Έχεις πακέτο!

ΈλεναΚικ

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2013
101
0
38
Χαλκίδα
Πρωτότυπο!!!
Δυστυχώς θα πρέπει να εφαρμοστεί κ στην περιοχή της γειτονιάς μου μιας κ με το ζόρι 3 άτομα τα μαζεύουμε :( :(
Το Γερμανικό Ποιμενικό και το Σαρπέι το ξέρουνε για την σακουλίτσα ούτε που έχουν ακούσει κ γελάνε αν σε δουν να μαζεύεις :mad:

Μέχρι να πάρει μπρος ο δήμος θα τα στέλνω εγω με κούριερ κιολας!

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Χααααχχχ..θε'ι'κο!!!
Αναλογο δωρο ειχε κανει ο μπαμπας μου πριν χρονια..μια κυρια ειχε βγαλει το σκυλακι της στην αλανα που επαιζαν καθε απογευμα παιδακια(ο μοναδικος χωρος που μπορουσαν να παιξουν).Την μπανισε λοιπον και αφου ο σκυλακος τα εκανε,η κυρια εφυγε ανενοχλητη.Τα μαζευει ο μπαμπας με ενα χαρτονακι και την ακολουθει μεχρι τον φουρνο που μπηκε να κανει τα ψωνια της.Κατα την εξοδο, της τα παρεδωσε στο χερι λεγοντας της ''Συγνωμη,σας επεσε αυτο προηγουμενως,σκεφτηκα οτι θα το ψαχνετε..''.
Εβγαλε φρικη η θεια...

• Like
Reactions: skar and d-friend

AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
Χααααχχχ..θε'ι'κο!!!
Αναλογο δωρο ειχε κανει ο μπαμπας μου πριν χρονια..μια κυρια ειχε βγαλει το σκυλακι της στην αλανα που επαιζαν καθε απογευμα παιδακια(ο μοναδικος χωρος που μπορουσαν να παιξουν).Την μπανισε λοιπον και αφου ο σκυλακος τα εκανε,η κυρια εφυγε ανενοχλητη.Τα μαζευει ο μπαμπας με ενα χαρτονακι και την ακολουθει μεχρι τον φουρνο που μπηκε να κανει τα ψωνια της.Κατα την εξοδο, της τα παρεδωσε στο χερι λεγοντας της ''Συγνωμη,σας επεσε αυτο προηγουμενως,σκεφτηκα οτι θα το ψαχνετε..''.
Εβγαλε φρικη η θεια...
Ok, respect στον πατέρα..!!!
χα,χα,χα,χα,χα,χα

deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
41
ελληνορωσων
ο μπαμπας φανταστικος και μου εδωσε καλη ιδεα για εναν ανευθυνο και απαραδεκτο ιδιοκτητη που αμολαει τα σκυλια του και τα κανουν στη πιλοτη μας.

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
ο μπαμπας φανταστικος και μου εδωσε καλη ιδεα για εναν ανευθυνο και απαραδεκτο ιδιοκτητη που αμολαει τα σκυλια του και τα κανουν στη πιλοτη μας.
Kαι θυμησου : θελει τακτ και πλατυ χαμογελο :mrgreen:

d-friend

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2014
905
2.550
42
Αθήνα, Παγκράτι
Σούπερ! Καλύτερο από εκείνο της Αγγλίας, που επιβραβεύει τη ρουφιανιά, με ποσοστό επι το προστίμου να πηγαίνει στο ρουφιάνο, και εξίσου αποτελεσματικο! Επίσης, πολύ πιο χιουμοριστικό, έξυπνο και αποτελεσματικό, από αυτό που σκεφτόμουν εγώ τις προάλλες.

Έλεγα να βγάλω φωτοτυπίες τα πρόστιμα όπως ορίζονται από το νέο νόμο, με το 500άρικο σε όσους αφήνουν πίσω τις ακαθαρσίες του σκύλου τους, μεγεθυμένο, και να τις καρφιτσώσω παντού στο άλσος! Έτσι και έχει πέσει το σκοτάδι, και προχωρήσεις στα στιμεντοστρωμένα δρομάκια για τους πεζούς, χωρίς να πατήσεις νάρκη, πρέπει να παίξεις joker! Μένω κοντά και από εκεί κόβω δρόμο.

Όπως πρόσεξα όμως, ο εθελοντισμός έκανε πάλι όλη τη δουλειά. Εμείς την ιδέα μπορούμε να την πάρουμε έτοιμη από το δικό τους παράδειγμα! Δε μπορώ να φανταστώ ότι κάποιος δήμος θα αρνήτο την εθελοντική αυτή προσφορά, αφού θα ήταν τζάπα διαφήμιση για την εκάστοτε δημαρχεία. Τα μόνα έξοδα που θα όφειλε να καταβάλει είναι εκείνα των λογοτυπημένων συσκευασιών και του ταχυδρομείου..

Μόνο κάτι τέτοια με κάνουν να αδημονώ για την ώρα που το ηλεκτρονικό φακέλωμα σκύλων και ιδιοκτητών, θα έχει τεθεί σε πλήρη εφαρμογή και στην Ελλάδα. Προτείνω να ακολουθήσουμε το παράδειγμα των Ισπανών, με μία επιπλέον πινελιά. Στη συσκευασία να εσωκλείεται και η φωτοτυπία που ανέφερα παραπάνω.. έτσι, προειδοποιητικά.

Εναλλακτικά, σκέφτομαι να γίνω ο Ρομπέν των σκατωμένων Αλσών και να ακολουθώ τακτικά το παράδειγμα του μπαμπά του golden boy. Και σε αυτή την περίπτωση βέβαια, στα χαρτονάκια θα έχω κολλημένη τη φωτοτυπία που προανέφερα! :D

• Like
Reactions: mpoumpoulaoriginal

deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
41
ελληνορωσων
το εμαθα πριν κανα 3 μηνο αυτο αν θυμαμαι καλα,ισως και παραπανω...πολυ καλο και εξυπνο,βεβαια εγω εχω κανει τον ταχυδρομο απειρες φορες αυτοπροσωπος,special delivery μαζι με λιγο μπινελικι ειδικα εδω σε μια διπλα που εχει ενα ανθοπωλειο-πετ σοπ-πουλαω τα κουταβια που ζευγαρωνω-κομμωτηριο σκυλων και αμολαει το σκυλακι της(ενα πομερανιαν που καθε καλοκαιρι το κουρευει και γουλι) μονο που δεν τις τα εχω τριψει στη μουρη...