Εγω επιμένω ότι είσαι φάουλ και θα στο αιτιολογήσω.@manolo έχεις δίκιο εσύ ε'ιπες φαουλ η βρμοντ είπε ντροπή..
εν γνώση τούτου απλά απάντησα και στους δυό σας
επιμένω ότι δν έχω γνώσεις πέραν του τι κάνω εγώ κι αυτό κατέθεσα..
όσο για τις απόψεις μου τις καταθέτω μια δεκαετία τώρα...
δεν χρειάζομαι ... άλλο ντεζαβου...
αν κάποιοι ανακαλύπτουν τωρα την πιριτιδα ...
δεν φταίω ... ας ενημερωθούν πρώτα και συζητάμε μετά...
τόσα χρόνια απαντώ σε ανάλογα θέματα και μερικές σελίδες μετά εμφανίζεται κάποιος και με ταυτίζει με την σαβουρα...
δεν μου χρειάζεται...
Για μένα αντιλαμβάνεσαι κάποια πράγματα λάθος. Και όχι μόνο εσύ. Αυτό το έχετε όλοι όσοι ασχολείστε με την εκτροφή. Γράφεται κάτι κατά κάποιου εκτροφεα η της εκτροφής γενικότερα και βγάζετε μια άμυνα που εγώ αδυνατώ να καταλάβω το λόγο. Αν είσαι σωστός δεν χρειάζεται να βγάζεις άμυνα. Δεν σε κατηγόρησε κανένας.
Δεν ξέρω πόσο έχεις παρακολουθήσει το φορουμ τελευταία αλλά τον τελευταίο καιρό έχουν τρέξει αρκετά θέματα με αν όχι ίδια, παρόμοια θεματολογία. Τόσο που αυτά τα πέντε έξι θέματα θα μπορούσαν να ήταν ένα ή δύο. Οπότε λογικό στις απαντήσεις κάποιων (και εμένα) να επηρεάζονται και από τα άλλα παράλληλα θέματα που τρέχουν.
Για παράδειγμα η απάντηση μου προς εσένα όπου σου έγραψα ότι από σένα περιμένω μεγαλύτερη συμμετοχή, στην ουσια δεν εννοούσα για το παρόν θεμα που από την φύση του βάζει τους εκτροφείς να απολογούνται. Εγώ φίλε ήθελα την συμμετοχή σου (και των άλλων εκτροφεων) στο θέμα που συζητουσαμε για το σχέδιο νόμου που σας αφορά. Ήθελα την συμμετοχή σου στο θέμα που συζητούσαμε για τον όμιλο των ερασιτεχνων εκτροφεων. Ναι ρε φίλε εκεί σε θέλω παρόν γιατί σας αφορά. Γιατί είστε πιο ειδικοί να γράψετε. Γιατί μας ενδιαφέρουν οι απόψεις σας. Γιατί γιατί γιατί....
Δεν έχει να κάνει με το αν τα γράφεις 10 χρόνια τώρα σε διάφορα θέματα, δεν έχει να κάνει με το αν ανακαλύψαμε την πιριτιδα τώρα, δεν έχει να κάνει αν είμαστε ενημερωμένοι.
Γράφεις στο παρόν θέμα (στην ουσία απολογείσαι ενώ δεν υπάρχει λόγος) ενώ εγώ θα προτιμούσα να εγραφες στα θέματα που ανέφερα πριν όπου θα μπορούσες να γράψεις πράγματα με ουσία.
ΓΙΑΥΤΌ ΓΙΑ ΜΈΝΑ ΕΊΣΑΙ ΦΑΟΥΛ
Υ. Γ 1: εννοείται πως δεν είσαι υποχρεωμένος να πάρεις μέρος στις συζητήσεις που ανέφερα και ούτε θα σου υποδείξω εγώ που και τι να γράψεις. Απλά την γνώμη μου έγραψα και όπως εσύ έχεις το δικαίωμα να αποφασίσεις αν και που θα γράψεις έτσι έχω και εγώ το δικαίωμα να γράψω την γνώμη μου. Ελπίζω να καταλαβαίνεις πως το εννοώ και να μην το πάρεις στραβά.
Φιλικά παντα