Έπειτα απο 2 εβδομάδες διάβασμα...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Καλώς Ήρθες ICE!

Καιρό είχα να διαβάσω ένα τόσο καλό πόστ!

Μπράβο σου!Εδώ είμαστε για ό,τι θελήσεις!

Σου εύχομαι να ενημερωθείς πάνω σε αυτό που σε ενδιαφέρει και τελικά να αποκτήσεις έναν σύντροφο!

μπουλης

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
752
306
n.smirni
(καποιοι ισως τα χρησιμοποιουνε ακομα στο UK) οσο τα πιτμπουλ στις κυνομαχιες.
Στo U.K (God bless the queen!) καλύτερα να συλληφθείς για ανθρωποκτονία, παρά για συμμετοχή σε κυνομαχίες!!!

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Καλώς Ήρθες ICE!
Πολύ ωραίο post ειλικρινές και κατασταλαγμένο.
Κάτι μου λέει ότι μπήκε ένας άνθρωπος στην παρέα μας που θα έχουμε ωραίες συζητήσεις :)

Καλή επιτυχία στην αναζήτηση σκυλοσυντροφιάς ;)

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Καλώς όρισες. Μου αρέσει πολύ που μετά απο αυτές τις όχι και τόσο καλές εμπειρίες εξακουθείς να αγαπάς τα σκυλιά. Σου εύχομαι καλή επιτυχία στην αναζήτηση.

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Μήπως να περιμένεις και εσυ την κρύσταλ να γίνουμε και "σόι"?! χαχαχα :)
Αν δεν κανω λαθος η Crystal ειναι 6 1/2 μηνων περιπου οποτε θα περιμενεις τουλαχιστον 1 μιση χρονο ακομα.
Μπραβο για την υπομονη σου!!!

Last edited:

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Καλώς όρισες. Μου αρέσει πολύ που μετά απο αυτές τις όχι και τόσο καλές εμπειρίες εξακουθείς να αγαπάς τα σκυλιά. Σου εύχομαι καλή επιτυχία στην αναζήτηση.
Τα σκυλιά τα αγαπώ και τα θαυμάζω παράλληλα. Είναι σαφές ότι και στις δύο περιπτώσεις δεν έφταιγαν αυτα...

Sent from my Desire HD using Tapatalk

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.687
4.325
43
www.proudtobegreek.eu
Last edited:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Η Κρύσταλ (SRCKYS ESPECIALY CREATURE) ήταν στην Εκθεση στο Μαραθώνα? Εκπληκτικη σκυλα!!!

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Ναι...αυτός είναι...αλλά για αυτη την Κρύσταλ λέγαμε..SRCKYS ESPECIALY CREATURE http://staff-diamods.weebly.com/female.html
Απλά μπλεχτήκαμε τα ονόματα... ;)
Εχεις δικιο, νομιζα οτι μιλατε για STB!
Ωστοσο παλι ενα χρονο περιπου θα εχεις αναμονη! Και παλι μπραβο για την υπομονη σου γιατι ετσι θα πρεπει να σκεφτονται οσοι θελουν σκυλο συγκεκριμενο.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Η Κρυσταλ σημερα δεν εχει καμια σχεση με αυτη τη φωτογραφια που ειναι τραβηγμενη στην καλυτερη περιπτωση 2 μηνες πριν. Τωρα εχει γινει οπως εγραψα και πιο πανω σαν ενηλικο αρσενικο. Ισως τα παιδια θα πρεπει να ενημερωνουν πιο συχνα το site...

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.687
4.325
43
www.proudtobegreek.eu
Η Κρυσταλ σημερα δεν εχει καμια σχεση με αυτη τη φωτογραφια που ειναι τραβηγμενη στην καλυτερη περιπτωση 2 μηνες πριν. Τωρα εχει γινει οπως εγραψα και πιο πανω σαν ενηλικο αρσενικο. Ισως τα παιδια θα πρεπει να ενημερωνουν πιο συχνα το site...
Πράγματι και εγω στο Μαραθώνα που την είδα το διαπίστωσα πως δεν εχει σχέση με τις φώτο,απο κοντά είναι ακόμα πιο όμορφη!;)

jovolis

Member
10 Νοεμβρίου 2010
7
0
πατρα
ευχαριστουμε πολυ για τα καλα σας λογια.

Ναι. Ειναι δυο ατομα, ο ενας ασχολειται με τα αμερικανικα και ο αλλος με τα εγγλεζικα. Με τα παιδια αυτα μιλησαμε πολυ και διεξοδικα, βγηκαμε το βραδυ για φαγητο και ναι εχουν καλα σκυλια οντως. Εγω ειδα αρκετα, και κουταβια και ενηλικα και εμεινα με τις καλυτερες εντυπωσεις.

ευχαριστουμε πολυ

IRINA

Well-Known Member
14 Νοεμβρίου 2010
58
0
Athina-Galatsi
Φίλε ICE σου εύχομαι να απόκτησεις!!!!γρήγορα τον σκύλο-συντρόφο σου!!!!!!μου άρεσε πολύ που ανέφερες οτι.......... (Και τωρα στο σημερα: Εδω και 1 μηνα και λογω σημαντικων αλλαγων στην ζωη μου, εχω αρχισει να καλλιεργω στο μυαλο μου την ιδεα του συντροφου σκυλου. Εχω χωρο και εξω, αλλα μου αρεσει και η ιδεα να ειναι μαζι μου μεσα στο σπιτι και να επικοινωνουμε πληρεστερα. Ακομα δεν εχω κατασταλαξει σε αυτο το θεμα. Διαβασα αρκετα για να ειμαι προετοιμασμενος σωστα αυτη τη φορα και να κανω το καλυτερο. Χαιρομαι με την ιδεα και εχω ερθει σε επαφη με εκτροφεα της φυλης που με ενδιαφερει και που κατα την κριση μου ειναι σωστος και συμφωνα με οσα διαβασα εδω. Πηγα τον ειδα προσωπικα μιλησαμε πολυ ειδαμε σκυλια δικα του και αλλων και δεν εχω επιφυλλαξεις ως προς το εκτροφειο. Τωρα περιμενω να ερθει το ''πληρωμα του χρονου'' άντε να έρθει γρήγορα......................................α!!!!!!!!!!!!!!!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
@IRINA σε ευχαριστω πολυ. Ειμαι στην αναμονη τωρα, "το καλο πραμα αργει να γινει" λενε...
Δεν μπορω να κανω κατι αλλο. Δεν με αφηνουν να το παρω και απο πετ σοπ!(πλακα κανω)... :))

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.687
4.325
43
www.proudtobegreek.eu
@IRINA σε ευχαριστω πολυ. Ειμαι στην αναμονη τωρα, "το καλο πραμα αργει να γινει" λενε...
Δεν μπορω να κανω κατι αλλο. Δεν με αφηνουν να το παρω και απο πετ σοπ!(πλακα κανω)... :))

Με το καλό...!!!!!!!!!!!!!!!!