Έχει γίνει παράξενος! (σιχαίνεται τους σκύλους)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.758
7.919
Αν δεν ήσουν εσύ θα ρωτούσα αν είναι εμβολιασμένη για λεπτοσπείρωση. Αλλά επειδή είσαι εσύ δεν ρωτάω :D Ευτυχώς οι γάτες δεν γλύφουν :rolleyes:

• Haha
Reactions: Sara

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Αν δεν ήσουν εσύ θα ρωτούσα αν είναι εμβολιασμένη για λεπτοσπείρωση. Αλλά επειδή είσαι εσύ δεν ρωτάω :D Ευτυχώς οι γάτες δεν γλύφουν :rolleyes:
Πήρα τηλέφωνο τον κτηνίατρο μόλις και μου είπε ότι δεν υπάρχει εμβόλιο για γάτες για λεπτοσπείρωση. Επίσης το ίδιο λέει και το ίντερνετ. Απλώς μου είπαν να την προσέχω να μην τρώει ποντίκια. Το οποίο δεν μπορώ να κάνω διότι η βλαμένη βγαίνει και κυνηγάει όταν κοιμάμαι! Εν πάση περιπτώσει, μου είπαν τι να κάνω ώστε να αποφύγω πιθανά προβλήματα.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.380
10.543
Athens
Έχω δει live την δικιά μου (Όρκα δε μαδαφάκα) να φέρνει 2 μικρά ποντικάκια - ξεκλήρισε οικογένεια. Μπροστά μου έφαγε το ένα (άφησε την ουρά) και το άλλο το έπαιξε μέχρι να αποδημήσει εις κύριον και το παράτησε. Μετά μπήκε στο σπίτι να φάει την Leonardo αρνί γιατί μόνο αυτή τρώει.
@Sara εγω συνηθίσει, δεν μιλάω, ας κάνουν ό,τι θέλουν, όποιος θέλει εκεί μέσα. :LOL:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.758
7.919
Πήρα τηλέφωνο τον κτηνίατρο μόλις και μου είπε ότι δεν υπάρχει εμβόλιο για γάτες για λεπτοσπείρωση. Επίσης το ίδιο λέει και το ίντερνετ. Απλώς μου είπαν να την προσέχω να μην τρώει ποντίκια. Το οποίο δεν μπορώ να κάνω διότι η βλαμένη βγαίνει και κυνηγάει όταν κοιμάμαι! Εν πάση περιπτώσει, μου είπαν τι να κάνω ώστε να αποφύγω πιθανά προβλήματα.
Σοβαρά;; Μήπως δε νοσούν;

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Σοβαρά;; Μήπως δε νοσούν;
Φυσικά και νοσούν, αλλά λέει δεν υπάρχει εμβόλιο. Για σκύλους έχει, οπότε το Πάντα-Πάντα το κάνει κάθε φορά που είναι να κάνει εμβόλια. Για τις γάτες κάνουν λύσσα μόνο. Μου είπαν τι να προσέξω έτσι και έχει κάτι. Και να μην την αφήνω να τρώει, λέει, ποντίκια. Άντε να την σταματήσω. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να την κλείνω στο δωμάτιο μου όταν κοιμάμαι και να μην βγαίνει έξω να αλωνίζει στο σπίτι για κυνήγι. Συνήθως κοιμάται απάνω μου έτσι κι αλλιώς.

Προσωπικά δεν είμαι κτηνίατρος, οπότε κάθε χρόνο τους ζαλώνομαι και τους δυο, τους κουβαλάω στον κτηνίατρο και του λέω ψεκάστε τους, σκουπίστε τους, τελειώστε τους. Δεν επιλέγω θεραπείες, κάνω ό,τι μου πει.

Last edited: