Έχω τύψεις...

Gkolfo

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
52
0
Θεσσαλονίκη
Σήμερα πήγα τον Φοίβο στον εκτροφέα απο όπου τον πήρα, να τον φιλοξενήσει για μια εβδομάδα έως ότου επιστρέψω απο τις διακοπές. Ήξερα ότι δεν θα έχει την προσοχή, την φροντίδα και τις ανέσεις που του δίνω εγώ, αλλά είναι άλλιώς να το ξέρεις κι αλλιώς να το βλέπεις.. Απο εκεί που στο σπίτι έχει 5 στρέμματα να τρέχει ελεύθερος και να ανακαλυπτει όλο και καποιο νέο ξύλο το οποίο το φέρνει μαζί του και το μασουλάει μέχρι να βαρεθεί:D, απο εκεί που έτρωγε 3 φορές τη μέρα, τώρα, θα είναι βέβαια με σκυλοπαρέα- κάτι το οποίο δεν το έχει στο σπίτι- αλλά θα είναι αρκετες ώρες περιορισμένος και μάλλον θα τρώει 1 φορά την ημέρα... Και έχω τύψεις .. πολλές τύψεις... Και σκέφτομαι ότι ό,τι προσπάθεια έχω κάνει να τον κάνω ένα έξυπνο και εξευγενισμένο κουτάβι, αυτό θα αλλάξει μέσα σε μία εβδομάδα... Και μετά σκέφτομαι, μήπως είμαι λιγάκι υπερβολική? Εσείς τι λέτε?

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Εγώ στον εκτροφέα μου τον δίνω και άνετα για κανα χρόνο!Χαχαχα

Ο εκτροφέας ξέρει να του φερθεί και πιο καλά από ότι εσύ!Μην σου πω ότι θα στον γυρίσει πιο συμμαζεμένο!

Μην αγχώνεσαι, σκύλος του είναι ουσιαστικά!

Προσωπικά εμπιστεύομαι πιο πολύ τον εκτροφέα μου παρά τον εαυτό μου!

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
στη μανα μου το σκυλι δεν το αφηνω,
ο μονος ανθωπος στον πλανητη που θα τον αφηνα ειναι ο εκτροφεας του.
μπορει να μη κανει αυτα που κανω εγω,αλλα ξερει τι ακριβως πρεπει να κανει οποτε χαλαρωσε

Gkolfo

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
52
0
Θεσσαλονίκη
Ποιος είναι ο εκτροφέας; Είναι πρόβλημα να του πεις να τον ταΐζει 3 φορές, όπως είναι το πρόγραμμά σας;
Καλημέρα Βerna , γράφαμε μαζί.. Του το είπα και μου είπε ότι θα προσπαθήσει να του κάνει το πρόγραμμά του, αλλά συνέχισε λέγοντας "εγώ τα ταίζω τα δικά μου μια φορά το βράδυ", άρα μάλλον ο μπουλάκος μου θα πεινάσει για τα καλά σήμερα (που θα είναι και η πρωτη ολοκληρη μέρα) ....

Gkolfo

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
52
0
Θεσσαλονίκη
στη μανα μου το σκυλι δεν το αφηνω,
ο μονος ανθωπος στον πλανητη που θα τον αφηνα ειναι ο εκτροφεας του.
μπορει να μη κανει αυτα που κανω εγω,αλλα ξερει τι ακριβως πρεπει να κανει οποτε χαλαρωσε
Χαχαχα!
Εγώ πουθενά δεν το αφήνω όπως φαίνεται....
Μάλλον μου λείπει παραπάνω από ό,τι περιμενα και αυτό είναι που μου δημιουργεί ανησυχία.. Χθες ήταν η πρώτη φορά μετα απο αρκετό καιρό που γύρισα στο σπίτι και δεν με περιμενε στην πορτα...
Ευχαριστώ όλους!!

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
μην ανησυχεις κανενας δε γουσταρει να αφηνει το σκυλι πουθενα.
απλα ο εκτροφεας ειναι καποιος που ξερει απο σκυλια κ ειδικα τυ φυλη του και ποσο μαλλον τη γεννα του
οποτε δεν θα μπορουσα να σκεφτω σωσατοτερο ανθρωπο για το σκυλι.υπομονη!!!

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Eγώ γενικά κοιτάω να μην την αφήνω πίσω.

Αλλά αν δε γίνεται αλλιώς -κ αφού η εκτροφέας της είναι στο Βέλγιο-, υπάρχουν 2,3 φίλοι που τους εμπιστεύομαι τόσο ώστε να την αφήσω μαζί τους κ απλώς να μου λείπει, καθόλου άλλες σκέψεις.

Gkolfo

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
52
0
Θεσσαλονίκη
Πάντως χθες επιβεβαιωσα ότι η κληρονομικότητα είναι ξεκάθαρα εμφανής ακόμα και στα ζώα! Ο εκτροφέας έχει τον πατέρα του Φοίβου ο οποίος, (ο πατέρας του Φοίβου-οχι ο εκτροφέας :) ) χοροπηδάει συνέχεια σαν το κατσίκι, όπως ακριβώς και ο Φοίβος..! Και ήταν τέλειο να βλέπεις δύο χαζά σκυλιά -πατέρα και γιο- να χοροπηδάνε με τον ίδιο τρόπο!!!

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Τουλάχιστον θα περάσει καλά....
Κι εσύ προσπάθησε οι "τύψεις" να μη σου χαλάσουν τις διακοπές....
Υποθέτω βέβαια ότι θα τηλεφωνείς 2-3 φορές την ημέρα, σωστά;;;;

Να περάσεις καλά και καλό Πάσχα....

Gkolfo

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
52
0
Θεσσαλονίκη
Μολις επικοινώνησα!
Ο Φοίβος ήταν ήσυχος, δεν έβγαλε ούτε κίχ, έκανε βόλτα, έτρεξε, φαινόταν λίγο χαμένος για το πού ειναι, αλλά είναι μια χαρά το πουλάκι μου..! Και τον τάισε ήδη την πρώτη δόση!
Berna, δεν απέφυγα να απαντήσω... Εννοείς το όνομα του εκτροφέα? Επιτρέπεται να πω? Γιάννη τον λένε, στην περιοχή της Μηχανιώνας. Γιατί? Σκέφτηκες ότι δεν είναι και τόσο επαγγελματίας αν ταΐσει το κουτάβι με το πρόγραμμα των ενηλίκων? Γι'αυτό ανησύχησα κι εγώ, αλλά όπως φαίνεται του φέρεται μια χαρά! Είχατε δίκιο τελικά!
Πόσα ξέρετε βρε παιδιά! Και πόσα έχω ακόμα να μάθω...! :)
Καλό Πάσχα σε όλους αν δεν τα ξαναπούμε μέχρι τότε!!

zarof

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2011
395
0
44
Νεα Αρτακη
Γιαννης Πετραδακης ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΕΝΝΕΣ ΑΠΟ: ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΟΙΜΕΝΙΚΑ - ΚΑΥΚΑΣΙΑ - ΛΑΜΠΡΑΝΤΟΡ ΡΙΤΡΙΒΕΡ - ΝΤΟΜΠΕΡΜΑΝ - ΡΟΤΒΑΪΛΕΡ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΙΜΕΝΙΚΑ - ΜΠΟΞΕΡ.
Για περαστε, τα παντα ολα εχω. Πολυεκτροφεας ! ! !

Φιλε που ξεκινησες το θεμα να προσεχεις με τα ξυλα που αρεσουν στον μικρο σου να μασουλαει. Ενα μελος εχασε προσφατα τον σκυλακο απο κομματακια ξυλου που ειχε καταπιει. Παρτου ασφαλη παιχνιδια να μασουλαει και αν ειναι δυνατον απομακρυνε τα ξυλα απο το χωρο του.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.017
Νεότερο μέλος
MayoThebraveYorkie