαλτεζ η yorkshire terrie)σε καλη τιμη κατω απο 2 μηνων επικοινωνηστε

(έχω ενα λούτρινο toy, δεν το έχω πάνω από 2 μήνες, ζηταω 1000 ευρώ)

exw ena panemorfo mpez-leuko kanis-derier einai 3 etwn kai 7-8kila.psaxnw thulhko gia zeugarwma

(κάπου είχα ενα derier αν δεν το βρώ σου στέλνω ένα perier...)

thelw ena pincher arseniko me 100-170E na einai h hmerwn h mhnwn ama diathetete epikoinwnhste mazi m
tha prothmousa mauro

(...)

Ζητείται θήλυκο ροτβάιλερ για να ζευγαρωσει με το Ροκι.Αρσενικο καθαρόαιμο ροτβαιλερ,ετων 3,5.Ο Ροκι ειναι ακομα χωρις ζευγαρωμα και ζητειται καλο θηλυκο για να εχουμε καλο αποτελεσμα

(αλλιώς δεν θα μπορέσω να τα πουλήσω και θα φταίει το θυληκό...)