Έχω να κοιμηθώ ένα μήνα!

boxer

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2006
529
1
ATHENS
www.petcorner.gr
Kapoios said:
boxer said:
να τον φερεις μεσα στο σπιτι αποκλειεται ε?
Είχα σκεφτεί να τον φέρω προσωρινά αλλά φοβάμαι μήπως είναι πολύ δύσκολο μετά να προσαρμοστεί πάλι στην αυλή όπως αναφέρει και η ghost girl.
σωστο! εγω θα ευχομουν να προσαρμοστεις εσυ σε αυτο και να μη θελεις να τον βγαλεις παλι στην αυλη :p

Kapoios said:
Το να τον έχω για πάντα μέσα στο σπίτι μέρα-νύχτα δε το θέλω για καλό δικό του. Θα είναι πολύ περιορισμένος και είναι κρίμα. Τουλάχιστον τώρα τις ώρες που περνάει στην αυλή μπορεί να τρέξει, να παίξει…Να τον κλείσω μέσα στο σπίτι μόνο και μόνο επειδή δεν μπορώ να αντιμετωπίσω το βραδινό του γαύγισμα….δεν ξέρω…δε θα το ήθελα.
ελα βρε kapoios :D :D
μηπως ειναι παραλογο αυτο που λες?
τι σκυλο εχεις?

Kapoios

Member
2 Οκτωβρίου 2007
9
0
boxer said:
σωστο! εγω θα ευχομουν να προσαρμοστεις εσυ σε αυτο και να μη θελεις να τον βγαλεις παλι στην αυλη :p
Μα με την απάντηση μου είναι προφανές ότι δεν τίθεται θέμα δικής μου προσαρμογής. Εξηγώ το λόγο.

boxer said:
μηπως ειναι παραλογο αυτο που λες?
τι σκυλο εχεις?
Ένα ιμίαιμο λαμπραντόρ είναι. Παράλογο το ότι έχει περισσότερο χώρο να τρέξει και να παίξει στην αυλή περισσότερο απ’ όσο μέσα στο σπίτι;;;; Τι να πω;…όπως το δει κανείς.

boxer

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2006
529
1
ATHENS
www.petcorner.gr
ο σκυλος(οποιοσδηποτε σκυλος εννοω)
δε θελει ΟΛΗ την ημερα να τρεχει και να εχει τον απλετο χωρο...
αλλα πραγματα ειναι πολυ πιο σημαντικα για αυτον.
ο δικος σου ολη μερα τρεχει? δε νομιζω

φυσικα χρειαζεται ασκηση καποιες ωρες την ημερα, αλλα η αυλη εκει ειναι δε φευγει. (οχι οτι πρεπει να ασκειται ΜΟΝΟ στην αυλη..)

παντως οκ, μην το ξεμαλλιασουμε το θεμα :lol: :lol:

απλα διαφωνουμε σε αυτο.
καλη επιτυχια στο προβλημα σας :)

Kapoios

Member
2 Οκτωβρίου 2007
9
0
Δεν πολύκαταλαβαίνω που έγκειται η διαφωνία μας, μιας και ούτε ότι όλη μέρα τρέχει είπα, ούτε ότι όλη τη μέρα την περνάει στην αυλή, ούτε φυσικά ότι το εμβαδό της αυλής είναι το πλέον σημαντικό για τον Bruno. :wink:

Anyway, ευχαριστούμε για την ευχή.

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
πείτε με κακό,αλλά πιστεύω πως ο σκύλος πρέπει να προσαρμοστεί στα θέλω του ιδιοκτήτη του.Θέλω το σκυλί να κοιμάται έξω,θα μάθει να κοιμάται έξω.ΤΕΛΟΣ.Το θέμα είναι ο ΤΡΟΠΟΣ που θα το κατορθώσουμε αυτό ώστε να κοιμάται έξω χωρίς να κάνει φασαρία.Εκεί είναι που θα ζητήσω την βοήθεια εκπαιδευτή να μου μάθει τον ΤΡΟΠΟ.Κι αν ο τρόπος που μου υποδείξει έχει αποτέλεσμα είναι οκ,αν όχι αλλάζω εκπαιδευτή.Εξάλλου το να του δώσει 2 ξυλιές στον ποπό του δεν είναι και τίποτα τραγικό,αλλά εφόσον δεν έχει αποτέλεσμα δεν υπάρχει λόγος να γίνεται.Τώρα αν μου πρότεινε να του κάνω κάτι που μου φαινόταν βάρβαρο ε ναι θα του έλεγα ευχαριστώ και θα έψαχνα για τον επόμενο.Αλλά αυτό το''βάρβαρο'' διαφέρει από άνθρωπο σε 'ανθρωπο.....

ΦΟΙΒΟΣ

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
181
0
www.petcorner.gr
ghost girl said:
Ο σκύλος σου σε έχει εκπαιδεύσει πολύ καλά να πηγαίνεις κάθε βράδυ κοντά του. Η συμπεριφορά αρχικά προήλθε από κάποια αιτία (που πρέπει να διελευκάνεις πριν δράσεις) και εν συνεχεία έγινε αγαπημένη του συνήθεια λόγω της προσοχής που του έδωσες.
Συμφωνω απολυτα!!!!

Στην ηλικια των 7-9 μηνων οι σκυλοι αναπτυσουν το ενστικτο του φυλακα. Ο Φοιβος οταν εγινε 8μηνων εβγαινε στο μπαλκονι και ουριαζε. Τωρα 2 μηνες μετα και μετα απο δικη μου αδιαφορια, γαυγιζει 4-5 φορες τη μερα και ποτε πια το βραδυ.

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
Αδιαφορία όταν γαυγίζει για να τραβήξει την προσοχή μας,όταν γαυγίζει γιατί θέλει να κοιμηθούμε αγκαλίτσα.Αλλά όταν γαυγίζει γιατί το σκυλί του απέναντι γαυγίζει ή γιατί οι απέναντι έχουν βγει στο μπαλκόνι και γελάνε ή γιατί περνάει από κάτω ένα μηχανάκι, ε τότε η αδιαφορία πιστέυω οτι εκλαμβάνεται σαν ανοχή-''αφού δε μου λέει να το βουλώσω θα συνεχίσω,δεν θα τον πειράζει που γαυγίζω''.Εκεί πιστεύω πως πρέπει να του δώσουμε να καταλάβει πως αυτη η συμπεριφορα μας ενοχλεί.Το θέμα είναι πώς θα το δείξουμε.Βγαίνουμε έξω και το χτυπάμε????Βγαίνουμε έξω και αρχίζουμε τις φωνές???Δεν βγαίνουμε έξω???Γιατί έχω παρατηρήσει πως στα γύρω σπίτια υπάρχουν καμιά δεκαριά σκυλιά,άλλα γαυγίζουν ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ με αποτέλεσμα να τους έχουν κάνει και μηνυση και άλλα δεν τα ακούς καθόλου,άρα....Είναι θέμα ράτσας?Είναι θέμα ηλικίας?Είναι θέμα εκπαίδευσης?

Malamatenia

Well-Known Member
12 Ιουλίου 2007
199
0
Αντιμετώπιζα το ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ πρόβλημα...εμένα γαύγιζε κατά τις 2.30... :D
Η αλήθεια είναι οτι στο τέλος αναγκάστηκα να την βάλω μέσα...
Αυτό που είχα παρατηρήσει ήταν οτι αν την ξαναέβγαζα κάποια νύχτα έξω τις πρώτες νύχτες θα ήταν ήσυχη..μετά από 2-3 μέρες θα ξεσήκωνε τον κόσμο... :(
Ο σκύλος μου σιγά σιγά ηρεμούσε ως προς το γαύγισμα πρώτον γτ κάθε φορά που γαύγιζε την έκραζα, και στη διάρκεια της ημέρας..και 2ον γιατί την κούραζα πολύ με παιχνίδια και βόλτες και τέτοια..
Πάντως την αμαρτία να την πώ..δεν είδα θεαματικά αποτελέσματα...τέτοια που να εμπιστευτώ να την ξαναβγάλω έξω δηλαδή.... Και κάποια φορά που την άφησα γιατί είχα βγει, την άλλη μέρα μου ήρθαν οι γείτονες επίσκεψη...
Φυσικά εσύ μια και εκπαιδεύεις το σκύλο σου μπορεί να έχεις πολύ καλύτερα αποτελέσματα..σε άλλο εκπαιδευτή όμως :lol:

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Εκτος όλων των άλλων, υπάρχουν σκυλιά και σκυλιά...
Κάποια σκυλιά γαυγίζουν για να ειδοποιήσουν εμάς ή για να τρομάξουν τον 'εχθρό", κάποια άλλα γαυγίζουν με μεγάλη ευκολία, προφανώς είναι σκυλοι-νταλάρες!!!

Εαν το έχει χούι το γαύγισμα, κόβεται πιο δύσκολα.
Ή δικιά μου όταν δεν είμαστε σπίτι, δεν γαυγίζει ποτέ! (απότι μου έχουν πει οι γείτονες). Όταν ξέρει ότι κοιμόμαστε, πάλι δεν γαυγίζει, γιατί προφανώς δεν της δίνουμε σημασία και το ξέρει.
Όταν είμαστε ξύπνιοι και είναι στην αυλή, γαυγίζει με το παραμικρό. Μας δείχνει ότι φυλάει ή απλώς μα ειδοποιεί να μαζευτούμε να γίνουμε περισσότεροι...

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.117
patra
grdane.blogspot.com
πιστεύω πρώτα πρέπει να καταλάβεις γιατί γαβγίζει...
μιλάει με άλλους σκύλους..? παίζει κλέφτες κι αστυνόμους βραδυάτικα?
προσπαθεί να τραβήξει το ενδιαφέρον σου..?κλπ
και μετά να βρείς με τον εκπαιδευτή σου.. τρόπους αντιμετώπισης σωστής επίλυσης του προβλήματος.
το να σε βλέπει το σκυλί.. και να φοβάται.. εσένα που το φροντίζεις, που το ταίζεις, που του παίζεις, που το αγαπάς.... δεν μου μοιάζει σωστή αντιμετώπιση.. (γι αυτό όλοι λένε άλλαξε εκπαιδευτή) :roll:
άσε που αν είχε κι εκείνος (ο bruno) ένα forum να μιλάει θα έλεγε....

"εδώ και 20 μέρες ρε παιδια, εκεί που το βράδυ κάθομαι και τα λέμε με τα φιλαράκια μου... τσουπ εμφανίζεται το boss και αρχίζει να με βαράει... πρέπει να έχει ψυχολογικά προβλήματα μάλλον να τον στείλω για εκπαίδευση..?" :D
αμφιβάλλω αν ο κακόμοιρος bruno έχει συνειδητοποιήσει γιατί τις έτρωγε...
(παρεπιπτόντως έχει πολύ ωραίο όνομα να τον χαίρεσαι..) :wink:

Kapoios

Member
2 Οκτωβρίου 2007
9
0
Παιδιά και πάλι ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.

GRDANE κι εμένα αυτό είναι το βασικό μου θέμα, να καταλάβω ΓΙΑΤΙ το κάνει και είμαι σχεδόν πεπεισμένος ότι το κάνει για να με βλέπει έστω κι έτσι (παρόλο που περνάμε πολλές ώρες μαζί). Με άλλους γείτονες δε μιλάει (τουλάχιστον όχι κάθε βράδυ) γιατί ακόμα κι όταν τα υπόλοιπα είναι ήσυχα ο Bruno ξεκινάει. Ο εκπαιδευτής πρότεινε τις λύσεις που προείπα και φυσικά ούτε εκείνος μπορεί να καταλάβει τί μπορεί να φταίει γιατί (ειδικά στα τελευταία μαθήματα) ο Bruno είναι κύριος.

Amangos ακόμα γελάω με το "σκυλιά-νταλάρες". :lol:

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.117
patra
grdane.blogspot.com
αν είσαι πεισμένος ότι το κάνει για να σε βλέπει... και δεν υπάρχει περίπτωση να μένει μέσα το σκυλί..
τότε όπως προείπαν οι περισσότεροι.. αδιαφορία... :?

psaras

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2007
841
1
63
Chania
www.chaniatown.gr
Kapoios said:
Παιδιά και πάλι ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.

GRDANE κι εμένα αυτό είναι το βασικό μου θέμα, να καταλάβω ΓΙΑΤΙ το κάνει και είμαι σχεδόν πεπεισμένος ότι το κάνει για να με βλέπει έστω κι έτσι (παρόλο που περνάμε πολλές ώρες μαζί). Με άλλους γείτονες δε μιλάει (τουλάχιστον όχι κάθε βράδυ) γιατί ακόμα κι όταν τα υπόλοιπα είναι ήσυχα ο Bruno ξεκινάει. Ο εκπαιδευτής πρότεινε τις λύσεις που προείπα και φυσικά ούτε εκείνος μπορεί να καταλάβει τί μπορεί να φταίει γιατί (ειδικά στα τελευταία μαθήματα) ο Bruno είναι κύριος.

Amangos ακόμα γελάω με το "σκυλιά-νταλάρες". :lol:
Τελικά πως τα πας άρχισες να κοιμάσαι ??

Kapoios

Member
2 Οκτωβρίου 2007
9
0
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Όχι παιδιά ξύπνιος είμαι!!! Sorry για την εξαφάνιση αλλά τρέχω με δουλειές. Τον αγνόησα το μικρό για κάποια βράδια και έχει ηρεμίσει αρκετά. Μπορεί κάποιο βράδυ να ξεκινήσει λίγο, αλλά για πολύ λίγο και μετά σταματάει. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

Φιλαρακος

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
221
0
Athens,N.Kosmos
Καλησπερα !

Μολις μου εκαναν παρατηρηση για το γαυγισμα του Φιλαρακου..κ τι να κανω?
σκυλος ειναι..κ εχει κ ενα θεματακι με τις γατες...τις μισει θανασιμα!
παραφυλαει μην τυχον κ περασουν εξω απο το σπιτι ( μονοκατοικια )

τον εχω εδω κ 2 βδομαδες.. ειναι αδεσποτουλης κ ειναι σε φαση εκπαιδευσης ( προσπαθω κ εγω γιατι ειμαι φρεσκια στο θεμα της εκπαιδευσης)
στην αρχη τον ειχα μεσα στο σπιτι ..εδω κ λιγες μερες επιχειρησα να τον βγαλω -για να κοιμαται - εξω στην αυλη..γενικα δεν δημιουργησε φασαρια σ αυτο .. ισως στεναχωρεθηκε γιατι εντοπισα οτι κ οταν φευγω κλαψουριζει .. τις τελευταιες μερες ομως γαυγιζει κ ειδικα τα βραδια..τη μια "ψιλη κουβεντουλα" με τα αλλα σκυλια..την αλλη οι γατες.. ε, με το δικιο τους οι ανθρωποι...εγω τι να κανω???

σε γενικες γραμμες θελω να τον μαθω να μενει εξω ,εκτος απο οταν πιασουν τα κρυα που θα μαζευτει μεσα..γιατι κ οταν λειπω για δουλεια..σαλταρει οταν τον αφηνω μεσα..

ουφ τα πα..
ακουω συμβουλες..
θα προσπαθησω αυτο με τα παιχνιδια εντωμεταξυ..

merci :D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97