ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ

parist43

Active Member
9 Ιανουαρίου 2010
29
0
δεν ξερω απο σκυλους ,αλλα δεν φαινεται για κοπριτης.βεβαια η φωτο τον αδικει.απο κοντα αν τον δη κανεις μοιαζει για ρατσας(δεν εχω ξαναδη τοσο ωραιο σκυλο,και εχει μια περηφανεια σε ολη την κορμοστασια και το βλεμα του) πιθανον ομως να κανω λαθος .γιατι οπως ειπα δεν ξερω απο σκυλους.για το χαρακτηρας το ρωτησα ,γιατι αν ηταν ρατσας,ισως να εβγαιναν μερικα συμπερασματα.
παντως μοιαζει με ενα σκυλο που ειχα δει σε ενα σπιτι περισυ ,που ειχα επισκεφτει,και που ο ιδιοκτητης του
οταν ηταν να περασω απο κοντα του ,ερχοταν κιαυτος μαζι,ποτε δεν με αφηνε μονο να περασω απο κοντα.
παντως ειναι εγκλημα να τα παρατανε ετσι τα ζωα

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Ο σκύλος είναι ημίαιμος. Δεν είναι κακό αυτό (κάθε άλλο). Υπάρχουν πανέμορφα ημίαιμα, με κορμοστασιά, και περηφάνια! :)

Επίσης, παρατήρησες οτι η ουρά του είναι κάτω απο τα σκέλια?

Επιμενω: αν δεν γνωρίζεις πως να πλησιάσεις έναν αδέσποτο σκύλο που δεν είναι προφανώς φιλικός σε πρώτη φάση, καλύτερα να μην πλησιάσεις.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
O σκύλος στην φωτογραφία φαίνεται πολύ φοβισμένος και πολύ νευρικός, και δεν θεωρώ απίθανο το ενδεχο΄μενο να δαγκώσει κάποιον που θα τον προσεγγύσει απότομα γιατί μάλλον δεν έχει καλοπεράσει....:(

parist43

Active Member
9 Ιανουαρίου 2010
29
0
Επίσης, παρατήρησες οτι η ουρά του είναι κάτω απο τα σκέλια?
ναι .καθόταν,πηγα να πλησιασω,και φοβηθηκε γιαυτο ειναι κατω απο τα σκελια,κατα την γνωμη μου.
το ζωο ειναι σοκαρισμενο,προσφατα το εχουν εγκαταλειψει.δεν νοιωθει ανετα με τον χωρο και δεν κανει παρεα με τα αλλα αδεσποτα που ειναι εκει(εχει πεντε εξι εγκαταλελειμενα στον ιδιο χωρο-περισυ δεν ειχε κανενα..καθεται μονο του.
αν πλησιαζα πιο πολυ θα επιτεθοταν

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
ναι .καθόταν,πηγα να πλησιασω,και φοβηθηκε γιαυτο ειναι κατω απο τα σκελια,κατα την γνωμη μου.
το ζωο ειναι σοκαρισμενο,προσφατα το εχουν εγκαταλειψει.δεν νοιωθει ανετα με τον χωρο και δεν κανει παρεα με τα αλλα αδεσποτα που ειναι εκει(εχει πεντε εξι εγκαταλελειμενα στον ιδιο χωρο-περισυ δεν ειχε κανενα..καθεται μονο του.
αν πλησιαζα πιο πολυ θα επιτεθοταν
Ακριβώς. Σου προτείνω αν θέλεις να το βοηθήσεις, να πας με κάποιος που γνωρίζει καλά απο σκυλιά. Θα χρειαστούν πιθανόν παραπάνω απο μια επισκέψεις για να σας εμπιστευθεί.

parist43

Active Member
9 Ιανουαρίου 2010
29
0
θελω να τον βοηθησω και επειδη οπως ειπα ειναι ωραιος πιθανον να εβρισκα καποιον που να θελει να τον παρει(εχω δηλαδη υποψιν μου μερικους ).ομως κυριολεκτικα δεν πλησιαζετε .πρεπει να ξερει πολυ καλα απο σκυλους οποιος τον πλησιασει.(ανεβαζω και μια φωτο οπως ηταν πριν σηκωθει και πριν τον πλησιασω)

Attachments

parist43

Active Member
9 Ιανουαρίου 2010
29
0
Μυτιλήνη.πιστευω οτι οι της φιλοζωικης θα το ξερουν,γιατι γυρνανε και ταιζουν τα αδεσποτα (που ειναι συγκεντρωμενα σε μερικα μερη -στην περιοχη του καστρου κυριως,στο παρκακι αυτο κλπ).τι να κανουν και αυτοι,ηρωες ειναι.καθε μερα εγκαταλειποντε ζωα.περισυ στο παρκακι αυτο δεν ειχε ουτε ενα αδεσποτο σκυλι και τωρα θα εχει 6-7.απλα πιστευω οτι με τον καιρο το σκυλι θα εξεικειωθει με τον χωρο ,και γιατι οχι καποια στιγμη στο μακρυνο μελλον και με μενα.καθε μερα του αφηνω ξηρη τροφη και μολις φυγω 50 μετρα πιο περα παει και τρωει.

fotiadou

Member
19 Ιανουαρίου 2010
7
0
Απο την ημερα που αρχισα να ψαχνω βοηθεια για τα αδεσποτα σκυλακια μαςεχω σταναχωρηθει πολυ.Τελικα στην χωρα μας δεν εχουν την ευαισθησια που πρεπει για ευρωπαικη χωρα.Ο δημος αναλαμβανει μονο την ιατρικη περιθαλψη,τα καταφυγια ειναι γεματα και δεν μπορουν να δεχτουν αλλα αδεσποτα,οι πανσιον ειναι ιδιωτικες και κοστιζουν.Τελικα μονο οσοι ειναι φιλοζωοι εθελοντες ασχολουνται με αυτα τα ζωακια.Σας ευχαριστω γαι την βοηθεια σας.Τελος θα ηθελα να ευχαριστησω και το καταφυγιο ζωων στα Σπατα (καζ) για την βοηθεια τους στη στειρωση και θεραπεια των ζωων μας.Πραγματικα αξιολογος συλλογος ευρωπαικου επιπεδου.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Yπάρχει το σωματείο "Κιβωτος" στη Μυτηλίνη και απ'οσο ξέρω κάνουν πολύ καλή δουλειά. Μπορεί να μην μπορούν να περιθάλψουν ή να φιλοξενήσουν το σκύλο, αλλά θα μπορούσαν να έρθουν μια δυο φορές μαζί σου και να σε βοηθήσουν στις πρώτες επαφές...

maria

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2008
117
2
Κερατέα
η εταιρεια στην οποια βρισκονται τα σκυλακια δεν μπορει να δωσει καποια χρηματα να πανε σε πανσιον μεχρι να υιοθετηθουν?Δεν νομιζω να ειναι τοσο μεγαλο το κοστος για ενα εργοστασιο...:)

parist43

Active Member
9 Ιανουαρίου 2010
29
0
ο εγκαταλειμενος σκύλος που εβαλα και την φωτο του
στο #19 ,εχει εξαφανιστη.με την επαυριο που εβαλα το θεμα εδώ ,δεν τον ξαναειδα.εκτος κιαν πηγε πιο κατω.η αυτοι που τον εγκατελειψαν το μετανοιωσαν και γυρισαν να τον παρουν.η να τον ειδε καποιος εδω απο καμια φιλοζωικη εταιρεια και πηγε και τον πηρε

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω. Μακάρι να έγινε κάτι από όλα αυτά αλλά το απλούστερο καλό που μπορεί να έγινε, λέω τώρα εγώ, είναι να τον ενόχλησαν τα φλας της δημοσιότητας και να πήγε κάπου πιο ήσυχα.

mariakapa

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2009
167
0
Aθηνα
ο εγκαταλειμενος σκύλος που εβαλα και την φωτο του
στο #19 ,εχει εξαφανιστη.με την επαυριο που εβαλα το θεμα εδώ ,δεν τον ξαναειδα.εκτος κιαν πηγε πιο κατω.η αυτοι που τον εγκατελειψαν το μετανοιωσαν και γυρισαν να τον παρουν.η να τον ειδε καποιος εδω απο καμια φιλοζωικη εταιρεια και πηγε και τον πηρε
Γιατι δεν ρωτας τον φιλο σου που ειναι μελος της κιβωτου? Αυτοι ισως να ξερουν.Μακαρι να ειναι καλα και να μην φωλιαστηκε. Α, και να χαιρομαστε το νησι μας!!!!!!!

maria-akis

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2010
177
0
είναι απαράδεκτο να αφήνουν ζώα, να τα εγκαταλείπουν..
θα μου πεις καθημερινά αφήνουν τόσους ανθρώπους δικούς τους στα νοσοκομεία να αργοπεθαίνουν, τα ζώα σε πειράξανε..
(είμαι νοσηλεύτρια κ έχω δει πολλά.. κ ακόμα είμαι στο ξεκίνημα.. δε φαντάζεστε..)

ευτυχώς υπάρχουν φιλόζωοι άνθρωποι.. η συνάδελφος στη δουλειά ενδιαφέρεται πραγματικά γι αυτά κ σύντομα θα ανοίξω νεο θέμα με φωτός που της ζήτησα να βγάλει από αδέσποτα που προσέχει αυτή. με την άδειά σας μάλιστα και σόρυ για το εκτος θεματος!

α, και μου είπε σήμερα πως ο δήμος πειραιώς διακόπτει τις επιδοτήσεις για τα αδέσποτα και οι φιλοζωικές δεν θα μπορούν να δράσουν καθόλου..

parist43

Active Member
9 Ιανουαρίου 2010
29
0
να ειναι καλα και να μην φωλιαστηκε
δεν πιστευω ,διοτι τα αλλα αδεσποτα ειναι εκει μια χαρα.πιθανον με την μεταβολη του καιρου στο κρυο να πηγε πιο κατω.θα ψαξω να δω.

parist43

Active Member
9 Ιανουαρίου 2010
29
0
Εχω καλα νεα.τον βρηκα.τον σκυλο που λεγαμε.
λοιπον ,διπλα στο παρκακι αυτο που ηταν ο σκυλος,εν επαφή ,ειναι το Αρχαιολογικο Μουσειο.
λοιπον την πρωτη μερα που τον ειδα ,η πρωτη σκεψη που εκανα ηταν μηπως ηταν του μουσειου και βγηκε απο καποια πορτα ανοιχτη.(μπαινοβγαινει πολυς κοσμος εκει)
και οπως ειχα πη ΔΕΝ φαινοταν για κοπριτης με τιποτα.μονο τα ματια του και τα μαλια του(χρυσαφι) να εβλεπες καταλαβαινες οτι δεν ειχες να κανεις με κοπριτη.
λοιπον σημερα τον ειδα μεσα στο μουσειο.στην αυλη του.την ωρα που ηταν κλειστο (απογευμα)
ειναι μαλλον ο φυλακας του μουσειου.