Όζοι σε συκώτι και σπλήνα...

chrisg22

Member
4 Δεκεμβρίου 2011
16
0
Χθες χειρουργήθηκε τελικά η σκυλίτσα μου. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά !

Ύστερα από πολύ ψάξιμο, πολλές γνώμες γιατρών πήραμε την απόφαση. Τώρα αναμένουμε τα αποτελέσματα της βιοψίας. Σε 10 μέρες θα ξέρουμε. Βέβαια συνεχίζουμε και τη θεραπεία για την ερλιχίωση.

Τελικά άλλος γιατρός χειρούργησε το σκυλάκι μου. Ειδικός χειρούργος σε κλινική που μου σύστησε φίλος μου. Έμεινα πραγματικά άφωνη από τα σύγχρονα μηχανήματα αλλά και από την συμπεριφορά του γιατρού στη σκυλίτσα μου.

Ελπίζω να πάνε όλα καλά κ να αναρρώσει πλήρως.

Εύχομαι όλων τα ζωάκια να είναι καλά και ποτέ κανένα να μην χρειαστεί εγχείρηση.

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Καλη αναρρωση!!!:):):)

Απο την εικονα που ειχε ο γιατρος που εκανε το χειρουργειο, σου ειπε τιποτα; η προτιμησε να μην πει κατι και να περιμενετε την βιοψια;

chrisg22

Member
4 Δεκεμβρίου 2011
16
0
Καλη αναρρωση!!!:):):)

Απο την εικονα που ειχε ο γιατρος που εκανε το χειρουργειο, σου ειπε τιποτα; η προτιμησε να μην πει κατι και να περιμενετε την βιοψια;
Σε ευχαριστώ πολύ ! Να είσαι καλά!

Όταν είδε το σπλήνα ήταν 50-50 για το αν είναι καρκίνος ή όχι.

Όταν όμως το έκοψε για να ετοιμάσει τα δείγματα για την βιοψία, στο εσωτερικό δεν βρήκε νεκρά κύτταρα ( δείγμα ότι είναι σίγουρα καρκίνος) αλλά τον συνθετικό ιστό κανονικά. Οπότε με βάση τα λεγόμενα του έχουμε πολλές πιθανότητες να είναι καλοήθης νεοπλασία.

Γι αυτό και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά!

Lucimar

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
664
14
Ιωάννινα
Μπράβο σας,τέλεια νέα! Πάντα τέτοια ευχάριστα! Εύχομαι να πάνε όλα καλά και καλή και σύντομη ανάρωση! Η σκυλίτσα σου είναι πολύ τυχαιρή που σε έχει! Μπράβο σου

chrisg22

Member
4 Δεκεμβρίου 2011
16
0
Μπράβο σας,τέλεια νέα! Πάντα τέτοια ευχάριστα! Εύχομαι να πάνε όλα καλά και καλή και σύντομη ανάρωση! Η σκυλίτσα σου είναι πολύ τυχαιρή που σε έχει! Μπράβο σου
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, την στήριξη και κυρίως για τις ευχές σου !

Να είσαι καλά και εσύ και τα γλυκά ζωάκια σου !

Πραγματικά εύχομαι να μην βρεθεί ποτέ κανείς σε παρόμοια κατάσταση. Καμία ψυχούλα να μην χρειαστεί να χειρουργηθεί. Μακριά από όλους τέτοιες δυσάρεστες επιλογές.

Να είμαστε όλοι καλά να προσέχουμε κ να φροντίζουμε με αγάπη τα ζωάκια μας !

chrisg22

Member
4 Δεκεμβρίου 2011
16
0
Πριν απο μια εβδομάδα η σκυλίτσα μου έκανε την εγχείρηση...

Η εγχείρηση πέτυχε, η ασθενής όμως απεβίωσε.... Έχασα τελικά την σκυλίτσα μου το περασμένο Σάββατο...

Ενώ όλα έδειχναν ότι πάει μια χαρά, ξαφνικά η ψυχούλα μου στις 17:00 το απόγευμα άρχισε να σφίγγει την κοιλίτσα της και να έχει διάρροια.
Τηλεφώνησα στο γιατρό και πήγαμε αμέσως εκεί...Η καημένη από τα φάρμακα έπαθε διάρροια..

Ο γιατρός αντί να της βάλει ορό για να καθαρίσει ( το πιο απλό σύμφωνα με τον κτηνίατρο πραγματογνώμωνα αφού ήταν εγχειρισμένη και είχε χαμηλό αιματοκρίτη) της έδωσε και άλλα φάρμακα και φύγαμε από τη κλινική του.

Η γλυκιά μου δεν άντεξε η καρδούλα της και μόλις φτάσαμε σπίτι, στα χέρια μας ξεψύχυσε. Ο πόνος μας μεγάλος...

Δεν μπορώ να δεχτώ την αμέλεια του κτηνιάτρου...δολοφονική για την σκυλίτσα μου...Γιατί να μην σκεφτεί κάτι τόσο απλό...Εμείς του εμπιστευτήκαμε την ζωή της και αυτός....

Είμαστε πλέον σε διαδικασία δικηγόρου. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε και κυρίως να συγχωρέσουμε...

Εύχομαι ποτέ κανένας να μην πέσει θύμα τέτοιας αμέλειας κτηνιάτρου...
Για όσο μπορώ θα το κυνηγήσω...

Να είστε όλοι καλά και συγνώμη για το μεγάλο post

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Λυπαμαι πολυ για την σκυλιτσα σου.
Εσεις παντως κανατε οτι καλυτερο γινοταν,αυτο να το θυμασαι.