Ίρις, η νυχτερίδα

bat-iris

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
591
622
Γεια σας, αυτή είναι η Ίρις. Την φωνάζουμε νυχτερίδα λόγω των 'μικρών' της αυτιών. Ο μπαμπάς της ήταν κοκεράκι και η μαμά της ενα μικρό πατσαβουράκι. Τώρα είναι περίπου 6 μηνών και είναι μαζί μου εδώ και 1μιση μήνα. Σκεφτόμουν εδώ και 1 χρόνο περίπου την απόκτηση σκύλου αλλά ήμουν σε δίλημμα λόγω της ευθύνης που έχει η φροντίδα ενός πλάσματος. Παρόλου που είμαι φοιτήτρια την πήρα γιατί είμαι κυρίως σπιτόγατα και συγκατοικώ, οπότε δεν θα μένει μόνη της πάρα πολλές ώρες. Η Ίρις από τις πρώτες μέρες που ήταν στο σπίτι έδειξε πόσο έξυπνη είναι και πόσο εύκολα μαθαίνει καινούρια πραγματα. Δεν έκανε ποτέ τα κακά της μέσα στο σπίτι, ίσως επειδή προηγουμένως, έμενε συνέχεια στην αυλή. Τσισάκια μόνο στο μπαλκόνι. Έχουμε μάθει ήδη τα: κάτσε, κάτω, χέρι, σήκω και τώρα μαθαίνουμε να γυρνάμε γύρω από τον εαυτό μας. Ορίστε και μερικές φωτογραφίες του τρελόσκυλου:

Attachments

bat-iris

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
591
622
Σε ευχαριστώ πολύ!! :D το ξέρουμε γιατί την πήρα από μια ηλικιωμένη κυρία που είχε το κόκερ, το οποίο και της έκλεψαν αφού πρώτα είχε ζευγαρώσει με την σκύλα της που ήταν το εν λόγω πατσαβουράκι.

bat-iris

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
591
622
Όντως :/ ...τα είχε συνέχεια στην αυλή, χωρίς λουράκι, χωρίς ταυτότητες..και γενικά δεν τα πρόσεχε...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Γελάω με το nickname σου πάντως!

Κουκλα η μικρή και μακάρι να ζήσετε πολλά ευτυχισμένα χρόνια μαζί.
Για την ανεκδιήγητη ιδιοκτητρια των γονιών...δεν εχω να πω κατι! Ελπίζω μόνο να μην είχε το θρασος να ζητησει χρήματα για το κουτάβι.

(και μόλις μου ήρθε στο μυαλό η αγγελία για εναν κοκερίνο που βρεθηκε αδεσποτο...)

• Like
Reactions: bat-iris

bat-iris

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
591
622
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!! :D και σεις να χαίρεστε τα όμορφα σας :love::love: @ghelly το nickname ήταν έμπνευση της στιγμής! :p ...όντως ανεκδιήγητη, αν κρίνω και από την Ίρις η οποία ήταν μέσα στα τσιμπούρια-τέρατα όταν την πρωτοπήρα..λεφτά όχι δεν ζήτησε, αυτό της έλειπε :p

• Like
Reactions: l.Kyveli and ghelly

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Χμ αφού την πήρες με τσιμπουρια κλπ... έχε κατα νου ότι πρέπει απαραιτητως να κάνεις εξετάσεις για ερλίχεια. Ούτως ή άλλως κάνουμε αιματολογικές και ερλίχεια-λεϊσμάνια οκτώβρη με νοέμβρη... αλλά για τη μικρή έτι παραπάνω!

bat-iris

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
591
622
Μπορεί να ακουστεί χαζό αλλά να ρωτήσω, γιατί κάνουμε εξετάσεις αυτό τον καιρό; ..τότε υπάρχει έξαρση;

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Το αντιθετο... τότε παγώνει ο καιρός και δεν υπάρχουν πλέον τόσα έντομα. Οπότε δεν θα κάνεις την εξέταση σημερα να βγει αρνητική και να εχεις εκπλήξεις αύριο. Συνήθως λοιπόν κάνουμε εκείνη την εποχή και μετά την ανοιξη πάλι για να έχουμε πληρη εικόνα σχετικά με τις 2 αυτές ασθένειες.

Christos78

Active Member
11 Σεπτεμβρίου 2015
28
70
46
Το αντιθετο... τότε παγώνει ο καιρός και δεν υπάρχουν πλέον τόσα έντομα. Οπότε δεν θα κάνεις την εξέταση σημερα να βγει αρνητική και να εχεις εκπλήξεις αύριο. Συνήθως λοιπόν κάνουμε εκείνη την εποχή και μετά την ανοιξη πάλι για να έχουμε πληρη εικόνα σχετικά με τις 2 αυτές ασθένειες.
Χρήσιμο, αυτό δεν ήξερα(y)

• Like
Reactions: ghelly

bat-iris

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
591
622
Είπα να γίνω πιο ενεργό μέλος με καινούριο υλικό :D
Τέλειωνε και έλα να παίξουμε:
12182160_1125601004134578_1841839950_n.jpg

Κούραση και ύπνοοοοος:love:
12182178_1125600920801253_346384796_n.jpg

(έχω πετύχει στη βόλτα κυρία που με έχει ρωτήσει αν το κοπράκι είναι λαμπραντορo_Oo_O)