Με οποια φυλη και να επιλεξεις να ζει το dogo να εχεις στο μυαλο σου αυτο που σου ειπε ο Promitheas..."Τα Ντόγκο συνήθως συμβιώνουν απροβλημάτιστα με άλλα σκυλιά και ειδικότερα όταν αυτά είναι πιο μικρά... η ανοχή τους είναι χαρακτηριστική! " Αυτη ειναι η τυπικη συμπεριφορα ενος dogo και αν δεν αυτο ισχυει κατι δεν παει καλα!
Βεβαια οταν μιλαμε για 2 αρσενικους ιδιου μεγεθους και ταπεραμεντου... δυσκολευουν τα πραγματα νομιζω.
Ο δικος μου ποτε δεν εχει αγριεψει σε κανενα σκυλι, αρσενικο ή θηλυκο, μεγαλο ή μικρο.. Παντα εχει φιλικη διαθεση και απιστευτη ανοχη σε δαγκωματα, καβαληματα, τραβηγματα αυτιων-ουρας...2-3 φορες που εχει τσακωθει του την επεσαν κανονικα και χωρις να το περιμενει... Μικροτερος εκανε πισω αμεσως, σημερα ... αστα
Με τον Βελγο που εχουν οι γονεις μου τα πανε καλα για κανα 10λεπτο, μετα ο μεγαλος (7 χρονων) κουραζεται και δε θελει πολλα πολλα και εκει μπαινει η καγκελενια πορτα αναμεσα τουs! Υστερα απο 2 καυγαδες ξερω πια που ειναι το οριο! Ποτε ομως δεν τους ξεκιναει ο Diego
Εγω γι αυτο σου προτεινα το γερμανικο, μικροτερο σε ογκο αλλα εξισου αθλητικο για να παιζουν, ισορροπημενο και πιο σοβαρο για τον "επαναφερει" στην ταξη, τη στειρωνεις και στον πρωτο οιστρο και εισαι "αρχοντας"