Έχω φρικάρει!

gerry

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2010
284
1
Πάτρα
δεν νομίζω να σου απαντήσει κανείς για αυτό που ρωτάς τουλάχιστον από την πλειοψηφία στο φόρουμ γιατί δεν είναι θετικοί σε τέτοιου είδους γέννες.το σημαντικότερο όμως είναι οτι δεν έχεις το ιστορικό των γενειτόρων του όπως πολύ σωστά λέει ο vrmode και το κουτάβι σου είναι πολύ μικρό και εύχομαι να μην εμφανίσει προβλήματα.

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
33
Zografou, Greece
Sara, όλο αυτό επειδή ρώτησα από ποια ηλικία επιτρέπεται το ζευγάρωμα? Εφόσον τα πράγματα είναι όπως μου τα λέτε, δε θα το κάνω, αλλά είναι κακό είναι να ξέρω? Έστω πληροφοριακά ή για το μέλλον σε περίπτωση που θα είμαι σε θέση να ζευγαρώσω ένα σκυλάκι που πληρεί όλες τις προυποθέσεις! Δεν είναι ανάγκη να με παίρνετε από τα μούτρα, απλά μια σκέψη έκανα! Απ'ότι φαίνεται λάθος σκέψη, αλλά παραμένει σκέψη!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
Καλά θα κάνει να σου φύγει η σκέψη.
Εκτός αν σκοπεύεις να γίνεις εκτροφέας.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.410
10.599
Athens
mairoula
Αν ξέρεις γερμανικά ή έχεις κάποιον που να ξέρει, μπες στο γερμανικό φόρουμ και διάβασε την ενότητα "Υγεία" και "Rainbow bridge". Θα φρίξεις με αυτά που θα διαβάσεις και μάλιστα ακόμη και με εκτροφικά σκυλιά. Είναι φυλή που μαστίζεται από πολλά προβλήματα - πολλά από αυτά "μοιραία". Θέλει τεράστια προσοχή στο τι και και πως ζευγαρώνεις. Μην το κάνεις λοιπόν αν δεν έχεις όλα τα δεδομένα στα χέρια σου, που δεν τα έχεις αφού δεν γνωρίζεις την προέλευση του σκύλου.

gerry

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2010
284
1
Πάτρα
Εντάξει παιδιά, μη βαράτε, το πήρα το μήνυμα!
δεν σε βαράει κανείς , απλά όντως για αυτό το θέμα γίνονται αναφορές συχνά πυκνά στο φόρουμ και δεν είναι ανυπόστατη η άρνηση όσων σου απάντησαν.

εσύ όμως λες πως απλά το ψάχνεις και δεν έχεις απαντήσει το γιατί θες να το ζευγαρώσεις. μπορείς να το απαντήσεις σε παρακαλώ?

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
αν μπορούσαμε να σε πάμε μπροστά στο μέλλον μιάς πιθανής (και απευχαίας) γέννας του σκύλου σου και στην ενηλικίωση της τοκετομάδας δεν θα έλεγες ότι "βαράμε"

ειδικά με την φυλή σου
που ούτε καν τα εκτροφικά που κερδίζουν στις εκθέσεις δεν είναι κατάλληλα αναπαραγωγής όταν η φυλή μαστίζεται απο σκελετικά/αναπνευστικά και πολλά ακόμα προβλήματα....

απορώ πως κατάφερες να διαβάσεις το γιατί δεν ζευγαρώνουμε αλλά σκέφτεσαι το ενδεχόμενο ζευγαρώματος σκύλου με παντελώς άνγωστο ιστορικό....

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
33
Zografou, Greece
εσύ όμως λες πως απλά το ψάχνεις και δεν έχεις απαντήσει το γιατί θες να το ζευγαρώσεις. μπορείς να το απαντήσεις σε παρακαλώ?
Είπα πως είχα σκοπό να μελετήσω το θέμα και αν όλα ήταν θετικά, δε θα έβρισκα το λόγο να μην το κάνω. Δεν ήξερα όμως όλα όσα μου είπατε!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
να είσαι σίγουρη πως όλοι "ματώνουμε" για τα προβληματικά κουτάβια,στην καρδιά μας μέσα

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
33
Zografou, Greece
kokoni, μελετώντας το θέμα από μόλις χτες, δεν πρόλαβα μέσα σε μερικές ώρες να βγάλω ολοκληρωμένη άποψη. Ελπίζω να σου έλυσα την απορία σου!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
σόρρυ
είδα πιο πάνω που έγραφες προς απαντηση της Μαρέκο "mareco έχω διαβάσει το θέμα στο οποίο με παραπέμπεις..." και γιαυτό :)

μελέτα την φυλή σου
έχει πολλά πολύ καλά
αλλά και πολλά πολύ άσχημα
αν μελετήσεις θα κάνεις σίγουρα το σωστό
και θα αντιδράς παρόμοια με εμάς μετά :)
θα είσαι κι εσύ της "κλίκας" :lol:

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
33
Zografou, Greece
Σήμερα το πρωί το διάβασα αφού είδα τα χαίρια του δικού μου :p
Ευχαριστώ πολύ πάντως, και αφού υπάρχει τόσο μεγάλο ρίσκο, εννοείται πως δεν θα συμβάλλω στην αναπαραγωγή άρρωστων κουταβιών. :)
Είμαι και εγώ αρκετά ευαίσθητη σε τέτοια θέματα...

Last edited by a moderator:

gerry

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2010
284
1
Πάτρα
άρα καταλαβαίνεις γιατί υπάρχει αυτή η θέση στο φόρουμ....και όχι γιατί θέλει κάποιος να "σε μαλώσει" αυτό όμως θεωρώ ότι είναι καλό να το μεταφέρεις στην-στον ιδιοκτήτη της θυληκιάς σκυλίτσας που προ ανέφερες για να το γνωρίζει και αυτή και αν εσύ το συνειδητοποιήσεις , ίσως να ψάξει αλλού επιβήτορα.

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
Καλά θα κάνει να σου φύγει η σκέψη.
Εκτός αν σκοπεύεις να γίνεις εκτροφέας.
Που και πάλι αν εκτροφέας ζευγαρώνες σκυλί από πετσοπ θα ήσουν μια τραγική αποτυχία. Βρες καμία άλλη ιδέα. Πχ πως να ενημερώσεις την μαμα της νύφης να μ η ν ζευγαρώσει το κορίτσι. Μαιρουλα, δεν είναι χωσιμο. Είναι ξύπνημα απλά με κρύο νερό. Μην στεναχωριεσαι για το απότομο. Χαμόγελα που είσαι πλέον από αυτούς που δεν κοιμούνται όρθιοι. :) μούτσ

Last edited:

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
33
Zografou, Greece
Να 'σαι καλά Hopsi! Απλά μου ήρθαν λίγο απότομα όλα αυτά που μου είπαν! :p
Πάντως παιδιά εσείς που ξέρετε από γαλλάκια, ρίξτε αν μπορείτε μια ματιά στο θέμα που άνοιξα χτες μήπως μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος! http://www.dogforum.gr/v3/showthread.php?15890-%CE%91%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE-%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-bulldog
Ευχαριστώ!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα