Ύπνος

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Είναι αδιανόητο αλλά δυστυχώς δεν αγαπάνε όλοι τα ζώα αρκετά. Θέλουν απλά να ικανοποιησουν την ματαιοδοξία τους με το να πάρουν έναν σκύλο ράτσας φτηνό και δεν τους νοιάζει από κει και πέρα. Ή απλά θέλουν να βγάλουν λεφτά και εκμεταλέυονται αθώες ψυχές!
Και είμαι σίγουρη πως κάποιοι από αυτούς θα πετάξουν τα σκυλιά τους στο δρόμο με την πρώτη δυσκολία. :(

Dyllangirl

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
176
0
Θεσσαλονίκη
Σίγουρα συμφωνώ μαζί σου....Και όσο γιά την τελευταία πρόταση που είπες νομίζω πως στην Ελλάδα τα άτομα που θέλουν σκύλο πηγαίνουν και αγοράζουν χωρίς να ενημερωθούν κατάλληλα για την φροντίδα και τις δυσκολίες που έχει.... Και γι αυτό όταν τα βρίσκουν δύσκολα αμολάνε τα καημένα σκυλάκια στους δρόμους....

Napalina Lacrimal

Well-Known Member
20 Μαϊου 2010
241
0
Serres
www.myspace.com
Και η δικια μου εχει γινει ολωκληρο γαιδουρι 6 μηνων και παλι δεν χανει τον υπνακο της....!
Να μην κοιμαται 16 ωρες την ημερα?!?!
Ειναι και η ρατσα της βεβαια αλλα και το δικο σου θα κανει κανενα μηνα ακομα μεχρι να αρχισει σιγα σιγα να ξυπναει...!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
χαχαχα !! ωραία ! γιατί είχα ανησυχήσει !!! Όταν λέω καλούς γονείς εννοώ πως ήταν υγιέστατοι !! Α! κ επίσεις ένα άλλο πρόβλημα (?) είναι που σήμερα ( 2η μέρα που τον έχω ) δεν έχει κάνει καθόλου κακάκια... αλλά σ αυτό μπορέι να φταίω κ εγώ !!...
Να σου ζησει...πως παει ο μικρος?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97