Σήμερα χάζευα ένα site με αγγελίες και έπεσα σε μερικά μαργαριτάρια...
-ΖΗΤΑΩ ΕΝΑ ΘΥΛΙΚΟ ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ ΓΙΑ ΖΕΥΓΑΡΩΜΑ ΜΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟ 6 ΜΗΝΩΝ
-Ζητείται σκυλίτσα μεγάλου μεγέθους (25-50kg) για ζευγάρωμα με ημίαιμο (Ντομπερμαν-Γερμανικός Ποιμενικός).
-ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΠΕΚΙΝΟΥΑ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ ΗΛΙΚΕΙΑΣ 1,5 ΧΡΟΝΩΝ ΠΛΗΡΗΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΠΑΡΑΣΙΤΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΣ.
ΔΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
ΔΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΗΠΟ.
ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ, ΚΟΥΚΛΟΣ, ΣΑΝ ΑΡΚΟΥΔΑΚΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ .
ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΒΗΤΟΡΑΣ.
ΤΙΜΗ:170 ΕΥΡΩ(ΣΥΖΗΤΗΣΗΜΗ)
-ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ ΚΟΥΤΑΒΙ ΡΑΤΣΑΣ ΥΙΟΡΚΣΑΙΡ ΤΕΡΡΙΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ Ο ΥΙΟΡΚΥ, ΗΛΙΚΕΙΑΣ 6 ΜΗΝΩΝ ,ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΣ.
ΜΙΚΡΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ(ΟΧΙ ΤΟΥ)ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΙΚΡΟ ΜΕΓΕΘΟΣ, ΥΨΟΣ 30 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΚΑΙ 3 ΚΙΛΑ, ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΑΣΗΜΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ -ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΚΑΦΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ.
ΑΠΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΙΝΑΙ ΗΡΕΜΟΣ ΟΧΙ ΤΡΕΛΛΙΑΡΗΣ , ΥΠΑΚΟΥΟΣ, ΧΑΔΙΑΡΗΣ, ΤΡΥΦΕΡΟΣ, ΑΓΚΑΛΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΟΣ .
ΕΚΑΠΙΔΕΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.
ΤΙΜΗ:270 ΕΥΡΩ.
(Ναι, και οι 2 παραπάνω αγγελίες καταχωρήθηκαν από τον ίδιο χρήστη!)
-tha ithela na moy xarisoun ena germaniko poimeniko koutabi katharoemo arseniko 2-4 minon.ean exei kapoios as me eneimerosi.
-πανεμοφο μινι αρσενικο καθαροαιμο ακουει στο ονομα αρης με ολα τα χαρτια του ενεργητικοτατο αν εισαι απο περιοχη αθηνα σε παρακαλω επικοινωνησε μαζι μου
-Ψάχνουμε ένα έξυπνο σκυλί για συντροφιά στο νέο μας σπίτι. Προτιμούμε κόλει ή γερμανικό ποιμενικό. Μήπως γνωρίζει κανείς κανένα που να χαρίζεται ήνα πωλείται πολύ φτηνά;;;
-ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΟΥΝ Η ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ΜΑΛΤΕΖ Η ΤΣΟΟΥ ΤΣΟΟΥ.
-Βοήθεια!!!!!!!! Ψάχνουμε για ένα όμορφο και γεροδεμένο γάτο Περσίας για ζευγάρωμα!
-ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΜΙΚΡΟΣΩΜΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΓΙΑ ΖΕΥΓΑΡΩΜΑ ΜΕ ΠΕΚΙΝΟΥΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΕ ΜΑΛΤΖΙΚΟ ΤΕΡΙΕ.
-ΓΕΙΑ ΣΑΣ.
ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΠΟ ΜΗΤΕΡΑ ΛΥΚΑΙΝΑ ΜΕ ΓΟΝΙΔΙΑ ΠΙΤ-ΜΠΟΥΛ (ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΗ) ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΟ ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ...
-Ζητώ να μου χαρίσουν καθαρόαιμο Χάσκυ μέχρι 4 μηνών. Παρακαλώ στείλτε φωτογραφία στο e-mail ή επικοινωνήστε στο...
-ΖΗΤΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ ΔΑΛΜΑΤΙΑΣ.
-ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ ΚΟΥΤΑΒΙ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ,ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟ
-Παρακαλω ψαχνω να υιοθετησω μικροσωμο ασπρο σκυλάκι κατα προτιμιση μπολονεζ-μαλτεζ οχι απαραιτητα κα8αροαιμο.Εχω ηδη αρσενικο σκυλακι και θα προτιμουσα θηλυκο για να το ζευγαρωσω.Παρακαλω οποιοσ θελει να μου χαρισει σκυλακι θα το αγαπω για παντα ας μου στειλει ενα μαιλ
-ΖΗΤΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ
'Η ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ(ΛΑΜΠΡΑΝΤΟΡ)
-Endiaferomai gia koynelakia opoiadipote ratsas. Opois mporei na boithisei parakalw na epikoinwnisei me to e-mail mou.
-ZHTΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΕΝΑ ΛΑΜΠΡΑΝΤΟΡ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ,ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ,ΚΟΝΤΟΤΡΙΧΟ..ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
Έχουμε και λέμε λοιπόν...
-Το να εκτρέφεις σκύλους είναι εξίσου απλό με το να βάζεις το λαμπατέρ στην πρίζα. Χρειάζεσαι μόνο το αρσενικό και το θηλυκό. Τα κουμπώνεις και βλέπεις το σκυλοφώς το αληθινό!
-Πρέπει να υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που χαρίζουν γερμανικά ποιμενικά, δαλματίας κλπ... Εννοείται πάντα κουτάβια και καθαρόαιμα!
-Μαλτέζ=Τσόου τσόου. Μα ίδια λέμε!
-Το μίνι είναι ράτσα! (Μίνι τι? Μίνι η γυναίκα του Μίκυ? Mini Cooper?)
-Υπάρχουν 2 κατηγορίες σκύλων. Τα έξυπνα και τα χαζά. Τα κόλει και τα γερμανικά ποιμενικά είναι σίγουρα έξυπνα. Τα άλλα? Οδοντόκρεμες!
-Με κάθε αρσενικό κουτάβι ροτβάιλερ, ένα γερμανικό ποιμενικό δώρο (γιατί, οι πιτσαρίες πιο έξυπνες είναι?)
-Η μπολονέζ δεν είναι μόνο μακαρονάδα... Έχετε δει πολλές μακαρονάδες να ζευγαρώνουν???
-Το κουνέλι είναι ισοδύναμο του Λαμπραντόρ (αναρωτιέμαι με ποιά μονάδα μέτρησης...)
-Θέλεις να τραπεζώσεις τα πεθερικά, τους θείους και λοιπούς συγγενείς αλλά το πορτοφόλι σου δεν σηκώνει πλούσιο γεύμα για τόσα άτομα? Βάλε αγγελία σε site για pets και κάτι θα βρεθεί... (Ευτυχώς που στην Ελλάδα τουλάχιστον δεν τρώμε και γάτες/σκύλους).
-Το καλύτερο το άφησα για το τέλος για να έχω το χρόνο να το επεξεργαστώ... Ποιοί προσωπικοί λόγοι μπορούν να σε αναγκάζουν να ζητάς να σου χαρίσουν καθαρόαιμο κουτάβι λαμπραντόρ? Όποιος το βρει κερδίζει ένα σούπερ κουταβοφύλακα με μπαμπά κυνηγόσκυλο και μαμά λυκοπίτ με πτυχίο! Bonus στον ταχύτερο, ένας γεροδεμένος γατοζιγκολό Περσίας.
Σας αφήνω τώρα, πάω να βάλω καμιά κομπρέσα στα ματάκια μου :shock: 8) :roll: