Ήρα και Ζήνα εν δράσει

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
mayasfriends.blogspot.com
Tελειες οι φωτο !
Φοβερες κ οι 2 μουσουδες σου αλλα να μου επιτρεψεις να εκφρασω μια μεγαλυτερη συμπαθεια προς την Ηρα,λες να ειναι αδερφη της Τζουλαρας μου ; (οκ του παππου μου ειναι αλλα την λατρευω )

Αν κ η Τζουλια εχει πιο χαλβαδιστικο βλεμμα ενω η δικια σου πιο επιβλητικο !
*agapoylas*

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Τέλεια περνάτε με τις τέλειες κοράκλες σου φίλε
Πάντα τέτοια

Η Ήρα το μάτι στην περίπολο συνέχεια την βλέπω
Για την Ζήνα δεν το συζητώ-είχα μια Ήρα κάποτε(πιντσεροτσιουαουοειδές) πολύ ίδια-μανδάμ!!!

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Σορρυ, ουτε να τις μικρυνω μπορω, ουτε να τις γυριζω. Ειρηνηηηη!?!?
Άρηηηηηηηη!?!?... Με ξέκανες! :shock: :paja1:
Και είσαι και μακριά για να κεράσεις κοψιδο-τσίπουρα για αποζημίωση! :D
Χαλάλι γιατί είναι ωραίες οι φωτογραφίες :)

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Τις ξαναχάζεψα λίγο τις φωτό, ειδικά αυτές με την ΄Ηρα....
Είναι υπέροχο σκυλί, να είναι πάντα γερό και να το χαίρεσαι!
(Συγγνώμη για την προτίμηση, αλλά.... ;))

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
Πανέμορφες φώτος και πανέμορφος τόπος.

Τα ίδια είχα πει και την προηγούμενη φορά αλλά τι να κάνω που συνεχίζουν να ισχύουν :D

Άρη έχω μια ερώτηση, η Ήρα τελικά είναι μαύρη κοντότριχη γερμανίδα;

Ρωτάω διότι ο δικός μου όσο μεγαλώνει σιγά σιγά της μοιάζει τρελά και σε φάτσα και σε σώμα και σκέφτομαι μήπως έχει πιο πολλά γονίδια από τη δική σας φυλή παρά από τα Γκροένενταλ, από τα οποία μάλλον πήρε το τρίχωμα αλλά και αυτό παίζεται διότι υπάρχουν και γερμανικά μακρύτριχα.

Συγνώμη για το οφ τόπικ αλλά με κούφανε οι ομοιότητα που έχει ο Μανού με τη σκύλα σου.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ναι, ειναι μαύρη κοντότριχη γερμανίδα. Βεβαια εδω επειδη ειναι βρεγμενη φαινεται ακομα πιο κοντοτριχη.
Μην περιμενεις καμια σοβαρη μορφολογια προτυπου τωρα, αλλά εχει πολλα εργασιακα χαρακτηριστικα.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Και πηγαίνει χαράμι...
Κωστα, ισως όχι και τοσο. Κανει πολυ καλα την δουλεια της σαν οικογενειακος φυλακας και την κανει όπως την θελω και της εχω δειξει, ασχετα αν μερικες φορες το παρακανει λογω υπερβαλλοντος ζηλου, ειδικα στο κτημα (εκει βεβαια την εχω πολύ πιο λασκα). Άλλες φορες παλι, την κοβω παραπανω από οσο χρειαζεται. Θελει ένα καλο φινιρισμα εφ ολης της υλης, το οποιο για μενα είναι δυσκολο. Εδώ χρειαζεται εκπαιδευτης.

Καταλαβαινω ότι σκεφτεσαι με γνωμονα τον τροπο που ασχολεισαι εσυ με τον Βρασιδα. Σκεψου όμως ότι ακομα και να υπηρχε τοπικα η δυνατοτητα, δεν θα μπορουσα εγω να συντηρησω μια ειδικη εκπαιδευση, λογω πολλων υποχρεωσεων. Θα την αφηνα μιση και θα ητανε από λαθος εως επικινδυνο. Νομιζω καλα ειμαστε όπως ειμαστε.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Και μερικες σημερινες απο το δασακι της λιμνοθαλασσας του Πορτο Λάγος, 15 λεπτα απο την Ξανθη.