Ήρθε και η RUBIA στην παρέα σας...

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Είναι πραγματικά τυχερή που βρήκε τόση αγάπη ! Σίγουρα της αξίζει, αλλά δεν έχουν δυστυχώς όλα τα ζωντανά πλάσματα (άνθρωποι και ζώα) την τύχη που τους αξίζει. Οπότε ευτυχώς που βρέθηκες στον δρόμο της !!! :):):)

Να σε ρωτήσω, είναι καθόλου φοβική ώς πρώην αδέσποτο ; Σε ρωτάω ώς "παθούσα" ... :(

nikospap

Well-Known Member
2 Μαϊου 2011
62
0
ΚΑΘΟΛΟΥ.....
μάλλον επειδή ήταν πολύ πολύ μικρή τα πάει μια χαρά με τα άλλα σκυλιά τα πλησιάζει με μεγάλη άνεση καλα με τους περαστικούς τρελένεται γτ ξέρει θα εισπράξει χάδια κ με τα μικρά παιδιά πεθαίνει!!!!!!!!! ειδίκα όταν βλέπει παιδάκια τρέχει καταπάνω τους αλλά την συγκρατώ γτ έχει μια τάση να δαγκώνει όταν παίζει αλλά της το έχω μειώσει αισθητά!!!!!!!

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Μπράβο, δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι ! Την συμπάθησα με το που την είδα - είναι απίστευτη γλύκα ... :):):)

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Χε χε χε κορίτσι για υιοθεσία, κυριολεκτικά! Κι εσύ το έκανες και πράξη! Συγχαρητήρια και να τη χαίρεσαι!

Τρελλό χαμόγελο colgate :D:D

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλως ηρθες και να χαιρεσαι την μικρη σου Θεαα....Μπραβο που την πηρες...ελπιζω καποια μερα να σας δουμε στο παρκο μιας και παμε και εμεις συχνα(οχι σκ) να την θαυμασουμε απο κοντα!!

christab

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2011
314
1
Καλώς όρισες και να χαίρεσαι την μικρή σου! Είναι τόσο γλυκιά! Χίλια μπράβο που την υιοθέτησες! Και απ'ότι διαβάζω στο ανταποδίδει καθημερινά με την αγάπη και την αφοσίωσή της! Να ζήσετε μαζί πολλά και όμορφα χρόνια!

nikospap

Well-Known Member
2 Μαϊου 2011
62
0
Καλως ηρθες και να χαιρεσαι την μικρη σου Θεαα....Μπραβο που την πηρες...ελπιζω καποια μερα να σας δουμε στο παρκο μιας και παμε και εμεις συχνα(οχι σκ) να την θαυμασουμε απο κοντα!!
εμεις πάμε σχεδόν καθε απόγευμα κατα της 7 από την είσοδο της δημοκρατίας κ συνήθως την έχω ελευθερη αριστερά που δεν περνάει κόσμος κ ξεδίνει ... Αν έχετε κοινονικοποιηθεί κ δεν ατσούμπαλοι :ρ κοπιάστε!

Last edited by a moderator:

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
εμεις πάμε σχεδόν καθε απόγευμα κατα της 7 από την είσοδο της δημοκρατίας κ συνήθως την έχω ελευθερη αριστερά που δεν περνάει κόσμος κ ξεδίνει ... Αν έχετε κοινονικοποιηθεί κ δεν ατσούμπαλοι :ρ κοπιάστε!

Κοιτα για το μονο που δε μπορω να σου υποσχεθω ειναι το ατσουμπαλια της :pδε κανει κατι το κοριτσι μου μη φανταστεις,απλα ειναι πολυ χαρουμενη!!!;)