Ας τα ξαναβάλουμε τα θεματάκια στην θέση τους, γιατί ξεστράτισαν λίγο...
1. "Δεν πιστεύω να πλήρωσες" εννοείται, τον καραγκιόζη που έβαλε δυό τυχαία σκυλιά να ζευγαρώσουν, για να βγάλει τα έξοδα της χρονιάς.
Και θα μας επιτρέψεις, να έχουμε άποψη, για το πόσο ζητάνε.
2. Αν ήταν να δώσεις 1000άρικο στον εκτροφέα, καλύτερα να έπαιρνες αδέσποτο;;;;;;;;;;
Κάτι άλλο μάλλον θέλεις να πεις ή εγώ δεν καταλαβαίνω.
3. Τα καθαρόαιμα δεν αποδεικνύονται οπτικά ή επειδή εγώ θα σου πω ότι ο σκύλος μου είναι καθαρόαιμος. Καθαρόαιμος, είναι μόνο ο σκύλος που έχει pedigree. Αρα, ο σκύλος σου είναι καθαρόαιμος μόνο αν και οι δύο γονείς του, έχουν pedigree. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, έδωσες τα ευρώ σου, για ημίαιμο κουτάβι. Θα σου έλεγα ότι καλά έκανες αν ήθελες ημίαιμο. Αν ήθελες καθαρόαιμο, πιάστηκες κότσος.
4. Κανένας κτηνίατρος δεν μπορεί να σου επιβεβαιώσει αν το κουτάβι σου, φέρει κληρονομικά προβλήματα. Μόνο το pedigree του και ο Θεός... Μπορεί βεβαίως να σε βοηθήσει στην δυσπλασία και σε οτιδήποτε άλλο δηλαδή. Εκ των υστέρων φυσικά. Αφού, η κακή εκτροφή έχει προωθήσει το πρόβλημα. Και τότε...είναι ήδη αργά.
Με τις υγείες σου λοιπόν, να το χαίρεσαι το κουτάβι σου αλλίμονο και κανένας δεν νοιάζεται αν έδωσες 0 ή 5000 ευρώ. Με γειά σου με χαρά σου. Κρίμα όμως, που τα έδωσες σε κάποιον που σε κορόιδεψε και που χειρίζεται μ'αυτό τον τρόπο το σκυλί του. Οχι ότι είναι μοναδικός, αλλά όσο εσύ και όσοι σκέφτονται σαν εσένα, τους ενισχύουν, τους διαφημίζουν και τους προωθούν, δεν θα εκλείψουν ποτέ τα λαμόγια.