ΑΠΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΝΕΑ ΣΚΥΛΟ-ΜΑΜΑ

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
Το λιγοτερο.......Εσυ αν εβλεπες καποιον γονιο να δινει σφαλιαρα στο παιδι του που κλαιει ή μιλαει συνεχεια θα τον ελεγες θυμα παραπληροφορησης? You put it mildly.....

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
με κουβέντα που είχα με ειδίμων (το σκότωσα αλλά δεν θυμάμαι πως γράφεται)
Αληθεια τι ορισμο ακριβως δινεις στη λεξη οπως και να γραφεται? ποιον ακριβως θα ονομαζες ετσι?

nera

Member
9 Σεπτεμβρίου 2009
10
0
1. δεν ωραιοποιώ καταστάσεις, ούτε κι εχω κάποιο ζόρι με την κριτική, αλλιώς δε θα μιλούσα τόσο ειλικρινά, πράγμα για το οποίο μετάνιωσα ήδη
2. η μεταστροφή οφείλεται στο εξής:κανένα φορουμ δεν κάνει θαύματα. εγώ είχα επιφυλάξεις για το πως έπρεπε να φερθώ γιατί απλά δεν ήξερα. ακούγοντας τη γνώμη τόσων ανθρώπων ενισχύθηκε η άποψη μου κι είχα πολυ πιο σταθερή κι ακλόνητη στάση -το σκυλί μέσα-και περισσότερα επιχειρήματα.
τόσο απλά, καλύτερα την άλλη φορα να πάρω ένα βιβλίο, δε θα βρεθώ στην ανάγκη να απολογηθώ μετά

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
Γιατι ειναι κακο να απολογουμαστε και να βρισκομαστε στην αναγκη να το κανουμε?
Ειναι αδυνατον να μην κανουμε λαθη ή να μην εχουμε ελαττωματα. δεν ειμαστε θεοι! Απλα αν εκθετουμε τα λαθη μας αισθανομαστε μειονεκτικα απεναντι στους αλλους. ο εγωισμος μας δεν το επιτρεπει. Δεν χρειαζεται να απολογηθεις nera για τιποτα αν σε φερνει σε δυκολη θεση. Αλλα ειλικρινα γενικα δεν ειναι κακο να κανουμε λαθη. κακο ειναι οταν το καταλαβαινουμε να επιμενουμε σε αυτα απο εγωισμο ή πεισμα.

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
εκπαιδευτή
Εννοεις καποιον που εχει ειδικευτει στην εκπαιδευση? και αυτος σου ειπε να δωσεις σφαλιαρα στο σκυλι? Καποιος που εχει ειδικευθει την εκπαιδευση των σκυλων?????

alxdamos

Well-Known Member
20 Αυγούστου 2009
66
0
Athens
Εννοεις καποιον που εχει ειδικευτει στην εκπαιδευση? και αυτος σου ειπε να δωσεις σφαλιαρα στο σκυλι? Καποιος που εχει ειδικευθει την εκπαιδευση των σκυλων?????

σημείωση... δεν είπε δώστου σφαλιάρα σαν να τσακώνεσαι στο δρόμο, αλλά μια σφαλιαρίτσα...

ναι, άνθρωπος που έχει εκπαιδευτήριο, κάρτα, αυλή, σκυλιά, από αυτά τα μαντζαφλάρια..χαχαχα τέσπα αστειεύομαι, ναι εκπαιδευτής κανονικός.
βλέπεις λοιπον πόσο εύκολο είναι για έναν αδαή να πάρει τον κακό το δρόμο....που λέει και ο μαργαρίτης.
τέσπα πάω στα κόκκαλα γιατί έχει φτάσει η κουβέντα στα κρασιά και στις σούπες...χαχαχαχαχα

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
Λοιπον εγω ειμαι καθηγητρια με πτυχια διορισμενη κλπ ειδικευμενη στην εκπαιδευση οπως λες και σου λεω οταν το παιδι σου λεει λαθος την προπαιδεια να του δινεις σφαλιαρα στο στομα. Εσυ εισαι αδαης και με ακους. Τι κανεις? Πως με χαρακτηριζεις? τι λες στους αλλους για συμβουλη. Ξερεις μια ειδημωνας στη εκαπιδευση των παιδιων μου ειπε αυτο το τιπ για να μαθει την προπαιδεια? και αν καποιος σου πει τι λες του απαντας ημουν αδαης και πηρα τον κακο τον δρομο γιατι μου το ειπε καθηγητρια με πτυχια κλπ?

alxdamos

Well-Known Member
20 Αυγούστου 2009
66
0
Athens
Λοιπον εγω ειμαι καθηγητρια με πτυχια διορισμενη κλπ ειδικευμενη στην εκπαιδευση οπως λες και σου λεω οταν το παιδι σου λεει λαθος την προπαιδεια να του δινεις σφαλιαρα στο στομα. Εσυ εισαι αδαης και με ακους. Τι κανεις? Πως με χαρακτηριζεις? τι λες στους αλλους για συμβουλη. Ξερεις μια ειδημωνας στη εκαπιδευση των παιδιων μου ειπε αυτο το τιπ για να μαθει την προπαιδεια? και αν καποιος σου πει τι λες του απαντας ημουν αδαης και πηρα τον κακο τον δρομο γιατι μου το ειπε καθηγητρια με πτυχια κλπ?
αλήθεια? δεν ξέρω... γιατί τότε ακούμε ένα γιατρό? επειδή είναι ο ειδήμωνας στο αντικείμενο... φαντάζομαι.
ρε συ jennie, δεν διαφωνώ μαζί σου, αν το πάμε προσωπικά ίσως και να το ψάξω, αλλά αν πες δεν το ψάχνω και με βλέπει ένας τρίτος..θα πεί αυτός είναι άρρωστος (πχ) αλλά αν με γνωρίσει και δει ότι δεν ήξερα και ο γκουρού μου είπε αυτό... τι θα πει μετά? εκεί δεν υπάρχει ένα μικρό ελαφρυντικό σε μένα? εκεί δεν θα πει.. εεε αφού έπεσες στον κατσαπλιά τι περίμενες?
Τι θέλω να πώ.. πολλές φορές δεν είναι όπως τα βλέπουμε.. θέλουν λίγο διερεύνηση πιστεύω.

ΒΑΣΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ... ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΜΙΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΣΥΖΥΤΗΣΗΣ... ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΤΡΩΤΕ ΟΤΙ ΔΕΡΝΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ... (χαχαχα δεν έχω αλλά λέμε τώρα)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul