Ήρθα και εγώ!

Nicole

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2008
95
0
Γειά σας:)! Με λένε Νικολέτα και είμαι 17 χρονών. Έχω ένα ημίαιμο σκυλάκι θηλυκό 1 χρονών την Lucy (8 kg), που μάλλον πρέπει να έχει στοιχεία από Jack Russell terrier και φυλοξενώ προσωρινά μέχρι να της βρω σπίτι μια κουταβούλα 2 μηνών ημίαιμο Pit Bull.
Αγαπάω πάρα πολύ όλα τα ζώα αλλά ιδιαίτερα τα σκυλιά και τις γάτες. Τα σκυλιά όμως πιο πολύ. Παλαιότερα όμως που δεν μπορούσα να έχω σκυλί είχα μαζέψει περίπου 10 γάτες στην αυλή του σπιτιού, βασικά αυτές είχαν έρθει πρώτα σε εμένα αφού βρήκαν την παλιά μας την αποθήκη και άρχισαν να γεννούν εκεί:eek:!....Ωραίες εποχές, μετά τις έδωσα όλες γιατί κάποιο γκρίνιαζαν λογικό αφού συνέχεια πολλαπλασιαζόντουσαν:nerv:!.....Τώρα έχω μόνο σκυλιά....:D

Αυτά από εμένα! :grin:

Nicole

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2008
95
0
Καλώς σας βρήκα!

Παιδιά να σας ρωτήσω κάτι. Όταν μπήκα πάτησα "Νέα Μηνύματα" . Και είδα ένα Thread που έλεγε για τους σκύλους σε δημόσιους χώρους. Μετά άνοιξα αυτό το thread και μετά όταν τελιώσα βγήκα και πάτησα ξανά "Νέα Μηνύματα" δεν βρήκα εκείνο που έλεγε για τα σκυλιά στους δημόσιους χώρους. Που πήγε:confused:?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Καλώς ήρθες! :)

Καλώς σας βρήκα!

Παιδιά να σας ρωτήσω κάτι. Όταν μπήκα πάτησα "Νέα Μηνύματα" . Και είδα ένα Thread που έλεγε για τους σκύλους σε δημόσιους χώρους. Μετά άνοιξα αυτό το thread και μετά όταν τελιώσα βγήκα και πάτησα ξανά "Νέα Μηνύματα" δεν βρήκα εκείνο που έλεγε για τα σκυλιά στους δημόσιους χώρους. Που πήγε:confused:?
Εδώ: Σκύλος, δημόσιος & ιδιωτικός χώρος

;)

Nicole

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2008
95
0
Καλώς σας βρήκα παιδιά:). Μας εύχομαι καλές σκυλο κουβεντούλες:D!

Nicole

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2008
95
0
Θα σας βάλω φωτό όταν φτιάξει ο Η/Υ, γιατί τώρα τον κλαίω με μαύρο δάκρυ μαζί και όλες τις φωτό που έχω εκεί:(!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν