Έχω πρόβλημα... ερωτεύτηκα....

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
καλησπερα... να σας πω τον πονο μου...

Το Σαββατο, περασαν κατι πιτσιρικια απο το μαγαζι με ενα σκυλακι..
- κυρια, βρηκαμε αυτο σκυλακι δεμενο σε ενα δεντρο και κανεις μας δεν μπορει να το κρατησει..
- ωχ..:paja1: τι λετε βρε παιδια??? μηπως ηταν κανενος το σκυλι και ειχε μπει σε κανα μαγαζι και εσεις του το πηρατε του ανθρωπου?
- οχι κυρια ηταν δεμενο εκει απο χτες το βραδυ..

:eek::eek::eek:

(μπλεξαμε σκεφτομαι παλι...)
αντε φερτο εδω τους λεω, και μη σας γινει συνηθεια.. κυνηγατε σκυλια και μου τα φερνετε!!

Λοιπον, γενικα αυτη η ιστορια γενικα ειναι το χουι μου.. η μικρη σκυλιτσα, ζυγιζει 5 κιλακια.. ηταν απο πανω μεχρι κατω μεσα στην λασπη, μοιαζει με ημιαιμο πομερανιαν, σπιτς..κατι τετοιο ειναι ξανθια.. και την ονομασα κατευθειαν foxy.. το βρομοσκυλακι.. το πηρα σπιτι, το εκανα ζεστο μπανιο , σεσουαρ... και αγκαλια κρεβατι υπνο... λεω το καυμενο ειναι ταλαιπωρημενο ας το αγκαλιασω να χαρει...

παιδια απο χτες δεν εχω ξεκολησει απο πανω του, ουτε αυτο απο εμενα...
το θεμα ειναι δεν μπορω να την κρατησω.. δλδ ποσα... αλλα την θελω!!!!!!!!!!

Βασικα σκεφτομαι αν την κρατησω ακομα και αν υπερβω το λογικο, γιατι σε πολυκατοικια μενουμε.. εχω ηδη 2 γομαρια και ενα γατο.. κλεινω την θεση για οποιαδηποτε φιλοξενεια αλλου αδεσποτου - κριμα.. αφου μπορω και μαρεσει να βοηθαω γιατι να μην το κανω...

αλλα η μικρη ειναι ερωτας!!!
ρε γμτ! το εχω ξαναπαθει.. το παθαινω με ενηλικα.. γιατι αυτο το βλεμμα... το "σε ευχαριστω που με εσωσες"... με σκοτωνει.. με λιωνει..
στα κουταβια ειμαι πιο κουλ..ειναι στην τρελα τους και οταν τα δινεις , οκ δεν το παιρνουν τοσο κατακαρδα.. αλλα τα αλλα.. την ωρα που τα δινεις και σε κοιτανε "που πας?"... αφηνουν χαρακια στην καρδια... δεν το αντεχω!

Η μικρη ειναι ακρως ερωτευσιμη!! ναζιαρα, πανεξυπνη, σπιρτοζα!!!!! και τα αισθηματα ειναι αμοιβαια!!!!

Αχ τι να κανω?? τι θα κανω????

αυριο θα σας βαλω φωτο της ξανθιας αλεπους να καταλαβετε τον πονο μου...

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Κράτα την κουκλαρα!! Και θα επισκεπτόμαστε όταν θα ερχόμαστε στην Αθήνα! Εισαι τυχερή, δε φαντάζεσαι πόσο! :D:D:D
Ειναι τέλεια σκυλάκια, μαδάνε βέβαια, αλλά είναι αξιολάτρευτα, όμορφα, τσαχπίνικα, ανεξάρτητα, λιγάκι φωνακλούδικα, γοητευτικά, ναζιάρικα, παιχνιδιάρικα, δραστήρια, λιγάκι λαίμαργα μα και λιγόφαγα, εκλεκτικά, πεντακάθαρα, υποαλλεργικά, άψογα με τα παιδιά, καλοσυνάτα, τρυφερά, γούτσου γούτσου, ιδανικά!!! :D
Δεν περιγράφω άλλο! :D:p
DSC00177..JPG

Αν πάλι δεν μπορείς, και δεν υπαρχει ενδιαφέρον, θα κοιτάξω να την κρατήσω εγώ. Βεβαια, αν υπαρξει ζητηση, να θυμασαι και τον Ντον απο το ΚΑΖ. ;)

Last edited:

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Πρόβλημα να υιοθετηθεί δε φαίνεται να'χει, οπότε δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα. Αλλά αφού ερωτευτηκες βρε παιδί μου, κράτα την! ;) Δε συμβαίνουν κάθε μέρα αυτά! ;)

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
κλαψ!!!
φφφφφφφφφφφ!!!!!!!! θα σκασω!!

Στην πραγματικοτητα... ξερω οτι πρεπει να την δωσω... γιατι αν μεινει δεν θα μου ειναι καθολου ευκολο να φιλοξενω αλλα σκυλακια.. το οποιο ειναι το νοημα και ο κυριος σκοπος..
Αλλα απο την αλλη.. ρε παιδια... αχ! αμα την δειτε!!
Θα ψαξω στο πολυ κοντινο μου περιβαλλον.. μπας και ενδιαφερεται κανεις.. για να την εχω απο κοντα... μετα βλεπουμε..
επισης αν καποιος απο εδω μεσα ενδιαφερεται.. για να μαθαινω νεα της καθε μερα...
μεγαλη μπουκια φαε...
Σκατα.. και οταν την πηρα, σκεφτηκα... δεν θα της δινω καμια σημασια για να μην παθω αυτο που επαθα..
το λεω στον αντρα μου..."να την κρατησω?".. μου λεει ..οχι, θα παρουμε αλλο οταν παμε σε μονοκατοικια....
Σημερα πηρα Χ.Ε. να βρω μια μονοκατοικια... παει χαζεψα!
Απο την αλλη, ρε παιδια ειναι υπερβολη σε διαμερισμα.. 3 σκυλια και ενα γατο, δεν ειναι... σας παρακαλω! βαλτε με στην θεση μου!!!.. ο οποιος γατος το μισει το μικρο..βασικα .. απο το σαββατο μας μισει ολους μας!

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
DSC00096..jpg DSC00098..jpg
κοιτα εδω ενα μωρο!!!!!! οχι πειτε.... δεν εχω δικιο.. αυτη η αλεπου!!!!!! εντωμεταξυ, κανουμε πλακα στο σπιτι... το ενα αυτι ειναι απο το πομερανιαν και το αλλο απο αλλη ρατσα.

Last edited:

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Φιλενάδα... πάω πάσο! Ψάξε για μονοκατοικία!!!

Απίστευτο πλασματάκι! Τι να πω... κακό πράγμα ο κεραυνοβόλος έρωτας τελικά! Σε βάζει σε μπελάδες!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Δεν δίνεις τον γάτο να κρατήσεις την αλεπού;
Σας μισεί που σας μισεί...μην πάει χαμένο το συναίσθημα...

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
χαχαχαχα... ελα μωρε.. το μανουλακι μου.. το αγαπαω!! αυτο μου ελεγε χτες ο Αντρεας.. ο ακαρδος!! πως μπορεις να δωσεις το παιδι σου του λεω?... θα παρω αλλο λεει... δεν χωραμε ολοι εδω!
ουφ!!
καμια μονοκατοικια δεν ξερετε να νοικιαζεται??

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Και εγω υπερ της μονοκατοικιας ειμαι kasi. Και ας εχει και κανα δυο στρεμματα για παν ενδεχομενο... :)

Sent from my Liquid Metal using Tapatalk

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Το σκυλάκι είναι πράγματι υπέροχο, ενα κουκλί. Η επιλογή είναι όντως δύσκολη !!Στη μια περίπτωση το κρατάς και βοηθάς ένα, στην άλλη περίπτωση το δίνεις σε κάποιον που ξέρεις και μπορείς να το βλέπεις και βοηθάς περισσότερα σκυλιά απο ένα. Απο την άλλη και ο έρωτας δεν ξεπερνιέται και εύκολα. Αποφάσισε με ψυχραιμία και όχι αυθόρμητα.

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Άπαπααααα...τι κουκλί είναι αυτό!!
Κοίτα με τα σκυλάκια δεν είμαι ιδιαίτερα ψύχραιμη και λογική, για αυτό μη περιμένεις από εμένα να σε βάλλω στη θέση σου... :D
Το μωρό είναι τρέλα όμως, τέτοια έκφραση και φάτσα είναι όλα τα λεφτά, άσε δε το αυτί το ένα πάνω και το άλλο κάτω...μούρλια!
Φιλενάδα, με τα χίλια για μονοκατοικία να σου συστήσω και κανά δυο μεσιτικά αν θες ( ;) ) γιατί όταν χτυπάνε τα βέλη του έρωτα είναι δύσκολα τα πράγματα...!
Άλλωστε όπως έλεγε και η γιαγιά μου, καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες (τι να μετανιώσεις με το μούτρο δηλδ αλλά λέμε τώρα!!!)

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Κοκονοφέρνει το σκυλάκι :)

Γλύκα είναι!!
Πάρε καμιά εφημερίδα και κοίτα για μονοκατοικίες..
Αλλιώς....
Εκτός αν δεν έχεις πρόβλημα στην πολυκατοικία με 4 ζώα..

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Μολις με πηραν τηλ , αν μπορω να φιλοξενησω ενα ποιντερακι..καταλαβες.. εμ, δεν μπορω.. αν μεινει κιολας δεν θα ξαναμπορω.. ειναι η δευτερη φορα που το παθαινω .. την πρωτη επεσα σε κατθλιφψη και εκανα καιρο να ξεπερασω.. δεν ειμαι εγω για τετοια.,. γιατι παω και μπλεκω!! αλλαζω γνωμη ανα 5 λεπτα...

Την πήγες στον γιατρό; Πόσο υπολογιζει οτι ειναι; Την κόβω γυρω στα 5, μπορει και παραπάνω.
για μηνων λες? .. και εγω εκει την κοβω αναμεσα 5-8 ... το μαναρι μου!!
Λοιπον αληθεια.. αν ενδιαφερεται καποιος απο εσας παιδια.. μεγαλη μου χαρα!!
και αν ακουσετε για καμια μονοκατοικια.. ακομα μεγαλυτερη!!
γιατρο παει την τεταρτη..

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
5 χρονών έλεγα, αλλά δεν μπορώ να κρίνω απο φωτογραφία. Δε μας βάζεις κι άλλες; :D
Εγω τη θέλω την κοκονοπομ, αλλά δυστυχώς μόνο εγώ, και δεν ξέρω αν πρέπει να τσακωθώ ή να περιμένω...:(

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.396
10.574
Athens
Φιλενάδα... πάω πάσο! Ψάξε για μονοκατοικία!!!

Απίστευτο πλασματάκι! Τι να πω... κακό πράγμα ο κεραυνοβόλος έρωτας τελικά! Σε βάζει σε μπελάδες!!!
Εσύ ...με ένα θα μείνεις?
Λέω εγώ τώρα...:D

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Πραγματικα ειναι κουκλι πως να μην το ερωτευτεις.....καλο ψαξιμο για μονοκατοικια!!

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
5 χρονών έλεγα, αλλά δεν μπορώ να κρίνω απο φωτογραφία. Δε μας βάζεις κι άλλες; :D
Εγω τη θέλω την κοκονοπομ, αλλά δυστυχώς μόνο εγώ, και δεν ξέρω αν πρέπει να τσακωθώ ή να περιμένω...:(
οχι καλε! ειναι μικρουλα η φοξουλα!!!
εσυ παιζεις με τον πονο μας, μου φαινεται! :p
θα σκασω!!
η εφημεριδα δεν ειχε τιποτα ουτε το ενδιαφερον, ουτε στο μπατζετ μου... :(

ελλη? με ενα?? παρε 2 να χεις!! χαχαχαχαχα!!!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Εσύ ...με ένα θα μείνεις?
Λέω εγώ τώρα...:D
Αφήστε την να έρθει πρώτα σε εμένα διακοπές (να δούμε πως θα τα πάει ο Ερμής με την Μάιρα, δύο τζακ μαζί:shock: ) το καλοκαίρι και μετά παίρνει και άλλο.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.396
10.574
Athens
Αφήστε την να έρθει πρώτα σε εμένα διακοπές (να δούμε πως θα τα πάει ο Ερμής με την Μάιρα, δύο τζακ μαζί:shock: ) το καλοκαίρι και μετά παίρνει και άλλο.
Γιατί - και το 2ο τζακ πρέπει να είναι?
1 τζακ = Lexotanil
2 τζακ = Welcome to hell! *demonio*