Αληθεια τι ορισμο ακριβως δινεις στη λεξη οπως και να γραφεται? ποιον ακριβως θα ονομαζες ετσι?με κουβέντα που είχα με ειδίμων (το σκότωσα αλλά δεν θυμάμαι πως γράφεται)
εκπαιδευτήΑληθεια τι ορισμο ακριβως δινεις στη λεξη οπως και να γραφεται? ποιον ακριβως θα ονομαζες ετσι?
Εννοεις καποιον που εχει ειδικευτει στην εκπαιδευση? και αυτος σου ειπε να δωσεις σφαλιαρα στο σκυλι? Καποιος που εχει ειδικευθει την εκπαιδευση των σκυλων?????εκπαιδευτή
Εννοεις καποιον που εχει ειδικευτει στην εκπαιδευση? και αυτος σου ειπε να δωσεις σφαλιαρα στο σκυλι? Καποιος που εχει ειδικευθει την εκπαιδευση των σκυλων?????
αλήθεια? δεν ξέρω... γιατί τότε ακούμε ένα γιατρό? επειδή είναι ο ειδήμωνας στο αντικείμενο... φαντάζομαι.Λοιπον εγω ειμαι καθηγητρια με πτυχια διορισμενη κλπ ειδικευμενη στην εκπαιδευση οπως λες και σου λεω οταν το παιδι σου λεει λαθος την προπαιδεια να του δινεις σφαλιαρα στο στομα. Εσυ εισαι αδαης και με ακους. Τι κανεις? Πως με χαρακτηριζεις? τι λες στους αλλους για συμβουλη. Ξερεις μια ειδημωνας στη εκαπιδευση των παιδιων μου ειπε αυτο το τιπ για να μαθει την προπαιδεια? και αν καποιος σου πει τι λες του απαντας ημουν αδαης και πηρα τον κακο τον δρομο γιατι μου το ειπε καθηγητρια με πτυχια κλπ?