ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ

fotiadou

Member
19 Ιανουαρίου 2010
7
0
ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ.ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΣΤΑ ΖΩΑ ΤΑΙΖΑΜΕ 3 ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ.Η ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΗΛΥΚΙΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΕΝΝΗΣΕ 5 ΣΚΥΛΑΚΙΑ.ΣΤΟ ΕΝΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΗΛΥΚΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΚΑΙ 2 ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΗΝΗΣ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΙΝΘΟΥΝ.ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΣΤΕΓΗ.

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Καλησπερα!:)

Αρχικα πρεπει να μαζεψετε λεφτα και να στειρωσετε τα θηλυκά ,εκτος κ αν εχει προγραμμα για τα αδεσποτα ο δημος οπου μπορειτε να ζητησετε βοηθεια απο αυτους.
Εξετασεις υγειας στα ζωα, φωτογραφιες και προωθηση αγγελιων ωστε να βρουν σπιτι.
Αν πρεπει να φυγουν αμεσα απο την εταιρια θα πρεπει να φιλοξενηθουν καπου(εθελοντες ή πανσιον).

Καλη τυχη!
:D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Αν αγαπάτε πραγματικά τα ζώα, μαζέψτε συναδελφικά χρήματα, συνεννοηθείτε και με καμμιά φιλοζωική ίσως για μικρότερο κόστος και ξεκινήστε στειρώνοντας τα θηλυκά. Προσωρινά προστατέψτε τα όσο μπορείτε πχ από φόλες που "αντιμετωπίζουν" δραστικά τέτοια προβλήματα υγιεινής και τέλος προσπαθείστε να τους βρείτε σπίτια. Βάλτε και εδώ στο φόρουμ φωτογραφίες καθώς και σε άλλα site με αγγελίες για αδέσποτα και κάντε τον σταυρό σας να αποκατασταθούν. Πάντως απευθυνθείτε και στην φιλοζωική της περιοχής σας. Δεν ξέρω αν υπάρχει αλλά κάντε μια προσπάθεια. Μπορεί να βοηθήσουν.

fotiadou

Member
19 Ιανουαρίου 2010
7
0
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΜΕΣΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ.ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΚΥΛΙΤΣΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΕΙΡΩΣΗ.ΟΙ 2 ΑΛΛΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ.Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΣΙΟΝ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ.ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΙΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ 2 ΘΗΛΥΚΑ.ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ:ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑ ΡΟΤ-ΒΑΙΛΕΡ ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΗ ΟΥΡΑ.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Για επικοινωνήστε και με την Ελληνική Φιλοζωική Εταιρία (6020202). Ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί να προτείνουν κάτι που εμείς δεν ξέρουμε :) Η να συνεργάζονται με πανσιον σε πολύ καλύτερες τιμές. Και πάντως προωθήστε φωτογραφίες. :)

fotiadou

Member
19 Ιανουαρίου 2010
7
0
ΜΟΛΙΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟ ΘΑ ΤΙΣ ΒΑΛΩ ΣΤΟ FORUM.ΣΤΗ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ.ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΜΟΛΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ.:)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Αν έχετε ήδη μιλήσει με την φιλοζωική, πες μας τι σας είπαν, έτσι για να ξέρουμε τι να προτείνουμε σε ανάλογες περιπτώσεις.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Μην γράφετε με κεφαλαία, σας παρακαλούμε.

Οταν λετε πρόβλημα με το αίμα τους, τι εννοείτε?

Γενικα αυτά που είπε η Mareco να κάνετε.... δεν υπάρχει άλλη λύση. Βάλτε φωτογραφίες παντού.

fotiadou

Member
19 Ιανουαρίου 2010
7
0
ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΥΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟ Η ΦΥΛΑΞΗ ΤΟΥΣ::ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΘΟΥΝ.:confused:

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΥΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟ Η ΦΥΛΑΞΗ ΤΟΥΣ::ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΘΟΥΝ.:confused:
Στην Ελλάδα υπάρχουν δεκάδες νόμιμα καταφύγια αδέσποτων ζώων. Τι ακριβώς εννοούν??

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Μιλάμε για την ελληνική φιλοζωική εταιρία ή άλλη;;;;;;

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
αυτο ειναι περα για περα ψεμμα οι δημοι ειναι υποχρεωμενοι να εχουν προγραμμα για τα αδεσποτα

τα κεφαλαια σημαινουν οτι φωναζεις :)

fotiadou

Member
19 Ιανουαρίου 2010
7
0
Είχαν ερλιχίωση,τα αιμοπετάλια,και δεν μπορούσαν να τα ναρκώσουν.Τους διναμε χάπια αλλά στο μεταξύ έμεινε έγκυος η μία.:(

fotiadou

Member
19 Ιανουαρίου 2010
7
0
Συγνώμη για τα κεφαλαία.Στην ελληνικη φιλοζωικη που ειπαν οτι καταφυγιο σημαινει φυλαξη για λιγο χρονικο διαστημα η προασπαθεια για υιοθεσια των ζωων.Ασυλο ειναι η φυλαξη των αδεσποτων.Επισης οι δημοι ειναι υποχρεωμενοι μονο για την περιθαλψη των αδεσποτων ζωων.Μου ειπαν να ανατρεξω στον νομο 31 70 του 2003.

parist43

Active Member
9 Ιανουαρίου 2010
29
0
και εκει που παρκαρω το αυτοκίνητο παρατανε σκυλακια.πριν 3 μερες αφησαν αυτον που φαινεται στην φωτο.ειναι μεγαλοσωμος και παρα πολυ ωραιος(στην φωτο δεν φαινεται ποσο ωραιο ειναι)
πηγα να τον πλησιασω αλλα αγριεψε και φοβηθηκα.υπαρχει κινδυνος?τι ρατσα ειναι και τι χαρακτηρας?

Attachments

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Αν δεν γνωρίζεις πως να πλησιάσεις εναν αδέσποτο σκύλο και πως να ζυγίσεις τη συμπεριορά του και να αντιληφθείς έγκαιρα τυχον σήματα που σου στέλνει, καλύτερα να μην πλησιάσεις.
Ρατσα: Κοπρίτης.
Χαρακτήρας: Δεν τον γράφει στο κουτελο του, οπότε η φωτογραφία δεν αρκεί για να σου πούμε... :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog