Ένα σπίτι για τον Ερμή

Hammer

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2017
1.468
2.711
Σ ευχαριστω, κι εγω θελω να πιστευω πως εχω και μερικα καλα στοιχεια μεσα μου:D.Οσο για τη φιλοζωϊα το προβλημα ειναι βαθυ και ειναι παγκοσμιο λιγο πολυ.Οσο οι ανθρωποι αντιμετωπιζουν τα ζωα σαν κατωτερα ή αντικειμενα τιποτα δεν θα αλλαξει..Δεν ειναι θεμα μορφωσης, αν δεις τις πρωτες τοιχογραφιες που ζωγραφισαν "πρωτογονοι" ανθρωποι μεσα σε σπηλιες, που φυσικα απεικονιζουν ζωα ευκολα καταλαβαινεις την αγαπη τους και τον σεβασμο που ειχαν για τους "συνταξιδιωτες" τους, ασχετα αν αποτελουσαν μερος της διαιτας τους!Η ψυχη μας πλεον γεμισε φοβο και μισος..

KLKA

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2013
137
207
Ηδη εχουμε δεθει και οι δυο!αυτο εννοειται..οπως εννοειται και οτι εχω ξεψαχνισει καθε πιθανο σεναριο για να μπορουσα να τον κρατησω εγω..αλλα ειναι αδυνατον αφου τα ωραρια που δουλευω και οι οικονομικες υποχρεωσεις δεν το επιτρεπουν..Οπως εγραψα και πιο πριν παντα ειχα σκυλια στη ζωη μου και εχω και τωρα εναν ελλ ποιμενικο 14 μηνων ( Hammer) που ζει μαζι μου στο σπιτι.Συν οτι καποιος απο τη γειτονια μετακομισε και αφησε ελευθερο το τσοπανοσκυλο x pit του που ειχε δεμενο 4 χρονια και σκιζεται στην κυριολεξια με τον δικο μου οποτε συναντιουνται..οποτε εχω αναλαβει να φροντιζω και αυτον..Δεν ξερω ποιον να πρωτοφροντισω και τα εξοδα τρεχουν.Τα σκυλια δεν τρωνε καλαμποκι και σταρι.Ποναω ολα τα ζωα οχι μονο τα σκυλια αλλα ξερω οτι οι δυνατοτητες μου φτανουν στα ορια τους..
Οκ φίλε μου, απόλυτα σεβαστό αυτό που λες.
Απλά καμιά φορά το μυαλό μας μπλοκάρει πάνω στην απελπισία μας και ίσως δεν σκεφτόμαστε καθαρά.
Γι' αυτό σου πρότεινα μήπως άμα τα βάλεις κάτω θα μπορούσες να κάνεις λίγο χώρο και για αυτόν τον σκυλάκο.
Αλλά σε καταλαβαίνω απόλυτα.
Εύχομαι σύντομα να έχουμε καλά νέα.

Hammer

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2017
1.468
2.711
Κι εγω, δε θα σταματησω να το παλευω ειμαι σιγουρος οτι με τη φατσα που εχει ο μικρος και με το χαρακτηρα του θα βρει αυτο που του αξιζει!Ο χαρακτηρας του ειναι πραγματικα ξεχωριστος!Οταν τον "επιασα" μετα απο παρα πολυ πρισπαθεια πρωτα μου εδειξε τα δοντια του και οταν ειδε οτι αυτο δεν εχει αποτελεσμα γυρισε belly up και τα αμολησε..Δεκα μερες μετα ο ιδιος σκυλακος πηδαει μεχρι το στηθος μου!Εχω μαθει να μη λεω ποτε, οταν εχασα τον προηγουμενο σκυλο μου τον Jack (pit bull) το 13 ηταν 12χρν ,ειχα πει οτι δεν θα ξαναπαρω σκυλο, (οσοι με ξερουν καλα γελαγαν οταν το ελεγα) η αποκτηση σκυλου για μενα ειναι κατι παρορμητικο, οταν πηρα τον Hammer αν την προηγουμενη μου ελεγες οτι αυριο θα εχω σκυλο θα σου ελεγα οτι δεν ειμαι ακομα ετοιμος και μπλα μπλα..Παντως η αληθεια ειναι οτι ειμαι πραγματικα πιεσμενος αυτο το διαστημα.Τον φανταζομαι πολυ πιο χαρουμενο σε ενα σπιτι με μια οικογενεια και κανεναν πιτσιρικα να τον τραβολογαει και να αλητευουν παρεα.Θα η θελα να πω σε οσους διαβαζουν το φορουμ και ψαχνονται για να αποκτησουν το πρωτο τους σκυλακο ο νομος ειναι ενας : A GOOD DOG IS WHERE YOU FIND HIM!

Hammer

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2017
1.468
2.711
Καλησπερα σε ολους!Πως μπορω να ανεβασω φωτο του ομορφου;

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Κάτω από το πλαίσιο που γράφεις υπάρχει ένα κουμπί που λέει Ανέβασμα Αρχείου. Από εκεί ανεβάζεις φωτό μια χαρά.

KLKA

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2013
137
207
Ρε συ αυτό είναι κουκλί.
Έχεις κάνει καμιά πρόοδο;

Hammer

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2017
1.468
2.711
Ακομα τιποτα..Ο χρονος ειναι πολυ περιορισμενος..Βεβαια καναμε την τσαρκα μας να τεντωσουμε λιγο τα πιδια μας, φαγαμε, ηπιαμε και εξυσα και λιγο κοιλιτσα.Ειναι κατηγορια μονος του!

• Like
Reactions: mareco

KLKA

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2013
137
207
Μακάρι να βρει ένα σπίτι η ψυχούλα.
Έχεις δίκιο. Φαίνεται αξιολάτρευτος και πολύ καλοσυνάτος.

Hammer

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2017
1.468
2.711
Κι εγω ελπιζω να τελειωσουν συντομα τα βασανα του..Δεν νομιζω οτι σωθηκε αδικα.Η δυναμη του με εμπνεει!

• Like
Reactions: KLKA

Hammer

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2017
1.468
2.711
Γεια σε ολους!Ελπιζω να μην ενοχλω συνεχεια με το θεμα.. ξερω οτι δεν ειναι απλο..αλλα καποιος καποια που να θελει να ταξιδεψει με τον ομορφο;

Hammer

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2017
1.468
2.711
Οχι "ταξιδεψει" εννοουσα να τον υοθετησει:D.Αυριο θα παω στην κτηνιατρο να του παρω τα απαραιτητα για σκουληκια και αμπουλα και θα βαλουμε αγγελια και στο κτηνιαρειο..Τι να σκεφτεται αυτο το μυαλουδακι 23 ωρες τη μερα χωμενος εκει μεσα;:(

Hammer

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2017
1.468
2.711
Οχι δεν εχω fb αλλα θα το κοιταξω απο αυριο..ευχαριστω.Οτι χρειαζεται για τον μαγκα!θα ενημερωσω.

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.371
8.221
αμα δεν εχεις Fb φτιαξε μια εικονα με κειμενο σε καποιο προγραμμα π.χ Paint οπως τη παρακατω που εφτιαξα για τα γατια, μπορεις μετα και να τη τυπωσεις για να τη κολλησεις σε κοντινα σημεια, να τη στειλεις σε γνωστους με μαιλ και να πρωωθησουμε γενικα και εμεις πιο ευκολα. Απλα φροντισε να βγαλεις λιγο πιο ευκρινεις φωτο,να περιεχει τις απαραιτητες πληροφοριες , τοποθεσια , στοιχεια (αν δε το εχεις και θες βοηθεια εδω ειμαστε, τα φωτοσοπια τα εχω ευκολα)

Attachments

• Like
Reactions: mareco and KLKA

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.031
Νεότερο μέλος
albatros