Ήρθε και η RUBIA στην παρέα σας...

nikospap

Well-Known Member
2 Μαϊου 2011
62
0
Τον 09/2010 έχασα τον καίσαρα σε ηλικία 16 ετών ένα κυνηγετικό γκριφόν ....
απο τότε είπα ότι δε θα αποκτήσω ξανά σκύλο....
τον περασμένο μάρτιο όμως σε μια εκδρομή στην εύβοια κ ενώ ψιλοέβρεχε σε έναν περίπατο μέσα σε ένα λάστιχο αυτοκινήτου βρήκα την RUBIA έτρεμε την χαιδεψα κ μας πήρε απο πίσω....Αυτό ήταν , την μετέφερα αθήνα μέσα σε μία κούτα ως την αθήνα και πλέον είναι η συγκατοικός μου κ χωρις ιδιαίτερα προβλήματα τα πάμε μια χαρά....
20032011382..jpg20032011375..jpg21032011385..jpg

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Eίναι μια κουκλίτσα ψεύτικη, είναι έτσι μικρόσωμη ή είναι κουτάβι στις φωτο;
Nα την χαίρεσαι!!

nikospap

Well-Known Member
2 Μαϊου 2011
62
0
:)
ετσι την βρήκα .... τώρα έχει φτάσει τα 7 κιλά κ θα πάμε μέχρι 15 το πολύ είπε ο γιατρός.

-eleni-

Well-Known Member
18 Απριλίου 2011
433
2
Athens,Kalli8ea
γεια σου νικο με την κουκλα σου!!!!!!!!!!! :):):)καλως ηρθατε!!!!!!!!!!!!! υπεροχο αυτο που εκανες!!! την εσωσες και αυτη την ευγνωμοσύνη θα στη δειχνει καθε μερα με αυτο το υπεροχο βλεμμα της......!!!!!! ;) ποσο ειναι τωρα η μικρη???? περιμενουμε κι αλλες φωτο απο αυτο το ζουζουνι!!!!!:p:p

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Να το χαίρεσαι το αγγελούδι, και να είσαι καλά που το έσωσες ! Είναι για φίλημα - απίστευτη γλύκα ! :):):)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Γλυκύτατη είναι *agapoylas*

Καλώς ήρθατε nikospap και μπράβο σου, που την μάζεψες. Η δεύτερη φωτό, είναι λίγο αγχωτική...λες και θα ξεχεριαστεί από στιγμή σε στιγμή, έτσι που την κρατάτε 8-[

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Πάντα όλοι όταν χάνουμε κάποιο σκυλί λέμε οτι δεν θα πάρουμε άλλο !!!ευτυχώς που όλοι λέμε ψέμματα!!!! Είναι μια κούκλα να την χαίρεστε:) ήταν ΤΥΧΕΡΗ!!

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
nikospap απο που είσαι φίλε?
Σήμερα είδα έναν σκυλο ακριβώς σαν το δικό σου στην περιοχή Άλιμο. Είχε την ίδια χαζόφατσα :D

nikospap

Well-Known Member
2 Μαϊου 2011
62
0
Μενίδι...
Αποκλείεται να της έμοιαζε ... γιατι τα κοπριτάκια έχουν το προνόμιο ότι δε μοιάζουν με κανένα άλλο!!!!!!!!!

:p

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Νίκο κουκουβάγια κι εσύ ε; :rolleyes::D

Μ' αρέσουν τα χαμογελαστά σκυλιά ρε παιδί μου *agapoylas*

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Μενίδι...
Αποκλείεται να της έμοιαζε ... γιατι τα κοπριτάκια έχουν το προνόμιο ότι δε μοιάζουν με κανένα άλλο!!!!!!!!!
Πές τα χρυσόστομε ... Τα μουργάκια μας είναι απλώς μοναδικά ... ;):D:D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Οι κουκουβάγιες δεν βλέπουν τα παιδιά τους, σαν τα ομορφότερα απ' όλα; ;):)

nikospap

Well-Known Member
2 Μαϊου 2011
62
0
Οι κουκουβάγιες δεν βλέπουν τα παιδιά τους, σαν τα ομορφότερα απ' όλα; ;):)
εγω ειμαι αντικειμενικός......... ;p
εξάλλου όλοι στο πάρκο του τρίτση που πάμε βόλτα έχουν να το λένε ... το κορίτσι μου είναι η Βίκυ Καγιά των σκύλων!!!

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Νίκο χαίρομαι πολύ που μας προέκυψες "χαζοσκυλομπαμπάς" ... Υποθέτω ότι η μικρή σε κάνει ότι θέλει, έ ; :p

nikospap

Well-Known Member
2 Μαϊου 2011
62
0
Νίκο χαίρομαι πολύ που μας προέκυψες "χαζοσκυλομπαμπάς" ... Υποθέτω ότι η μικρή σε κάνει ότι θέλει, έ ; :p
OXI η μικρή δε με κάνει ότι θέλει μένει μέσα στο σπίτι μαζί μου οπότε πρέπει να υπάρχουν κανόνες.... το μόνο που έχει κερδίσει είναι να ανεβαίνει στον καναπέ κ αυτό γτ όταν ήταν 800γρ έβλεπα τηλεόραση κ την είχα πάνω μου...
της έχω βέβαια αδυναμία κ έχω προσαρμόσει της ανάγκες της με την διασκεδασή μου .... κ αυτή όμως πραγματικά δεν μου χαλάει χατίρι μιλάμε με τα μάτια!