ΑΗΔΙΑ! (μπλιαχχχχχχ!)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Σήμερα με πιάσανε οι νοικοκυρωσύνες μου και για να μην πληρώνω τα μαλλιά της κεφαλής μου ν' αγοράζω μπουρδίτσες για λιχουδιές του μέλλοντος τεραστίας μορφώσεως και νυν κυρίως εκπάγλου καλλονής κυνός μου, αποφάσισα να του φτιάξω μπισκοτάκια. Από σηκώτι κοτόπουλου (μπλιαχχχχ!) που τρελλαίνεται. Πήγα λοιπόν στο χασάπη, κόντεψε κι αυτός να ξεράσει, μου είπε "έχω μια σακούλα δυόμισυ κιλά μαλακίες, πάρτηνα πέντε δολλάρια να μην τη βλέπω, μπλιαχχχχ!" και την πήρα. Πάω τώρα σπίτι, ακολουθώ τη συνταγή, εν τω μεταξύ το Μουφ να έχει πάρει το βλέμμα του τρελλού και να γλύφεται από πάνω μέχρι κάτω.

Ρε σεις, έχω μηχάνισμα καθαρισμού του αέρα κι όμως κοντεύω να λιποθυμήσω! Σηκώτι κοτόπουλου (αααααααρρρρρρρρχχχχχχχχχχχ-γγγγγγγχρρρρρρρ-μπλιααααααχχχχχ!) με σκόνη σκόρδου έντονη, αλεύρι και καλαμποκάλευρο (cornmeal), απ' αυτό που τρώγανε, ακούω, στην Κατοχή, και βρωμοκοπά το σύμπαν τα εφτά λέσια! Το δε Μουφ όχι μόνο κοντεύει να λιποθυμήσει διότι πιστεύει ότι πέθανε και βρίσκεται στον παράδεισο, αλλά έρχεται και μου γλύφει τα πολύ καλά πλυμένα και απολυμασμένα χέρια μου!!!!!

Εν τω μεταξύ πρέπει να φτιάξω και γίγαντες (θεωρητικά για μένα)! Μου λέτε ΠΩΣ θα τους βάλω στο φούρνο που μπορεί να πάρουνε μυρωδιά αφού βγει η αηδία?! Και το χειρότερο: ΠΩΣ θα πάω που με έχουνε καλέσει (μετά του Μουφ παρακαλώ!) που θα αναδίδω μπόχα κι ας κάνω μπάνιο?!

Λέω να συσκευάσω τα (ο Θεός να τα κάνει) μπισκότα εν κενώ διότι θα βρωμίσει και η κατάψυξη παρά τη σόδα!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Τα εφτά λέσια? Αχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!
Να ‘σαι καλά βρε Σάρα! Μου φτιάξες το κέφι!
:paja1::paja1::paja1:

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Αν εξαιρέσεις το σκόρδο που δεν μ' αρέσει ιδιαίτερα κι εγώ με τον Μουφ θα καθόμουν!Σαν τρελός θα τα χτυπούσα τα σηκωτάκια πουλιών...Τώρα που το σκέφτομαι πεινάω κιόλας!:D:D:D

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Ναι, καλά, εσείς γελάτε και πεινάτε, εμένα όμως το σπίτι μου βρωμάει φριχτά και προσπαθώ να μαγειρέψω και κείνους τους έρμους τους γίγαντες! Βρήκα μάλιστα και ντόπιο χωριάτικο λουκάνικο, το οποίο όμως θα πάει στράφι εάν μυρίσει το φαΐ σηκωτίλα! Το δε Μουφ, αφού καταβρόχθισε μερικά μπισκοτάκια για να δει εάν έγιναν καλά (γίνανε διότι πήρε το ύφος του τρελλού), στρώθηκε τώρα και περιμένει να δει τι παίζεται με τους γίγαντες!!!!! Να δείτε που θα ζητάει και φέτα και ψωμί!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Σίγουρα! Ο Μουφ τα πάει καλά με το σύμπαν, παίρνει μάλιστα και φιλοσοφικό ύφος όταν βρίσκει σκυλιά με προβλήματα διότι είναι και ψυχολόγος. Άμα το σκυλί είναι πολύ επιθετικό, παίρνει το ύφος του στυλ "καλά, εσένα είπε ο γιατρός να σου λέμε πάντα ναι". Αν βλέπει ημι-επιθετικό σκυλί, προσπαθεί με χιούμορ. Π.χ. χτες τον κυνηγάγανε διάφοροι ημι-τσαμπουκάδες και έτρεχε και κυλιότανε να τους ξεφύγει σαν σε ταινία καράτε! Μεγάλη πλάκα είχε.

Πάντως πήρα τον αδερφό μου να του παινευτώ για τις μαγειρικές μου ικανότητες, του εξήγησα πώς φτιάχνουμε σκυλομπίσκοτα και άρχισε να τσιρίζει "μηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!! ΜΟΛΙΣ ΕΦΑΓΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!"

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Ρε σεις, μεγάλη επιτυχία τα αηδιαστικότατα σηκωτομπίσκοτα! Αφού λέω να πάω και μια σακουλίτσα στη φίλη μου απόψε που μας έχει καλεσμένους μετά του Μουφ για να τα δοκιμάσουνε και οι σκύλοι της! Αν τους αρέσουνε, λέω ν' ανοίξω επιχείρηση! Το μόνο που θα χρειαστώ είναι κουπ-πατ για να είναι ευπαρουσίαστα αφού αυτή τη στιγμή μοιάζουν σα στραβοχυμένοι λουκουμάδες (αν και ο Μουφ γνωρίζει ότι στο στομάχι του θα καταλήξουνε πολτός, ό,τι σχήμα και να ΄χουν!), ολίγη φαντασία, πρώτες ύλες και θα τα βαφτίσω κιόλας "οργανικά"! Μπορεί να είναι και όνειρα θερινής νυκτός, αλλά εδώ εμείς, καθότι βλάχοι, έχουμε αρκετές κυρίες που φτιάχνουνε πράγματα και τα πουλάνε από την επιχείρησή τους! Φυσικά έχει ιστορία να στήσω το όλο, υγιειονομικές υπηρεσίες και έτσι, αλλά αξίζει τον κόπο και θα 'χω και φοροαπαλλαγές!!!!!

Ψιλοαστειεύομαι αλλά ίσως και ψιλοσοβαρεύω.:eek::eek::D:D:D Θα βρωμάει φυσικά το σπίτι μου επί μονίμου βάσεως, αλλά ...... χμμμμμμ.... Το πολύ να πάρω κι άλλο καθαριστικό για τον αέρα διότι αυτό εδώ πέρα παλεύει αγρίως αυτή τη στιγμή να μας καθαρίσει τον αέρα από τη σηκωτίλα.

Last edited:

Rentina - Marley

Well-Known Member
14 Ιανουαρίου 2009
133
1
Thessaloniki
xaxaxa
Μπράβο βρε Sara Είσαι Απίθανη...
τουλάχιστον δεν πήγε τσάμπα ο κόπος σου
και η Μυρωδιά !!!
το ευχαριστήθηκε ο Mouf...

scooby doo

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2009
612
3
Ναύπλιο-Αθήνα
Μπράβο κουράγιο..καλά δεν πρέπει να υπάρχει πιο καλοφαγάς σκύλος από τον δικό σου.. Βάλε αν μπορείς τις αναλογίες της συνταγής μήπως μπορέσω κάποια στιγμή να εξαναγκάσω τον πατέρα μου να την φτιάξει γιατί εγώ αποκλείεται να έπιανα συκωτάκια!!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Η συνταγή της αηδίας ακολουθεί:

Υλικά

Μισό κιλό ξερατά (παρντόν, σηκωτάκια κοτόπουλου εννοώ)
1 φλυτζάνι καλαμποκάλευρο (corn meal, ΟΧΙ κορν φλάουρ)
1 φλυτζάνι αλεύρι ολικής αλέσεως
Αρκετή σκόνη σκόρδου (ΟΧΙ από την αλατισμένη)

Και τέλος ένα μανταλάκι για τη μύτη σας, γάντια για να μη λερώσετε τα χέρια σας και μετά βρωμοκοπάνε αγρίως και δεν καθαρίζουνε και δε σας πλησιάζει άνθρωπος, απορροφητήρας και πολύ αποσμητικό αέρα. Άντε και καμιά πυροσβεστική αντλία εάν δημιουργήσετε μπαρούτι! Επίσης μια χαρτοσακούλα εμετού από αυτές που δίνουνε στα αεροπλάνα και μια μάσκα για τη μύτη ή μάσκα οξυγόνου εάν είστε αλλεργικοί στο μανταλάκι. Α ναι, και ένα καλό πλυντήριο πιάτων που αποστειρώνει τα πάντα.

Εκτέλεση

Περνάμε τις αηδίες από το μπλέντερ και μόλις πολτοποιηθούνε τις ρίχνουμε σε μπωλ. Ρίχνουμε το σκόρδο και τα αλέυρια και ζυμώνουμε. Μετά το απλώνουμε σε ελαφρώς βουτυρωμένο ταψί, αλλά τώρα που το σκέφτομαι, μπορείτε να το βάλετε και σε φόρμα κέηκ ελαφρώς βουτυρωμένη. Το ψήνεται το όλον σε μέτριο φούρνο 20-30 λεπτά. Μην πετάξετε τα γάντια διότι θα χρειαστεί να το κόψετε σε μικρούτσικα κομματάκια-μπουκίτσες. Φυλάσσεται και στο ψυγείο και στην κατάψυξη.

izambella

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2009
97
0
αυτό με τα συκωτάκια ρε παιδιά τι αηδία σας βγάζει δεν το καταλαβαίνω...έχετε φτιάξει πότε φαγητό για μωρό?να βάζεις στο μπλέντερ μοσχάρι πατάτες κλπ???το ίδιο πράγμα ειναι ...:confused::confused::confused::confused::confused::confused: τεσπα!!!ευχαριστώ σάρα!!!!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Ουχί, διότι το ανθρώπινο μωρό τρώει, όπως λες, μοσχάρι και πατάτες, όχι ωμό σηκώτι αηδία να μοιάζει με αλεσμένο αίμα (μπλιαχχχχ!). Ούτε βρωμάνε το μοσχάρι με τις πατάτες όπως θα βρωμίσει εντός ολίγου το σπίτι σου από το σηκώτι του κοτόπουλου με το σκόρδο και θα ασφυκτιά η γειτονιά! Εγώ ντρεπόμουνα να αντικρύσω τους γείτονες από φόβο ότι κυκλοφόρησαν οι μυρωδιές. Τώρα που το σκέφτομαι, μπορεί και να είχα τη μύγα και να μυγιαζόμουνα, αλλά καταλαβαίνετε μπόχα!