Μεχρι ποια ηλικια αναπτυσονται τα αρσενικα ροττ?και σε ποια ηλικια περιπου ωριμαζουν?ας απαντησει καποιος εμπειρος?ευχαριστω
ποια ειναι τα σημαδια φυλαξης κατα τη γνωμη σου που θα δειξει ενα κουταβι στην ηλικια των 5 1/2 μηνων ?Damhs :Είναι πολύ μικρό ένα κουτάβι να δείξει σημάδια φύλαξης στην ηλικία των 5 1/2 μηνών? Πίστεύω ότι αν μετά το χρόνο δεν δεις αυτά που θέλεις να δεις στο σκύλο, καλό θα ήταν να συμβουλευτείς εκπαιδευτή και να μην περιμένεις τα γενέθλια των 2 ετών για να γίνει μέσα σε μία νύχτα το υπόδειγμα που περιμένεις. Έτσι θα έχεις χρόνο να δουλέψεις μαζί του.
O δικός μου είναι 5 μηνών και ήδη έχει δείξει αρκετές φορές σημάδια επιθετικότητας προς ξένους.
Εδώ, επίτρεψέ μου να σου πω πως κάτι έχεις διαβάσει λάθος στον σκύλο σου!Είναι πολύ μικρό ένα κουτάβι να δείξει σημάδια φύλαξης στην ηλικία των 5 1/2 μηνών?
τωρα θυμηθηκα ενα περιστατικο με την καυκασινα μου (εγω το θεωρησα φυλαξη, αλλα με αυτο που γραφεις, θελω να μου πεις την γνωμη σου)Εδώ, επίτρεψέ μου να σου πω πως κάτι έχεις διαβάσει λάθος στον σκύλο σου!
Για δηλητηριώδη φίδια κοίταξες?τσιτωνει μουρη, κωλους ουρα κλπ και κανει μερικα κοφτα γαβ...
και μολις αυτοι φτανουν ακριβως στο σημειο του δρομου που ηταν απο πανω μας,τρεχει αυτη γαυγιζοντας κατα πανω τους, πλησιαζει μεχρι το ενα μετρο με πολυ εντονο γαυγισμα στα ποδια τους ειδικα ,
Προφανώς ήταν φύλαξη, πρώιμη και ακατέργαστη μεν, αλλά φύλαξη δε!ρε δεν μας..χαχαχααχαχαχαχαχ
ηταν φυλαξη αυτο που εκανε, ναι η ου?
δεν εχει σημασια ποσες φορες θα δει κατι για να μην το φοβαται σημασια εχει τι θα κανεις εσυ και πως θα συμπεριφερθεις οταν κρατας το σκυλο και γινει κατι , απο σενα θα παρει το μηνυμα το σωστο η' το λαθοςFerb Εγω εχω αλλη απορια ποσες φορες πρεπει να δει κατι για νξα μη το φοβαται αν τωρα δε φοβαται τπτ μπορει να το φοβαται οταν μεγαλωσει???
Εγω πιστευω παλι οτι θα πρεπει να περιμενεις λιγο καιρο ακομη.Πίστεύω ότι αν μετά το χρόνο δεν δεις αυτά που θέλεις να δεις στο σκύλο, καλό θα ήταν να συμβουλευτείς εκπαιδευτή.
Διασταύρωση με Pointer είναι το σκυλάκι σου?Βλέπω 2 γυναίκες να περπατάνε έξω από την αυλή και ακούω γρύλισμα. Σταματά το δάγκωμα και σηκώνεται όρθιος. Δεν τον ενθαρρύνω και γενικώς το βουλώνω να δω τι θα κάνει...Φερμάρει (σηκώνοντας ποδαράκι) γρυλίζει πιο έντονα και όταν φτάνουν στην πόρτα με σηκωμένο στήθος και ουρά κάγκελο περπατάει γρήγορα καταπάνω τους γαυγίζοντας. Σταμάτησε όταν σταμάτησαν και αυτές και του σφύριξαν. Η ουρά παρέμεινε κάγκελο και μόλις κάνουν να φύγουν φερμάροντας πάλι πήγαινε από πίσω τους.