Καλώς τα παιδιά τα δικα μας!
Να σου πω μονο,
οτι κ μεις οταν η μοσχαρα ηταν κουταβι,
που πηγε απτην μανα της σε μενα,(δε ταλαιπωρηθηκε ποτέ στην ζωη της δλδ),στην αρχη,
το εξω το ετρεμε,
κοκκαλωνε εκει,μουλαρωνε κ δεν εκανε βημα,
ακολουθουσα λοιπον παντα κ γω συγκεκριμενα δρομολογια κ οσο περναγε ο καιρος ολο κ πρόσθετα χλμ,
παντα ομως απτο ιδιο δρομολογιο...
Υπηρχε κ σκεπτικο απο πισω...
Αμε...αμα ποτε χανοταν να ειχε εμπεδώσει τους συγκεκριμένους δρόμους κ να θυμοταν να γυρισει!
Δε ξερω κατα ποσο ισχύει,δε θυμαμαι καν πως μου χε ερθει,
παντως ακομη κ τωρα,την βλεπω κ αναγνωριζει συγκεκριμενους δρομους,κ ας εχει να τους πατησει χρονια...
Στην θεση σου,θα την επαιρνα να πηγαιναμε καπου οπου υπαρχουν πολλα σκυλια,
να τα παρακολουθει με τις ωρες,απο την ασφαλεια μιας καποιας απόστασης βεβαια (ετσι εκανα με τα αυτοκινουμενα,παντος τύπου,που τα χεζοταν η κιουρια...
Ουτε κ θυμαμαι ποσες ωρες εφαγα κ ποσες φορες πιαστηκε ο κωλος μου να καθομαι σε σκαλακια κ παγκακια)
Θα της εβαζα κ κανα ανιμαλ πλανετ (αλλιως γιουτουμπ).
Οι φοβίες,καποιες θα μεινουν,καποιες θα φυγουν...
ακομη κ μεις δεν ημαστε ατρομητοι...ετσι?
Θα την αγαπησετε κ θα σας αγαπησει με τα ελαττώματα κ τα προτερήματα
Να σου πω μονο,
οτι κ μεις οταν η μοσχαρα ηταν κουταβι,
που πηγε απτην μανα της σε μενα,(δε ταλαιπωρηθηκε ποτέ στην ζωη της δλδ),στην αρχη,
το εξω το ετρεμε,
κοκκαλωνε εκει,μουλαρωνε κ δεν εκανε βημα,
ακολουθουσα λοιπον παντα κ γω συγκεκριμενα δρομολογια κ οσο περναγε ο καιρος ολο κ πρόσθετα χλμ,
παντα ομως απτο ιδιο δρομολογιο...
Υπηρχε κ σκεπτικο απο πισω...
Αμε...αμα ποτε χανοταν να ειχε εμπεδώσει τους συγκεκριμένους δρόμους κ να θυμοταν να γυρισει!
Δε ξερω κατα ποσο ισχύει,δε θυμαμαι καν πως μου χε ερθει,
παντως ακομη κ τωρα,την βλεπω κ αναγνωριζει συγκεκριμενους δρομους,κ ας εχει να τους πατησει χρονια...
Στην θεση σου,θα την επαιρνα να πηγαιναμε καπου οπου υπαρχουν πολλα σκυλια,
να τα παρακολουθει με τις ωρες,απο την ασφαλεια μιας καποιας απόστασης βεβαια (ετσι εκανα με τα αυτοκινουμενα,παντος τύπου,που τα χεζοταν η κιουρια...
Ουτε κ θυμαμαι ποσες ωρες εφαγα κ ποσες φορες πιαστηκε ο κωλος μου να καθομαι σε σκαλακια κ παγκακια)
Θα της εβαζα κ κανα ανιμαλ πλανετ (αλλιως γιουτουμπ).
Οι φοβίες,καποιες θα μεινουν,καποιες θα φυγουν...
ακομη κ μεις δεν ημαστε ατρομητοι...ετσι?
Θα την αγαπησετε κ θα σας αγαπησει με τα ελαττώματα κ τα προτερήματα