Αίσχος...

Status
Κλειδωμένο θέμα

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Λενακι δεν έχουν έτσι ακριβως τα πράγματα ανα τον κόσμο. Όταν μετακινείται πληθυσμός φέρνει μαζί του διάφορες συνήθειες στις χώρες που πάει. Τι να κάνουμε έτσι γίνεται. Τρώνε πράγματα που εμείς είναι αδιανόητο να τα αγγίξουμε και το αντίθετο. Δηλαδή αν εγώ πάω στην Ινδία σε εστιατόριο δεν θα φάω μπριζόλα ?Άλλοι τρώνε άλογο, άλλοι σκορπιούς, άλλοι ακρίδες κοκ

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Βρε παιδια πραγματικα δεν σας καταλαβαινω. Αν βλεπατε καποιον να εχει ενα κουταβακι που το προοριζει για σφαξιμο θα του λεγατε καλη ορεξη? Δεν θα σας προβληματιζε/σοκαρε/εξοργιζε αυτο το γεγονος? Σαφως και υπαρχουν διαφορετικοι πολιτισμοι με παραξενες για εμας συνηθειες και αυτο το καταλαβαινω. Σημαινει ομως αυτο οτι δεν πρεπει να στεναχωριεμαι και να σοκαρομαι με καποιες πραξεις τους? (Στην περιπτωση μας η βρωση σκυλων).

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
μα δεν πηγε κανεις να βαλει φρενο στα συναισθηματικα σου....κ εγω θα χαλιομουνα...το ιδιο ομως χαλιεμαι κ με το να διαβασω για 9-12 μηνων μοσχαρακι ,ιδανικο για φαγητο των παιδιων μας....

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
.....αν οι ''απολίτιστοι'' ξένοι που τρώνε σκύλους στην Ελλάδα δεν βρίσκανε (ψωνίζανε) στο δρόμο αδέσποτα-τα οποία δημιουργεί η δική μας ''πολιτισμένη'' κοινωνία- τότε δεν θα είχαμε καν θέμα συζήτησης.....

και μη μου πείτε για κλοπές δεσποζούμενων σκύλων με σκοπό την βρώση τους.....
σας υπενθυμίζω τις αντίστοιχες κλοπές απο ''πολιτισμένους'' με στόχο την χρήση τους σε κυνομαχίες....

...με λίγα λόγια θέλω να πω ότι ....ΠΡΙΝ μιλήσουμε για την καμπούρα του άλλου ...ας δούμε πρώτα την δική μας.....!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Δεν είπα οτι δεν θα με σόκαρε αν έβλεπα κάποιον να έχει ενα κουταβάκι στο ενα χέρι και τον μπαλτά στο άλλο. Απλώς είπα οτι κάποιοι πληθυσμοί θεωρούν φυσιολογικό να τρώνε σκύλο όπως τρώω εγώ αγελάδα. Με τον ίδιο τρόπο θα σόκαρα και εγώ τον Ινδό.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
πολυ πολυ σωστα!!!!!!πολλες κλοπες αδεσποτων για την εξυψωση του ηθικου κ της αυτοπεποιθησης σε σκυλους κυνομαχιων....μπραβο TARA!

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
.....αν οι ''απολίτιστοι'' ξένοι που τρώνε σκύλους στην Ελλάδα δεν βρίσκανε (ψωνίζανε) στο δρόμο αδέσποτα-τα οποία δημιουργεί η δική μας ''πολιτισμένη'' κοινωνία- τότε δεν θα είχαμε καν θέμα συζήτησης.....

και μη μου πείτε για κλοπές δεσποζούμενων σκύλων με σκοπό την βρώση τους.....
σας υπενθυμίζω τις αντίστοιχες κλοπές απο ''πολιτισμένους'' με στόχο την χρήση τους σε κυνομαχίες....

...με λίγα λόγια θέλω να πω ότι ....ΠΡΙΝ μιλήσουμε για την καμπούρα του άλλου ...ας δούμε πρώτα την δική μας.....!
Ναι TARA ετσι ειναι αλλα στο φορουμ δεν νομιζω να υπαρχει καποιος με τετοια "καμπουρα", Εμεις ουτε παρατησαμε αδεσποτα στο δρομο, ουτε κλεψαμε σκυλια για κυνομαχιες, οποτε μπορουμε να σχολιασουμε και να κρινουμε.
Η κακοποιηση ή η θανατωση σκυλου με εξοργιζει και με σοκαρει το ιδιο, για οποιο λογο και να γινεται (βρωση, κυνομαχιες, κλπ) και απο οποιον και να γινεται, ειτε Ελληνα, ειτε Κινεζο, ειτε Γερμανο..

KAKIA

Banned
Banned
9 Ιουνίου 2011
14
1
χανια
παιδια οπως κ να εχει ειναι αιδιαστικο κ καταρχας δεν ηταν αδεσποτα τα εκλεβαν απο σπιτια γτ τρονε ρατσα μονο

lia26

Well-Known Member
24 Απριλίου 2011
484
1
Αυτο ειχε γινει εδω και 4- 5 μηνες....ευτυχως τον πιασανε..

christostr

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
409
1
Ναι TARA ετσι ειναι αλλα στο φορουμ δεν νομιζω να υπαρχει καποιος με τετοια "καμπουρα", Εμεις ουτε παρατησαμε αδεσποτα στο δρομο, ουτε κλεψαμε σκυλια για κυνομαχιες, οποτε μπορουμε να σχολιασουμε και να κρινουμε.
Η κακοποιηση ή η θανατωση σκυλου με εξοργιζει και με σοκαρει το ιδιο, για οποιο λογο και να γινεται (βρωση, κυνομαχιες, κλπ) και απο οποιον και να γινεται, ειτε Ελληνα, ειτε Κινεζο, ειτε Γερμανο..
Καλό είναι να μην ορκιστείς κι όλας!!
Παντού υπάρχουν άνθρωποι με "μάσκες", άρρωστοι, που είναι... Τζέκυλ και Χάιντ! Έχουν δει πολλά τα μάτια μου!

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Τι να πω, υποτιθεται οτι δεν ειμαστε απλοι ιδιοκτητες σκυλων αλλα και κυνοφιλοι. Δεν (θελω να) πιστευω οτι συγκεκριμενα εδω μεσα υπαρχουν ατομα που κακομεταχειριζονται τα σκυλια τους με τον οποιοδηποτε τροπο.

Status
Κλειδωμένο θέμα