Έξοδα Σκύλου

MaxLucio

Member
15 Μαϊου 2013
13
0
Καλησπέρα είμαι 14 χρονών και πρόκειτε να πάρουμε σκύλο με την οικογένεια μου απο έναν γνωστο μας. Η ράτσα του θα είναι pitbull καθαροαιμο αμερικανικο . Στην οικογενεια αγαπαμε ολοι τα σκυλια ειδικα ο πατερας μου ειχε 2 παλαιοτερα σχεδον για ολη την ζωη του και εγω ειμαι προθιμος και υπευθυνος να το εκπαιδευσω και να περασω χρονο μαζι του . Το μονο μας προβλημα ειναι το οικονομικο , το κοθταβι θα το παρουμε απο γνωστο 50 ευρω οποτε δεν υπαρχει προβλημα .

θα ηθελα να μου πειτε τα εξοδα
για τα πρωτα εμβολια
τα μηνιαια εξοδα (τροφη κ.α) εκτος των απροοπτων φυσικα και γενικα ολα τα εξοδα της συγκεκριμενης ρατσας

Επισης δεν ξερω αμα το θεμα εχει μπει στην σωστη ενοτητα

Σας ευχαριστω Χρήστος Λούσιο

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Να πεις στο μπαμπάς σου να μην το πάρει και η συγκεκριμένη φυλή δεν έχει παραπάνω έξοδα από ότι έχουν τα σκυλιά τέτοιου μεγέθους γιαυτά που ρωτάς.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Και καλά τα 50 ευρώ τώρα, με τα εμβολια, τις τροφές, τα παιχνίδια και την εκπαιδευση, πώς θα τα βγάλετε πέρα?
Μην πιάσουμε και την περιπτωση απρόοπτης ιατρικης φροντίδας.

MIKY

Active Member
13 Ιανουαρίου 2011
43
0
edessa
50 ευρ και καθαροαιμο δεν παιζει.

Sent from my Galaxy S2 using smoking signals
Γιατι εισαι απολυτος?Μπορει ο ανθρωπος να εχει ζευγαρι καθαοραιμα κ να μη θελει να το εκμεταλλευτει.Ενας φιλος του γιου μου εχει πιτ-μπουλ ζευγαρι- ασπρα-κ αν κρινει οτι εκει που θα δωσει κουταβι,θα το προσεχουν κμπορει να μην παρει κ καθολου λεφτα.Αλλα τους υποχρεωνει σε αλλα πραγματα για καλο του σκυλου.

MaxLucio

Member
15 Μαϊου 2013
13
0
ρε παιδιά είναι φίλος φίλου 250 τα έδινε στην αρχή

εγω ρωταω ποσα ειναι τα μηνιαια εξοδα οχι τιποτα αλλο και θα ηθελα και καποιες αλλες συμβουλες

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Γιατι εισαι απολυτος?Μπορει ο ανθρωπος να εχει ζευγαρι καθαοραιμα κ να μη θελει να το εκμεταλλευτει.Ενας φιλος του γιου μου εχει πιτ-μπουλ ζευγαρι- ασπρα-κ αν κρινει οτι εκει που θα δωσει κουταβι,θα το προσεχουν κμπορει να μην παρει κ καθολου λεφτα.Αλλα τους υποχρεωνει σε αλλα πραγματα για καλο του σκυλου.
το ότι κάποιος εχει ζευγάρι σκυλων καθαροαιμων με πεντιγκρι κλπ δεν σημαινει ότι δικαιολογείται να κάνει γέννα. Εκτος αν εχουν κριθει κατάλληλα για αναπαραγωγή από κριτές, και εχει κάνει ΠΡΟγεννητικές εξετάσεις. Τότε όμως τα εξοδα ανεβαίνουν κατακόρυφα σε συνδυασμό με την τροφή για την μάνα, οσο κυοφορει, τα κουτάβια μετά και ιατρικές εξετασεις μετά γεννας.... πφφφ πολλά εξοδα και αν υπαρχει τετοιος ιδιώτης, ειναι εξαιρεση.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
ρε παιδιά είναι φίλος φίλου 250 τα έδινε στην αρχή

εγω ρωταω ποσα ειναι τα μηνιαια εξοδα οχι τιποτα αλλο και θα ηθελα και καποιες αλλες συμβουλες
Αφου εχετε οικονομικό πρόβλημα που εντοπίζεται και στο κόστος αποκτησης του σκύλου, να μην παρετε καν κουτάβι. Μπορείτε να παρετε κάποιο απο φιλοζωική αν θελετε οπωσδηποτε σκύλο, αλλά τα εξοδα "συντηρησης" δεν εξαλειφονται. Και θα ειναι πολύ περισσότερα από το 50 το μήνα...

MaxLucio

Member
15 Μαϊου 2013
13
0
επισης γνωριζω οτι τα πιτμπουλ ειναι επιθετικα απο την φυση τους. Θα μπορει να παιζει με αλλα σκυλια αμα εκπαιδευτει σωστα ; επισης κοντα στην γειτονια μου εχει κατι αδεσποταα θα μπορω να το πηγαινω εκει περα ; σας ευχαριστω

MaxLucio

Member
15 Μαϊου 2013
13
0
το κουταβι 50 ευρω θα το παρουμε εγω ρωταω τα μηνιαια εξοδα ποσα θα ειναι για να ξερουμε απο πριν περιπου

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
επισης γνωριζω οτι τα πιτμπουλ ειναι επιθετικα απο την φυση τους. Θα μπορει να παιζει με αλλα σκυλια αμα εκπαιδευτει σωστα ; επισης κοντα στην γειτονια μου εχει κατι αδεσποταα θα μπορω να το πηγαινω εκει περα ; σας ευχαριστω
Αρα θα πατε σε εκπαιδευτη.... εκεινα τα έξοδα πώς θα τα επωμιστείτε?

MIKY

Active Member
13 Ιανουαρίου 2011
43
0
edessa
το ότι κάποιος εχει ζευγάρι σκυλων καθαροαιμων με πεντιγκρι κλπ δεν σημαινει ότι δικαιολογείται να κάνει γέννα. Εκτος αν εχουν κριθει κατάλληλα για αναπαραγωγή από κριτές, και εχει κάνει ΠΡΟγεννητικές εξετάσεις. Τότε όμως τα εξοδα ανεβαίνουν κατακόρυφα σε συνδυασμό με την τροφή για την μάνα, οσο κυοφορει, τα κουτάβια μετά και ιατρικές εξετασεις μετά γεννας.... πφφφ πολλά εξοδα και αν υπαρχει τετοιος ιδιώτης, ειναι εξαιρεση.
Εχεις δικο σ'αυτα που λες.Οχι ο συγκεκριμενος δεν εχει κανει τετοια πραγματα.Απλα ειναι το συνηθισμενο.."Εχω ζευγαρι μεμε πεντιγκρι,αρα κ τα κουταβια ειναι καθοροαιμα"καπως ετσι..

MaxLucio

Member
15 Μαϊου 2013
13
0
γιατι να το παμε σε εκαπιδευτη ρε φιλε οταν μπορουμε να κατσουμε 500 ωρες απο πανω του και ο πατερας μου ειχε 2 σκυλια λυκοσκυλο και boxer κατι θα ξερει

εγω απλα θελω να μου πειτε ποσο κοστιζουν τα εμβολια και η τροφη καθε μηνα αμπουλες κλπ

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
:confused::confused::confused: Μια που είναι βράδυ, έχει βαρύνει το κλίμα κτλ, κτλ, απλώς θα προτείνω να ενημερωθείτε στοιχειωδώς, πριν αρχίσετε να κάνετε τέτοιου είδους αδόκιμες προτάσεις. Το "τι μπορεί", "τι δεν μπορεί" κ λοιπές προσωπικές εκτιμήσεις βασιζόμενες σε εικασίες, δεν είναι η βάση πάνω στην οποία πρέπει να στηρίζεται η αγορά ενός ζώου.
Προσωπικά, θεωρώ το θέμα καταδικασμένο, γιατί δεν βλέπω με ποιον τρόπο θα μπορούσε ένα 14χρονο παιδί, όση ενημέρωση κ να λάβει, να αλλάξει αποφάσεις, για τις οποίες δεν είναι υπέυθυνο το ίδιο. Ιδίως όταν ήδη υπάρχει οικονομικό θέμα.

giannis21r

Well-Known Member
7 Ιανουαρίου 2013
234
2
Χαϊδαρι
γιατι να το παμε σε εκαπιδευτη ρε φιλε οταν μπορουμε να κατσουμε 500 ωρες απο πανω του και ο πατερας μου ειχε 2 σκυλια λυκοσκυλο και boxer κατι θα ξερει

εγω απλα θελω να μου πειτε ποσο κοστιζουν τα εμβολια και η τροφη καθε μηνα αμπουλες κλπ
150 ευρω.

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53

γιατί δεν ρωτάς τον πατέρα σου ;

Elenaaa

Well-Known Member
15 Απριλίου 2013
102
0
Τα εξοδα ειναι αρκετα...και τωρα που ειναι κουταβι θα πρεπει να κανει πολλα εμβολια..γυρω στα 20 ευρω το καθενα..απο κει και περα καλο ειναι οταν το παρετε να του κανετε γενικες εξετασεις για να βεβαιωθειται οτι ειναι υγιες ..μετα παιζει ρολο η τροφη που θα διαλεξετε..υπαρχουν τροφες με 25 ευρω τα 20 κιλα και υπαρχουν τροφες με 70 ευρω τα 15 κιλα...αποπαρασιτωση που ειναι ενα χαπακι κοστος γυρω στα 5 ευρω..αμπουλα για τα τσιμπουρια 10 ευρω ,κολλαρο .να το τσιπαρετε 45 ευρω...παιχνιδια για να ασχολειται...οι τιμες δεν ειναι στο περιπου

spyrval

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2013
75
0

Ο πατέρας σου με τόση εμπειρία δεν ξέρει? Δεν έκανε εμβόλια και δεν τάιζε τα προηγούμενα?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn