Ίρις, η νυχτερίδα

bat-iris

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
591
622
Ωιμέ δυστυχία μου, ήρθε η ώρα να φορέσουμε το απαίσιο βρακί. (διότι δεν μαζεύουμε από τα πατώματα τα ίχνη μας ως σωστές βρωμιάρες) Δεν μας άρεσε καθόλου αλλά κουτσά στραβά το συνηθίσαμε! Βόλτες μόνο για ανάγκες και πάλι μέσα. Αν και ο γιατρός μου είπε αν μπορώ να μην την βγάζω και καθόλου, αλλά δεν θέλω να μάθει την πάνα τώρα, εδώ δεν την χρειάστηκε μωρό. (n) Τρέμω να την βγάλω βόλτα μόνη μου μην τυχόν και εμφανιστούν επίδοξοι εραστές και δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν υπάρχει εκτόνωση παρά μόνο μέσα στο σπίτ δεν ηρεμεί με τίποτα και ,ω τι καλά, έχουμε και εξεταστική!! :mad:

Attachments

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Έχετε ταράτσα??εγώ εκεί την ανέβαζα με μπαλάκι και κάτι γινόταν...

Όσο για τους εραστές,κρατά ένα μπουκαλάκι νερό με αθλητικό καπάκι ή ένα ψεκάστηρι...λειτουργεί για απωθητικο

bat-iris

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
591
622
Έχετε ταράτσα??εγώ εκεί την ανέβαζα με μπαλάκι και κάτι γινόταν...

Όσο για τους εραστές,κρατά ένα μπουκαλάκι νερό με αθλητικό καπάκι ή ένα ψεκάστηρι...λειτουργεί για απωθητικο
Όχι ούτε ταράτσα ούτε μπαλκόνι της προκοπής. Το μόνο που έχουμε είναι κάτι σαν προθάλαμος πριν από την είσοδο της πολυκατοικίας, εξωτερικά αλλά η περίφραξη είναι χαμηλή και φοβάμαι μη κάνει κανά αεροπλανικό, υπάρχει αυτη η περιπτώση ή μονο τα αρσενικά παθαίνουν παράκρουση; μπουκαλάκι ε; ...προς το παρόν βγαίνουμε 2 μαζί αλλά θα πάρω για παν ενδεχόμενο.

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Κάτι φίλοι μου με θηλυκιά σε οίστρο είχαν μάζωξη γαμπρών κάτω απ' το μπαλκόνι τους τις προάλλες (μένουν σε περιοχή με πολλά αδέσποτα και πολλούς έξυπνους που αφήνουν τα σκυλιά τους να κάνουν μόνα τους βόλτα). Το μόνο σχετικά αποτελεσματικό μέτρο ήταν το κατάβρεγμα. Βασικά η όλη φάση θύμιζε πολύ Ζήκο... :ROFLMAO:

• Like
Reactions: bat-iris

bat-iris

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
591
622
Κάτι φίλοι μου με θηλυκιά σε οίστρο είχαν μάζωξη γαμπρών κάτω απ' το μπαλκόνι τους τις προάλλες (μένουν σε περιοχή με πολλά αδέσποτα και πολλούς έξυπνους που αφήνουν τα σκυλιά τους να κάνουν μόνα τους βόλτα). Το μόνο σχετικά αποτελεσματικό μέτρο ήταν το κατάβρεγμα. Βασικά η όλη φάση θύμιζε πολύ Ζήκο... :ROFLMAO:
χαχαχαχαχ να κλαψω ή να γελάσω η δόλια μάνα;!

bat-iris

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
591
622
Το παραλήρημα μιας μάνας vol1: Η μόνη περίοδος που τα βρίσκω σκούρα με το κοπράκι μου έιναι οι μέρες της εξεταστικής! Ευτυχώς έχω μπόλικη βοήθεια!! Ομολογώ πως αν έμενα μόνη μου θα έτρεχα και δε θα έφτανα! που να είχα και κανέναν κόπρο με υψηλή ενέργεια,θα είχα τρελαθεί:p...είναι τόσο καλόβολη η άτιμη ομως! Στενοχωριέμαι απλά που δεν μπορώ να της αφιερώσω όσο χρόνο θα ήθελα αυτές τις μέρες! Θα επιστρέψουμε και επαρχία σε λίγες μέρες κάτι που σιχαίνομαι γιατί δεν απολαμβάνω με τίποτα τις βόλτες μας και μάλλον ούτε και αυτή, λόγω του δικού μου αγχούς, καθώς οι φόλες πάνε και έρχονται όπως και οι μεγάλες αγέλες αδέσποτων που κυκλοφορούν παντού. Άντε και μερικές φωτογραφίες (κακής ποιότητας, ως συνήθως:p) 13453734_1279562365405107_987004299_n.jpg 13451004_1279562395405104_1602648229_n.jpg 13459679_1279562295405114_1363325766_n.jpg

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Ειδικά η τελευταία φωτογραφία είναι όλα τα λεφτά :love:!Πόσο επαρχία είναι η επαρχία που θα πας; Ο σχεδιασμός της βόλτας σε επαρχιακό μέρος μπορεί να είναι σαν σουντόκου για δυνατούς λύτες αλλά δεν είναι και πράγμα ακατόρθωτο, μην τρελαίνεσαι... ;)

• Like
Reactions: bat-iris

bat-iris

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
591
622
Ειδικά η τελευταία φωτογραφία είναι όλα τα λεφτά :love:!Πόσο επαρχία είναι η επαρχία που θα πας; Ο σχεδιασμός της βόλτας σε επαρχιακό μέρος μπορεί να είναι σαν σουντόκου για δυνατούς λύτες αλλά δεν είναι και πράγμα ακατόρθωτο, μην τρελαίνεσαι... ;)
Επαρχία, σε σχέση με την Θεσσαλονίκη που είμαι τώρα. Απλά μου έρχεται απότομη κάθε φορά αυτή η αλλαγή...λίγο που η δικιά μου είναι σκούπα και πρέπει να είμαι συνέχεια στην τσίτα λίγο που υπάρχουν μεγάλες αγέλες παντού και δεν θα ξέρω πως να συμπεριφερθώ. . .καλά θα περάσουμε πάλι! :p

bat-iris

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
591
622
Και εκεί που είσαι πτώμα και έχει βγει όλη η κούραση της ημέρας...γυρνάς και αντικρύζεις αυτό: 13461343_1610976409216428_414990034_o.jpgείναι να μη σκάσεις χαμόγελο, το λιγότερο; :barefoot::love:(φρέσκο πράμα του 10λέπτου)

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Κάνε στο μυαλό σου εναλλακτικές διαδρομές, εγώ έτσι έκανα... Παντού έχει αγέλες πια; Και απλά κοίτα να είσαι εσύ πιο σκούπα (οπτικώς, μην παρεξηγηθώ :p) όσον αφορά πράγματα που τρώγονται...

bat-iris

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
591
622
Κάνε στο μυαλό σου εναλλακτικές διαδρομές, εγώ έτσι έκανα... Παντού έχει αγέλες πια; Και απλά κοίτα να είσαι εσύ πιο σκούπα (οπτικώς, μην παρεξηγηθώ :p) όσον αφορά πράγματα που τρώγονται...
Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω που 'συχναζουν', πρέπει να κάνω μια περιπολία! :p μέχρι στιγμής αυτό κάνω, σκαναρω πριν από αυτήν, έχουμε και το άστο μη σαν εντολές που τώρα πλέον σχεδόν πάντα λειτουργούν! ..Αλλά ξέρεις υπάρχει πάντα αυτή η ανησυχία έστω και στο πίσω μέρος. Ευχαριστώ για τις συμβουλές :)