Αγανάκτηση

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Πραγματικά συμφωνώ με mareco..θα ντραπώ εγώ .....για τα κακα που αφήνουν άλλοι ?
Εμένα έτσι και διανοηθεί να με κοιτάξει κάποιος με το ανάλογο ύφος ..πολύ απλά του δείχνω τα σύνεργα συλλογής και τον αγριοκοιτάω επίσης....σιγά μην απολογηθώ κιόλας για τις βρωμιές των άλλων....!!!!

anodinos1

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2011
189
2
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Όχι βεβαία καλά κανείς και δεν σε νοιάζει αλλά, να με παίρνει το παράπονο που ενώ είμαι εντάξει με της υποχρεώσεις μου με βάζουν στην ιδία κατηγορία με τους άλλους.
Τα λέμε με ανθρώπους που δεν έχουν σκύλο και ναι εντάξει εσύ το ξέρουμε δεν λερώνεις αλλά οι άλλοι ? Και όπως και να το κάνουμε ξαφνικά βρίσκεσαι υπόλογος
για τους άλλους και βρε αδελφέ ούτε εμένα μου αρέσει να παταω τούρτες ούτε τα
Πιτσιρίκια τα δικά μου η αλλά δεν έχει σημασία να παίζουν και να πέφτουν πάνω σε
σ….τα που δε μάζεψε ο άλλος .Με πειράζει που θα μου απαγορέψουν να βγάζω το
σκυλί μου βόλτα που θα το αναγκάσω να μένει μέσα γιατί αν το βγάλω θα είμαι παράνομος θυμηθείτε όταν η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο ότι θα γίνει και αυτό εδώ στο ελλαδισταν γι αυτό μην αδιαφορείτε όπου δείτε τους βρωμιάρηδες
κρακταιτους και ίσως διορθωθούν.
Στο σχολείο των παιδιών δημοτικό είναι , λες και είναι επίτηδες καμωμένο ακριβός στης εξόδους και έχει 3 δόξα το θεό , ναρκοπέδιο και πυκνό και να βλέπεις παιδία
Μανάδες παππούδες και δασκάλους να κάνουν σλάλομ για να πάνε το πρωί και να
φύγουν το μεσημέρι αν δεν είσαι κοντά να δεις θα πεις καλά όλοι λιώμα είναι πως
πάνε έτσι .

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Πίστεψέ με, τους κράζω ανελέητα. Οπως και όσους αφήνουν τα προβληματικά σκυλιά τους λυτά, να προκαλούν χάος, τα σκουπίδια τους στα παγκάκια του πάρκου μας, αντί να τα πετάξουν στους κάδους, όσα κωλόπαιδα καταστρέφουν κατά καιρούς τους κάδους του πάρκου, λες και βρίσκονται σπίτι τους και σπάνε μπουκάλια σκορπίζοντας παντού γυαλιά, όσους αφήνουν τα σκουπίδια τους, στον δρόμο έξω από τους κάδους, γιατί βαριούνται να κουνηθούν, όσους παρκάρουν όπου τους έρθει στην κεφάλα, κλείνοντας γκαράζ, εισόδους σπιτιών και δημιουργούν μποτιλιάρισμα.
Αλλά να νοιώθω τύψεις και ελεεινά, εξισώσοντας τον εαυτό μου, με αυτούς...sorry...αλλά...τσου...:)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ