Έχω φρικάρει!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
δεν έχει ορμές......
παίζει/πειραματίζεται

και γιατί έχεις φρικάρει ?????

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
33
Zografou, Greece
Νόμιζα ότι είναι υπερβολικά μικρός για κάτι τέτοιο! Χτες βράδυ είχε "καβαλήσει" ένα μαξιλάρι και έκανε την κίνηση που κάνουν όταν είναι να ζευγαρώσουν! Και σήμερα το πρωί τα ίδια με ένα κουκλάκι!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
μην το αφήνεις

η προσομοίωση της αναπαραγωγικής πράξης είναι εκδήλωση κυριαρχίας και στην ανθρώπινη αγέλη καλά είναι να μην επιτρέπεται στον σκύλο

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
33
Zografou, Greece
Αν ήθελε να μου κάνει κυριαρχίες, δε θα το έκανε στο πόδι μου ή κάτι τέτοιο?
Ναι ξέρω ότι δεν πρέπει να τον αφήνω, και χτες και σήμερα τον σταμάτησα με ένα "ΜΗΗΗ!" Απλά κάτι τέτοιο το περίμενα πολύ αργότερα....

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
ξεκίνησε με τα χαμηλότερα σκαλια της ιεραρχίας.......

εσύ είσαι μετά

βασικά ακόμα πειραματίζεται
ίσως να έτυχε και να είδε ότι είναι ευχάριστο
ίσως να είναι και τετράποδος ρασπούτιν!!!!!!!!

δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας πάντως
αν είναι εκτροφικός και μαζέψει καλές κρίσεις ίσως να το θεωρήσεις κι ένα έξτρα σημάδι λόγου ζευγαρώματος

gerry

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2010
284
1
Πάτρα
μην βιάζεσαι θα φτάσει και στο πόδι σου:rolleyes:... εγώ του έχω ένα κουκλάκι (μεγαλύτερο από αυτόν) και του το κάνει συχνά πυκνά ... δεν του το έχω απαγορεύσει γιατί δεν με πειράζει να κάνει τσαμπουκάδες στο παιχνίδι του, άσε που πεθαίνουμε στο γέλιο, αλλά αν τολμήσει πάνω μας... δεν έχει δεύτερη....αλλά δεν το έχει τολμήσει.

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
33
Zografou, Greece
Δυστυχώς δεν είναι εκτροφικός, όντας ψιλοάσχετη, τον πήρα από pet shop.
Σε περίπτωση που αποφασίσω να τον ζευγαρώσω (έχω ενημερωθεί για όσα πρέπει να κάνω για να γίνει σωστά και υπάρχει ήδη "υποψήφια") σε ποια ηλικία μπορώ να το κάνω?

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.410
10.599
Athens
Η Pepper πάντως κουτούπωσε 2-3 φορές ένα λούτρινο μπουλντόγκ (το γνωστό του ikea...) ενώ ταυτόχρονα του ξέσκιζε τη μούρη (ανάσκελα το μπουλντόγκ...) - μάλλον και από τσαντίλα επειδή ήταν μεγαλύτερο από αυτή και δεν μπορούσε να το κοντρολλάρει :D

Πάντως κάθε άλλο παρά κυριαρχικό σκυλί είναι - μάλλον το αντίθετο... υποτακτική θα έλεγα.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.410
10.599
Athens
Σε περίπτωση που αποφασίσω να τον ζευγαρώσω (έχω ενημερωθεί για όσα πρέπει να κάνω για να γίνει σωστά και υπάρχει ήδη "υποψήφια") σε ποια ηλικία μπορώ να το κάνω?
Καταρχήν και λόγω χρωματισμού δεν ρισκάρεις να το ζυγαρώσεις γιατί πρέπει να ξέρεις τι συνέβαινε σε προγόνους με χρώματα - που δεν το ξερεις, pet shop ένεκα. Κάποιοι συνδυασμοί διαστάυρωσης στα ανοιχτά χρώματα μπορεί να δώσουν προβλήματα σε απογόνους - η FrenchieFan ξέρει καλύτερα να σε κατατοπίσει.

Θα κάνεις εξετάσεις σπονδυλικής στήλης, επιγονατίδας και υπέρηχο καρδιάς πριν από την επίβαση? Η υποψήφια μάνα το ίδιο?

gerry

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2010
284
1
Πάτρα
Σε περίπτωση που αποφασίσω να τον ζευγαρώσω (έχω ενημερωθεί για όσα πρέπει να κάνω για να γίνει σωστά και υπάρχει ήδη "υποψήφια") σε ποια ηλικία μπορώ να το κάνω?[/QU

Η κυριαρχία δεν είναι θέμα εκτροφικού η μη ... νομίζω...και ο δικό μου εκτροφικός είναι και το κάνει...είναι στη φύση τους...
γιατί θες να τον ζευγαρώσεις?

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
33
Zografou, Greece
mareco έχω διαβάσει το θέμα στο οποίο με παραπέμπεις...
Φυσικά και θα κάνουμε τις απαραίτητες εξετάσεις και εμείς και η άλλη σκυλίτσα, φυσικά και θα ενημερωθώ για τυχόν προβλήματα σε απογόνους και δεν έχω σκοπό να ρισκάρω άμα υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μου βγουν τα κουταβάκια άρρωστα.... Και απλά σκέφτηκα ότι αν κάνω όλα τα απαραίτητα, η μάνα το ίδιο, υπάρχει το κατάλληλο περιβάλλον και η φροντίδα που χρειάζονται και δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα, γιατί να μην το κάνω? Υπάρχουν κληρονομικές ασθένειες που δε φαίνονται με εξετάσεις?
vrmode αυτό που μου είπες δεν το ήξερα, θα το ψάξω και αυτό και όποιο άλλο τυχόν κώλυμα μου μπορεί να υπάρξει... Βέβαια στη σκέψη είμαι ακόμα! Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει από ποια ηλικία γίνεται να ζευγαρώσουμε?

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.410
10.599
Athens
Υπάρχουν κληρονομικές ασθένειες που δε φαίνονται με εξετάσεις?
Π.χ. οι αλλεργίες. Επίσης, στο θέμα που πονάει πολύ στα γαλλάκια, στο αναπνευστικό. Που ξέρεις τι αναπνευστικό είχαν οι γονείς/παππούδες αφού δεν τους ξέρεις? Το ίδιο και με τις υπόλοιπες ασθένειες... που ξέρεις τι υπάρχει "στην οικογένεια"?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Bρε mairoula έχει μαλλιάσει η γλώσσα , ή μάλλον τα δάκτυλα των παιδιών στο φόρουμ να γράφουν συνέχεια ότι ζευγαρώματα πρέπει να γίνονται μόνο από υπεύθυνους εκτροφείς για να μην προστατεύεται η εκάστοτε φυλή και να βελτιώνεται, γιατί τελικά αυτό είναι το ζητούμενο ενός ζευγαρώματος, πως θα το πετύχουν αυτό δύο άνθρωποι χωρίς γνώσεις στο αντικείμενο που απλά θέλουν αν ζευγαρώσουν τα σκυλιά τους;

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
33
Zografou, Greece
που ξέρεις τι υπάρχει "στην οικογένεια"?
Φυσικά δεν μπορώ να ξέρω... Έχω σκοπό βέβαια να μιλήσω και με κάποιον εκτροφέα, αν και εκείνος μου επιβεβαιώσει ότι είναι μεγάλο το ρίσκο, δεν υπάρχει περίπτωση να τον ζευγαρώσω ρισκάροντας την υγεία των κουταβιών...
Α ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο! Χτες κάποια στιγμή που είχε γυρίσει ανάποδα και τον χάιδευα στην κοιλίτσα, είδα... τα γεννητικά του όργανα κάπως... εξογκωμένα να το πω...? Τρόμαξα στην αρχή αλλά μετά σκέφτηκα, έτσι γίνεται όταν τα αρσενικά έχουν "ορέξεις...?" Συγχωρέστε με αν είναι χαζό αυτό που ρωτάω, αλλά δεν είχα ξανά σκυλάκι και δεν ξέρω καλά!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Εφόσον δεν υπάρχει οικογενειακό ιστορικό, ΔΕΝ ζευγαρώνεις. Και εκτροφέας να γινόσουνα, ΠΟΤΕ ΔΕΝ θα ζευγάρωνες πετσοπάδικο σκυλί. Θα έπρεπε να ζευγαρώσεις εκτροφικό του οποίου ξέρεις τα γεννοφάσκια και την υγεία αυτών. Επίσης αποκλείεται να ενημερώθηκες και να διάβασες σωστά, αλλιώς δεν θα έκανες τις συγκεκριμένες ερωτήσεις. ΔΕΝ ζευγαρώνουμε ΠΟΤΕ τα σκυλιά εκτός κι αν είμαστε εκτροφείς, end of story.

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
33
Zografou, Greece
l.Kyveli εννοείται πως θα ζητήσουμε τη βοήθεια ειδικού αν αποφασίσουμε να τα ζευγαρώσουμε ΑΝ πληρούνται όλες οι απαραίτητες προυποθέσεις, αν, αν, αν... Δεν είπα πως θα το ζευγαρώσω, μια σκέψη έκανα!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα